Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Jak się wymknąć z domu? (nastolatek)

Pypcia
24.04.2007, 15:48
Hejka. Dopiero co sie zaresejstrowałam na to forum, a to jest mój pierwszy post. Mam pytanie dotyczące gry The Sims 2: Jak wymknąć się z domu? W aspiracjach mojej nastolatki pokazała się informacja, że chce się ona wymknąć z domu. Jak to zrobić? Prosze o prędką odpowiedź, dziękuję, pozdrawiam.

Pypcia. :ohmy:

Rocket
26.04.2007, 15:08
Twój sim musi się z kimś przyjaźnić, lub bardzo lubić. Jak już to zrobi, to około 11-12 w nocy kliknij na telefon i wybierz opcje "wymknij się z domu". Pokaże Ci się lista znajomych tego nastolatka, najlepiej wybrać osobę z którą się lubi, inaczej może się nie zgodzić.
Podpowiedź: jak klikniesz na jakąś aspiracje pokaże sie jej opis i podpowiedź jak ją spełnić.

cysia
26.04.2007, 15:42
Mi ta opcja pojawiła się koło 1 w nocy :|

Eámanë
26.04.2007, 15:52
Koło 1 w nocy jest już za późno ;) Zazwyczaj dzwonisz do przyjaciela ok. 23, a o 1 on przyjeżdża po ciebie samochodem :)

Pypcia
26.04.2007, 19:59
Bardzo Wam dziękuję za odpowiedź, teraz sprawdzę, czy moja zbuntowana simka wymknie się z domu i z kim jej się to uda :) buziaki! :*

Alatáriël
26.04.2007, 20:34
Tylko pamiętaj!
Rodzice nie mogą cie zobaczyć. Najlepiej, żeby spali.
Zawsze może cie przywieźć policja skutą w kajdanki xD

Rocket
26.04.2007, 21:53
Tylko pamiętaj!
Rodzice nie mogą cie zobaczyć. Najlepiej, żeby spali.
Zawsze może cie przywieźć policja skutą w kajdanki xD
Mi właśnie przywieźli :). Co zrobić żeby rodzice złapali dziecko na wymknięciu? Bo ja kiedyś próbowałam i mi się nie udało.

rosex
26.04.2007, 22:03
Co zrobić żeby rodzice złapali dziecko na wymknięciu? Bo ja kiedyś próbowałam i mi się nie udało.
No muszą widzieć jak ucieka. Po prostu musisz wyjść jakimś rodzicem na dwór, a jak nastolatek zacznie się zakradać do auta to pojawi się komunikat niby od tego rodzica i musisz zostać w domu ^^.

The Sim
28.04.2007, 10:35
Mam ten sam problem. Robię tak, jak tu piszecie, a nie pomaga! Co robić?

Alatáriël
28.04.2007, 12:15
Mam ten sam problem. Robię tak, jak tu piszecie, a nie pomaga! Co robić?

Ale jaki problem? Rodzice cie nie bzauważyli, czy nie masz opcji "wymknij sie z domu"?

karolcia92
28.04.2007, 18:15
Jak mi się kiedyś nastolatek wymknął z domu, to jego simowa mama na niego nakrzyczała w dymku z informacją :O :D :laugh: Mówiła coś w stylu: ,,Bez dyskusji, idź spać'' :laugh: