Zobacz pełną wersję : jak zmienić wygląd małego dziecka?
Jak zmienić fryzure, brwii, makijaż itp. małemu dziecku tzn. temu raczkującemu ;P ? Słyszałam kiedyś, że można ściągnąć jakieś specjalne lustro czy coś w tym stylu ... Wiecie jak to zrobić? :wub:
Nie trzeba ściągać żadnego specjalnego lustra. Wystarczy dorosłym simem kliknąć na ( jakiekolwiek) lustro i wybrać opcję : zmień wygląd sima o imieniu...
Nie trzeba ściągać żadnego specjalnego lustra. Wystarczy dorosłym simem kliknąć na ( jakiekolwiek) lustro i wybrać opcję : zmień wygląd sima o imieniu...
^^ Hmm.. U mnie chyba tej opcji nie ma :O Może taka opcja jest we 'Własnym Biznesie'? Bo ja nie posiadam tego dodatku ... ;)
Ta opcja nie dochodzi w własnym biznesie ;) Masz orginał ?
Kalerisha
06.05.2007, 15:48
Jak zmienić fryzure, brwii, makijaż itp. małemu dziecku tzn. temu raczkującemu ;P ? Słyszałam kiedyś, że można ściągnąć jakieś specjalne lustro czy coś w tym stylu ... Wiecie jak to zrobić? :wub:
Normalnie jak klikniesz dorosłym rodzicem dziecka to powinna być opcja 'zmień wygląd ....'
A jeśli masz pirata to ja ci nie pomogę.
Ta opcja nie wymaga dodatku.
Albo to błąd gry.
Nie wiem.
To nie ten dział!
P.S. Pisze się brwi.
Pozdrawiam
Delivered
06.05.2007, 18:04
Sorry, ale to nie dział z pytaniami.
dareczka84
09.05.2007, 14:09
ściagnij lusterko z tej stronki
http://www.modthesims2.com/showthread.php?t=135680
male dziecko samo podpelza do niego i ono ma opcje zmien wyglad a do tego mozna sie lusterkiem bawic i zdobywa sie punkt kondycji! nie zapomnij sciagnac mesha
Tak jak mówi dareczka84, tylko, że ona podała link do nowych kolorów tego lustra, a oryginalne lustro znajduje się tu:
http://www.modthesims2.com/showthread.php?t=135529
(musisz ściągnąć, jeśli chcesz, by działało - ono samo będzie działać, a bez niego te podane przez dareczkę84 recolory nie pojawią się w grze)
dareczka84
09.05.2007, 17:05
no przeciez napisalam ze potrzebny jest mesh...a tam jest chyba odsylacz
no przeciez napisalam ze potrzebny jest mesh...a tam jest chyba odsylacz
No, rzeczywiście, sorry...
Ale z różnych postów, które czytałam na forach, to ściągający nie zawsze wiedzą, gdzie na forum modthesims2 szukać linka do mesha. ;) Także mój post zostawiam. :P
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.