Zobacz pełną wersję : Mało zaklęć
Czy uważacie że powinno być więcej zaklęć??
Smerfecia
13.03.2004, 21:34
ja dałam że byłoby fajnie.Mi jest to obojętne chyba.Jest w sam raz ale jak wszystkie odkryje i wypróbuje to pewnie będę mówiła że jest ich za mało. :D ;)
Byłoby fajniej gdyby było więcej zakleć :lol: :lol: :lol: :lol:
W sims abrakadabra jest bardzo mało zaklęć wszystkie odkryłam bardzo szybko i już mi się nudzi abrakadabra, ale najlepsza jest the sims gwiazda jest trudna i długo sie gra.
:lol:
"Byłoby fajnie" - to moja odpowiedź :) Podzielam zdanie, że Abra niestety szybko sie nudzi ..... :huh:
Zdecydowanie powinno byc ich wiecej! :huh:
Jak sim odkryje juz wszystkie to pozostaje mu juz tylko robic nowe zaklecia,czekac na diamenty i fasole
Także uważam, że zaklęć powinno być dużo więcej ;) No i powinno być więcej tajemniczych przepisów i zaklęć, ale nestety nie ma :P
Po co,wystarczy mi tyle.No i chyba domyślacie się na co zagłosowałam! ;) Wystarczy mi tyle bo uważam że to są najpotrzebniejsze zaklęcia i więcej mi nie trzeba.
Czajniczek
20.03.2004, 10:20
Ja bym chciała więcej zaklęć. No i żeby były przeciwzaklęcia. Np. jak dziecko jest brzydkie a ładny był piesek/kotek tak aby z powrotem było zwierzakiem. <_<
Ja bym chcial zeby mozna bylo np. ozywic zmarlego (ducha wychodzacego z nagrobka) albo zamienic doroslego w dziecko :P Niektore zaklecia tez mogly by dzialac dluzej, albo wrecz byc stale, np "piekna lub bestia" i jednoczesnie aby mozna bylo tego sima odczarowac kiedy sie zechce, a nie jak idzie do lozka to juz po zakleciu ;) Takze zaklecie "ozywienie" moglo by dotyczyc wiekszej liczby przedmiotow...Zdobycie skladnikow i rzucenie zaklecia moglo by byc bardziej skomplikowane, wtedy gra by sie nie znudzila tak szybko, ale to i tak tylko marzenia :lol:
Czarów nie jest zbyt dużo i do tego niektóre są po prostu do kitu <_< przydały by sie nowe ale przecierz nic na to nie poradzimy
Co za pytanie, oczywiście, że jest owiele za mało zaklęć niż było obiecywane, fajnie bybyło gdyby mozna było ściągać produkty do nowych zaklęć z neta i tak by było o wiele więcej zaklęć. ;)
Originally posted by Kamcia@Mar 20 2004, 09:42 PM
Co za pytanie, oczywiście, że jest owiele za mało zaklęć niż było obiecywane, fajnie bybyło gdyby mozna było ściągać produkty do nowych zaklęć z neta i tak by było o wiele więcej zaklęć. ;)
Niektórzy mówią że im nie poptrzeba.Najpierw przeczytaj a potem pisz ;)
likagirl
22.03.2004, 08:36
:rolleyes: :D :) No ja uważam że mogły by być nowe księgi zaklęć jak odkryjesz już wszystkie zaklęcia z tej starej.I w tedy jechało by się do abrakadabrowa i kupywało nowe księgi za xx magimonów.I w końcu gdyby sim już wszytskie odkrył to by dostał tytuł magika czxy czarnoksiężnika i by mógł rzuycać czary bez tych mikstur już a każdy by chciał żeby on go wszystkiego nauczył.Tak było by lepiej ale szkoda że to nierealne :( :(
źrebaczek
24.03.2004, 12:43
A może jest tak jak z piecem i sprzetem od nektarow! :) Maoze ktos z was wynalazl jakies nowe zaklecia? :( :mellow: :unsure:
Originally posted by Kamcia@Mar 20 2004, 09:42 PM
Kamcia może mi powiesz kiedy maxis powiedział ile będzie zaklęć?
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.