Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Mało zaklęć

psiulka
13.03.2004, 20:59
Czy uważacie że powinno być więcej zaklęć??

Smerfecia
13.03.2004, 21:34
ja dałam że byłoby fajnie.Mi jest to obojętne chyba.Jest w sam raz ale jak wszystkie odkryje i wypróbuje to pewnie będę mówiła że jest ich za mało. :D ;)

"Kitty"
15.03.2004, 09:35
Byłoby fajniej gdyby było więcej zakleć :lol: :lol: :lol: :lol:

Kamcia
15.03.2004, 10:04
W sims abrakadabra jest bardzo mało zaklęć wszystkie odkryłam bardzo szybko i już mi się nudzi abrakadabra, ale najlepsza jest the sims gwiazda jest trudna i długo sie gra.
:lol:

tybetix
15.03.2004, 10:57
"Byłoby fajnie" - to moja odpowiedź :) Podzielam zdanie, że Abra niestety szybko sie nudzi ..... :huh:

Julias
17.03.2004, 16:29
Zdecydowanie powinno byc ich wiecej! :huh:
Jak sim odkryje juz wszystkie to pozostaje mu juz tylko robic nowe zaklecia,czekac na diamenty i fasole

ptasiex
18.03.2004, 14:02
Także uważam, że zaklęć powinno być dużo więcej ;) No i powinno być więcej tajemniczych przepisów i zaklęć, ale nestety nie ma :P

Nefi
19.03.2004, 10:27
Po co,wystarczy mi tyle.No i chyba domyślacie się na co zagłosowałam! ;) Wystarczy mi tyle bo uważam że to są najpotrzebniejsze zaklęcia i więcej mi nie trzeba.

Czajniczek
20.03.2004, 10:20
Ja bym chciała więcej zaklęć. No i żeby były przeciwzaklęcia. Np. jak dziecko jest brzydkie a ładny był piesek/kotek tak aby z powrotem było zwierzakiem. <_<

Raf_use
20.03.2004, 11:36
Ja bym chcial zeby mozna bylo np. ozywic zmarlego (ducha wychodzacego z nagrobka) albo zamienic doroslego w dziecko :P Niektore zaklecia tez mogly by dzialac dluzej, albo wrecz byc stale, np "piekna lub bestia" i jednoczesnie aby mozna bylo tego sima odczarowac kiedy sie zechce, a nie jak idzie do lozka to juz po zakleciu ;) Takze zaklecie "ozywienie" moglo by dotyczyc wiekszej liczby przedmiotow...Zdobycie skladnikow i rzucenie zaklecia moglo by byc bardziej skomplikowane, wtedy gra by sie nie znudzila tak szybko, ale to i tak tylko marzenia :lol:

Midway
20.03.2004, 17:53
Czarów nie jest zbyt dużo i do tego niektóre są po prostu do kitu <_< przydały by sie nowe ale przecierz nic na to nie poradzimy

Kamcia
20.03.2004, 19:42
Co za pytanie, oczywiście, że jest owiele za mało zaklęć niż było obiecywane, fajnie bybyło gdyby mozna było ściągać produkty do nowych zaklęć z neta i tak by było o wiele więcej zaklęć. ;)

psiulka
21.03.2004, 19:58
Originally posted by Kamcia@Mar 20 2004, 09:42 PM
Co za pytanie, oczywiście, że jest owiele za mało zaklęć niż było obiecywane, fajnie bybyło gdyby mozna było ściągać produkty do nowych zaklęć z neta i tak by było o wiele więcej zaklęć. ;)
Niektórzy mówią że im nie poptrzeba.Najpierw przeczytaj a potem pisz ;)

likagirl
22.03.2004, 08:36
:rolleyes: :D :) No ja uważam że mogły by być nowe księgi zaklęć jak odkryjesz już wszystkie zaklęcia z tej starej.I w tedy jechało by się do abrakadabrowa i kupywało nowe księgi za xx magimonów.I w końcu gdyby sim już wszytskie odkrył to by dostał tytuł magika czxy czarnoksiężnika i by mógł rzuycać czary bez tych mikstur już a każdy by chciał żeby on go wszystkiego nauczył.Tak było by lepiej ale szkoda że to nierealne :( :(

źrebaczek
24.03.2004, 12:43
A może jest tak jak z piecem i sprzetem od nektarow! :) Maoze ktos z was wynalazl jakies nowe zaklecia? :( :mellow: :unsure:

Midway
24.03.2004, 13:05
Originally posted by Kamcia@Mar 20 2004, 09:42 PM
Kamcia może mi powiesz kiedy maxis powiedział ile będzie zaklęć?