PDA

Zobacz pełną wersję : Przesuwanie pasków kontaktów za pomocą boolpropa

Eámanë
07.05.2007, 06:21
Jak to się robi? Wpisuję kod, wszystkie jego opcje pięknie działają, ale przesuwanie pasków kontaktów - nie. Udało mi się to tylko raz, przypadkiem, więc nie wiem, od czego to zależy. Może trzeba wpisywać kod z odpowiednią kombinacją dużych liter (wpisuję zawsze z małych)? Albo klikam w nieodpowiednie miejsce. Poradźcie mi coś ;)

Rocket
08.05.2007, 20:14
No więc kod musisz wpisać w otoczeniu. Ja zawsze wpisuje z dużymi literami tj. boolProp testingCheatsEnabled true, ale nie wiem czy to ma jakieś znaczenie. Jak już wpiszesz to klikasz po prostu na pasek kontaktów i przeciągasz (w ten konkaktów codziennych trudniej trafić :) ). Jak Ci się nie przeciągnie to próbuj klikać i przeciągać z shiftem.

MiNuTkA15
09.05.2007, 11:40
Ja wpisuje normalnie wszystko z małych liter jak jestem na jakiejś rodzince potem wchodze w związki sima i tam jak są te paseczki,to gdzie na tym paseczku nacisne to do tąd bedzie zapełnione,kiedyś napisałam poradnik jak zaspokajać potrzeby i umiejętności looknij tu: http://www.forum.thesims.pl/showthread.php?p=636678&posted=1#post636678 to działa tak samo ;)

Jakly
09.05.2007, 13:04
Tak jak napisała RocketQeen - kod trzeba wpisać w otoczeniu ;)

Eámanë
09.05.2007, 15:57
Dzięki, wpisałam w otoczeniu i działa :)