Zobacz pełną wersję : Problem z wejściem do miasta.
Sandrusieńka666xD
09.05.2007, 16:06
Niedawno się bawiłam w SimPe, w rodzinkach z miasta stworzonego przeze mnie. Jak chciałam sobie zagrać to miasto nie wchodzi :(, gra się wyłacza i wyskakuje błąd. Czy da się to naprawić?
Ja tak kiedyś miałam, ale za nic nie dałam rady tego naprawić. Nie zakładałam tematu na forum, bo próbowałam dosłownie wszystkiego, a zaśmiecać tu nie chciałam. Tak więc skopiowałam rodziny z miasta i reinstalowałam grę. To chyba najlepszy sposób
;P
Anastazja
13.05.2007, 20:37
reinstalka nie musi być cała - wystarczy odinstalować ostatni dodatek
na wszelki wypadek skopiuj całe \EA Games\The Sims 2 - aby mieć kopie plików gry - jakby reinstalowanie nic nie dało
zaraz po reinstalce skopiuj sobie cały folder Neighborhoods
są tam otoczenia (zupełnie dziewicze)
oo i następnym razem jak sobie skopsasz grę simPE to wystarczy tylko podmienić jedno otoczenie - to uszkodzone
Sandrusieńka666xD
19.05.2007, 09:09
Czyli mam skopiować folder Characters? I czy wystarczy odinstalować tylko jeden dodatek (ostatni? w moim przypadku CPR)
Czyli mam skopiować folder Characters? I czy wystarczy odinstalować tylko jeden dodatek (ostatni? w moim przypadku CPR)
Nie jestem tego pewna, ale na wszelki wypadek skopiuj cały folder swojego otoczenia. Jest w Moje dokumenty\EA Games\The Sims 2\Neighborhoods i nazywa się w zależności od tego które to otoczenie np. N004 albo N005. Werona ma numer N003 więc to Twoje otoczenie pewnie będzie N004. Możesz je rozpoznać wchodząc w jego folder i w Storytelling. Poznasz po zdjęciach.
Sandrusieńka666xD
19.05.2007, 22:01
I odinstalować ostatni dodatek tak? (Ja jestem bardzo nie kumata ^^)
Sandrusieńka666xD
21.05.2007, 13:59
Sorki, że post pod postem, ale mam problemik. Skasowałam CPR i na dysku C (tam instalowałam zwykłe TS2) nie mam w dokumentach tego co jest Downloads, Music itp ;(. Co mam zrobić? A jak włoże płytke do kompa to się nic nie dzieje, nie instaluje się...;( Mam oryginał.
Sorki, że post pod postem, ale mam problemik. Skasowałam CPR i na dysku C (tam instalowałam zwykłe TS2) nie mam w dokumentach tego co jest Downloads, Music itp . Co mam zrobić? A jak włoże płytke do kompa to się nic nie dzieje, nie instaluje się... Mam oryginał.
Jak wejdziesz do gry to się samo zrobi.
Sandrusieńka666xD
21.05.2007, 19:16
Ale nawet jak wejde w mój komputer (a płytka w napędzie) to nie ma tej takiej ikonki przy stacji dysku DVD
Sandrusieńka666xD
09.06.2007, 20:13
Prosze pomóżcie :1smutny: :gu:
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.