Zobacz pełną wersję : problemy w grze
Makrelka
12.05.2007, 18:19
z jakies dwa lata temu kupiłam sims 2 i po jakims czasie zauwazyłam że w niektórych lustrach nic się nie odbija tylko jest całe czarne; nie mam tez podglądu filmików specjalnycj(nie da się je włączyć)oraz w mojej grze nie ma Agnieszki Chyliskiej choć na opakowaniu było napisane że bedzie w grze.Czy da sie to jakos naprawić?
maratusia
23.05.2007, 11:39
mam podobny problem jak tworze sima to w lustrze nic sie nie odbija mam czarne tło kiedy wprowadzam go do domku nie widac po lewej stronie wogole twarzy simów na dodatek w domku do ktorego danego sima wprowadziłam wogole nie widac jak wchodze na parcele .. prosze o pomoc :(
Słabe karty graficzne a Agnieszkę trzeba pobrać z neta xD
z jakies dwa lata temu kupiłam sims 2 i po jakims czasie zauwazyłam że w niektórych lustrach nic się nie odbija tylko jest całe czarne; nie mam tez podglądu filmików specjalnycj(nie da się je włączyć)oraz w mojej grze nie ma Agnieszki Chyliskiej choć na opakowaniu było napisane że bedzie w grze.Czy da sie to jakos naprawić?
Musisz wejść w opcje grafiki gry i ustawić sobie lepszą grafikę. Tam masz rózne opcje więc lustra tez sie do nich zaliczają. papapa!!
Castaway
26.06.2007, 17:07
Ja mam tak samo ale kupuje lustra w ktorych sie wszystko odbija :)
musisz w opcjach grafiki ustawić bodajże "odbicie światła". ale jeżeli, jak mówisz, nie mozesz tego ustawić to pewnie masz za słabą kartę graficzną.
a tak wogóle to jaką karte graf. posiadasz?
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.