Zobacz pełną wersję : Dodatki - współdziałanie
Witam wszystkich,
mam jedno pytanie: jak już uda się zainstalować wszystkie dodatki typu Na Studiach i Zwierzaki, to czy one działają jednocześnie? A może jeśli mam Na Studiach, to nie będą mi działały akcesoria ze Zwierzaków itd.?
Pytam, bo miałam zainstalowane Nightlife, a jak zainstalowałam 4PR, to po odpaleniu zostałam informację, że dodatek Nocne Życie został odinstalowany i jeśli kliknę "dalej" to zostaną usunięte wszystkie domy i otoczenia, a simy znajdą się w skrzyni. Nie kliknęłam tego "dalej", bo się bałam, że mi wywali cały dodatek...
Proszę, pomóżcie - chciałabym, żeby moje simy jednocześnie mogły iść na studia i mieć zwierzątko na przykład ://
Proste. Zainstaluj w kolejności wydawania czyli:
1. Na studiach
2. Nocne Życie
3. Własny biznes
4. Zwierzaki
5. 4 pory roku
Jak gdzieś się pomyliłam to poprawiać :).
Nie ma czegoś takiego jak niekompatybilne dodatki. Wszelkie błędy to wina piratów i instalacji i kolejności innej niż wydawania.
GRUSSSER
25.05.2007, 20:05
Proste. Zainstaluj w kolejności wydawania czyli:
1. Na studiach
2. Nocne Życie
3. Własny biznes
4. Zwierzaki
5. 4 pory roku
Ja zrobiłem 4 i 5 punkt na odwrot i mi chodzi!? :O
A pozatym na studiach NIE da się mieć psa albo kota tylko w otoczeniu, w dzienicy, przedniesciu... wszę dzie oprócz na studiach! :laugh:
Jeśli się nie mylę, to ten problem występuje, kiedy podczas instalacji gry program chce sprawdzić, czy gra jest zaktualizowana (czy jak to tam się zwie; 4 płytę simsów podstawowych trzeba wrzucić) i zresetuje się komputer. W tym przypadku pozostaje tylko odinstalowanie gry.
I niekiedy jest to przypadłość instalowania pirackich simsów.
Jeśli się nie mylę, to ten problem występuje, kiedy podczas instalacji gry program chce sprawdzić, czy gra jest zaktualizowana (czy jak to tam się zwie; 4 płytę simsów podstawowych trzeba wrzucić) i zresetuje się komputer. W tym przypadku pozostaje tylko odinstalowanie gry.
Resetowanie podczas aktualizacji powoduje nie wgranie się części tekstur i chyba tylko z tym mogą byc kłopoty.
Ja zrobiłem 4 i 5 punkt na odwrot i mi chodzi!?
Niektórym chodzi niektórym nie. Życie jest niesprawiedliwe :angry:
Resetowanie podczas aktualizacji powoduje nie wgranie się części tekstur i chyba tylko z tym mogą byc kłopoty.
Nie. Ja miałam ten sam problem, bo ktoś mi tak doradził. Pomogła ponowna instalacja gry.
dokładnie jest tak jak piszesz.
ja wszystkie zainsatlowalem byle jak znaczy nie po kolejiiiiiiiiiiiiiii i mi smiga ^^
Ja też nie instalowałam po kolei :con: i chodzi mi normalnie :P Tak samo mini dodatki itd..
Ja też nie instalowałam po kolei :con: i chodzi mi normalnie :P Tak samo mini dodatki itd..
Jak już mówiłam życie jest niesprawiedzliwe. Mi nie chodzi.
A ja byłam zmuszona zainstlować na odwrót... gra swietnie...
Oczywiście, że gra. Jak już pisałem:
Można instalować jak się*chce, gra ma budowę modularną i jest testowana przez tysiące betatesterów w różnych kierunkach ;)
Znaczy to tyle, że będzie działał sam dodatek CPR, albo jak ktoś*chce CPR + Zwierzaki, a jak kto inny ma kaprys to i CPR i NŻ.
Wybór należy do użytkownika :)
Pisałem również:
[..]
Kopia to kopia, klon. O ile płyta nie zawiera błędnych sektorów (nie jest jakoś drastycznie porysowana itp.) domowa kopia (często właśnie pirat) działa identycznie jak oryginalna kopia.
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.