Zobacz pełną wersję : Odpowiedcie
thesims2
24.05.2007, 12:57
Słóchajcie jestem nowy i mam problem ja ściągnę jakiś dodatek np. auto to jak gram pierwszy raz od zainstalowania dodatku to dodatek działa ale jak włączę drugi raz to nie działa tylok na początku gry wyskakuje okno dialogowe i pisze że dodatek może buć zagrożeniem dla gry cz jakoś tak i dodatek nie działa.
OCO W TYM CHODZI :O
ZA ODPOWIEDZI DZIĘKuję
W tym oknie dialogowym musisz wybrać opcję "Włącz obiekty zmodyfikowane". Przy następnym uruchomieniu gry dodatki powinny zadziałać. Jeśli chcesz, żeby były stale włączone i żeby nie pojawiało się to okienko przy starcie musisz w widoku okolicy (np. Miłowa) wejść w opcje gry i wybrać opcję "Wył." w polu "Wyświetl po starcie okno dialogowe zawartości modyfikowanej" ;)
Nandelle
07.06.2007, 09:49
wiem ze moze pomyslisz że jestem jakaś dziwna ale od kiedy Słóchajcie
pisze sie przez ó a nie u.
Słóchajcie jestem nowy i mam problem ja ściągnę jakiś dodatek np. auto to jak gram pierwszy raz od zainstalowania dodatku to dodatek działa ale jak włączę drugi raz to nie działa tylok na początku gry wyskakuje okno dialogowe i pisze że dodatek może buć zagrożeniem dla gry cz jakoś tak i dodatek nie działa.
ZA ODPOWIEDZI DZIĘKuję
Czy tylko mnie tak koszmarnie razi "słóchajcie", "odpowiedcie" i jeszcze kilka błędów w tym krótkim tekście? :shifty:
A co do problemu, to może dodatki, które ściągasz są zawirusowane, czy coś podobnego... Zanim wgrasz do gry spróbuj je najpierw przeskanować.
ZA ODPOWIEDZI DZIĘKuję
jesli masz nie orginalny dodatek to jest moze byc zagrozeniem dla calego komputera! :con:
Lol xD
Chodzi mu o standardowe okno dialogowe, które dodano w Nocnym Życiu, pojawiające się po zainstalowaniu jakiegoś dodatku z internetu.
Zazwyczaj się*to ignoruje, można to nawet wyłączyć w opcjach gry.
I odwalcie się od kopii zapasowych :]
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.