PDA

Zobacz pełn± wersję : Co zrobić by sim ¶piewał?

MiNuTkA15
27.05.2007, 12:04
Chciałabym wiedzieć czy sim może ¶piewać jakby do mikrofonu w The Sims 2 bez dodatków? Bardzo mi to potrzebne plizzzz napiszcie a je¶li tak to co zrobić żeby sim ¶piewał oprucz oczywi¶cie flirtuj i za¶piewaj.

Castaway
04.06.2007, 13:40
Chciałabym wiedzieć czy sim może ¶piewać jakby do mikrofonu w The Sims 2 bez dodatków? Bardzo mi to potrzebne plizzzz napiszcie a je¶li tak to co zrobić żeby sim ¶piewał oprucz oczywi¶cie flirtuj i za¶piewaj.

Nie da rady tylko dla innego sima mozesz zaspiewac flirtuj...spiewaj a takk to nie chyba ze jakis "magiczny mikrofon" sciagniesz z neta
;)

Kasiunia14lat
12.06.2007, 16:42
Nie ma obcji ¶piewaj. Czasami u mnie się zdarza, że gdy gra muzyka w wieży czy radiu mój sim sobie pod¶piewuje, ale nic więcej... a do czego ci to potrzebne??

Alatáriël
12.06.2007, 19:02
¦piewanie jest tylko w dodatku NS (kliknij na sima i weĽ "rapuj") i w NŻ (karaoke <3)
I to chyba tyle...
Chyba że co¶ z neta zassasz.

Qué'lee
25.06.2007, 16:08
Nie ma obcji ¶piewaj. Czasami u mnie się zdarza, że gdy gra muzyka w wieży czy radiu mój sim sobie pod¶piewuje, ale nic więcej... a do czego ci to potrzebne??

Kasiuniu14lat (co za nick!)-1.nie pisze się ''obcji'' tylko ''opcji'',2.po co się jej pytasz po co jej to? To jej sprawa, je¶li by chciała napisałaby ''bardzo mi to potrebne plizzzzzz, bo *co¶ tam i dalszy ci±g posta''.
Alatáriël-zgadzam się :)

rockferry
25.06.2007, 16:23
Kasiuniu14lat (co za nick!)[...]
uważam, że nie do Ciebie należy komentowanie czyich nicków. a je¶li już, to wpierw spójrz na swój, a dopiero zwracaj uwagi innym. :)

Mateo
26.06.2007, 19:20
dokładnie tak, jak napisała Alatáriël. w dodatku nocne życie dochodzi sprzęt do karaoke. sim może sam, lub z kim¶ wykonywać piosenkę.