Zobacz pełną wersję : Moj sim jest przeźroczysty!!! ;(
ola-zolta565
03.06.2007, 20:09
Zrobilam se rodzinke, umeblowalam mieszkanie, pomalowalam i zaczełam grac a moja simka znikla!!!!! To znaczy jak klikne na jej ikonke to ma nad sobo ten zielony cosiek ale niema jej!!! Pomozcie mi co mozna zrobic zeby byla widoczna?? probowalam rozne sposoby: resetowalam gre, kompa, i dalej nic ;( ;( ;( :1smutny: :wacko:
Nandelle
05.06.2007, 19:05
Moze przeprowadz ja i spowrotem wprowadz ;P
a z poczatku mogłas nie zapisywac gry jak zobaczyłas ze tak sie dzieje i jeszcze jedna opcja jak masz dodatki z neta to jakiś wadliwy może jest a ty masz go w domu.
Zrobilam se rodzinke, umeblowalam mieszkanie, pomalowalam i zaczełam grac a moja simka znikla!!!!! To znaczy jak klikne na jej ikonke to ma nad sobo ten zielony cosiek ale niema jej!!! Pomozcie mi co mozna zrobic zeby byla widoczna?? probowalam rozne sposoby: resetowalam gre, kompa, i dalej nic ;( ;( ;( :1smutny: :wacko:
Czy bawiłaś się boolPropem? Mi kiedys po użyciu tego kodu zniknął Generał Bolesław...
Miałam kiedyś identyczną sytuację. Obawiam się, że to jakiś błąd w grze i chyba nie można z tego wybrnąć. Ja próbowałam na wszelkie możliwe sposoby, ale nie udało mi się.
PS. A tak poza tym to witam wszystkich (Jestem nowa) :)
Nandelle
09.06.2007, 14:26
PS. A tak poza tym to witam wszystkich (Jestem nowa) :)
Witamy
:happy2: :happy2: :happy2: :happy2: :happy2: :happy2: :happy2: :happy2: :happy2: :happy2: :happy2: :happy2: :happy2: :happy2: :happy2: :happy2: :happy2: :happy2: :happy2:
Delivered
10.06.2007, 18:29
Sssandrulec to nie na temat.
Sssandrulec to nie na temat.
To też.
_________
Jak na moje oko to to rzeczywiście wina boolPropa.
Jakiej jego opcji używałaś,jeśli używałaś?
ola-zolta565
10.06.2007, 20:13
Zabiłam a potem wskrzeszyłam tą simke i wszystko już w porządku :-)
katharsis
11.06.2007, 21:26
hehehe jaki sposób :laugh: jakby mi się to zrobiło to już jest sprawdzony sposób :P
Kasiunia14lat
13.06.2007, 14:24
Zabiłam a potem wskrzeszyłam tą simke i wszystko już w porządku :-)
To był widocznie błąd gry ;D Ale dzięki, że napisałaś swój sposób, będę wiedziała co robić w takiej sytuacji :P
3maj się.
Pozdrawiam
Kasia
EDIT:A teraz coś do tych co myślą, że wszystko jest nie na temat:
Powitanie na forum, może i nie jest na temat, ale bardzo przyjemne i wydaje mi się potrzebne :) Dlatego też
WITAM WSZYSTKICH NOWYCH NA FORUM :)
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.