Zobacz pełną wersję : Prosze o Pomoc
Zaczeło sie tak ze kupilem sobie kompa,kolega zaproponowal mi zainstalowanie gry The Sims 2.Gra okazala sie bardzo interesujaca wciagnela mnie na maksa.Zrobilem formata i nie chcialo mi sie instalowac TS2 gdy jednak sie zebralem do zainstalowania po scrackowaniu TS2 wybija błąd nie wiem co mam zrobic Nie znaleziono karty graficznej pracujacej w standardzie DirectX 9.0c! Sprawdz,czy masz karte graficzna zgodna z Directx 9.0c i zainstalowane najnowsze wersje sterownikow producenta karty. Aplikacja zostanie zamknieta. . Probowalem wiele rzeczy... Pozyczylem od kumpla Orginalne TS2 nic nie pomoglo, instalowalem rozne sterowniki do Graficznej i nic... instalowalem nowsza wersje Directx 9.0c i NIC! Prosze o pomoc podaje ponizej parametry mojego kompa:
Karta graficzna GeForce 6600
Ram 512 Kingston 400hz
Procesor AMD Athlon 64 3000
Płyta Głowna ASUS A8N-E
Z Góry dzieki za pomoc :D
Zaczeło sie tak ze kupilem sobie kompa,kolega zaproponowal mi zainstalowanie gry The Sims 2.Gra okazala sie bardzo interesujaca wciagnela mnie na maksa.Zrobilem formata i nie chcialo mi sie instalowac TS2 gdy jednak sie zebralem do zainstalowania po scrackowaniu TS2 wybija błąd nie wiem co mam zrobic Nie znaleziono karty graficznej pracujacej w standardzie DirectX 9.0c! Sprawdz,czy masz karte graficzna zgodna z Directx 9.0c i zainstalowane najnowsze wersje sterownikow producenta karty. Aplikacja zostanie zamknieta. . Probowalem wiele rzeczy... Pozyczylem od kumpla Orginalne TS2 nic nie pomoglo, instalowalem rozne sterowniki do Graficznej i nic... instalowalem nowsza wersje Directx 9.0c i NIC! Prosze o pomoc podaje ponizej parametry mojego kompa:
Karta graficzna GeForce 6600
Ram 512 Kingston 400hz
Procesor AMD Athlon 64 3000
Z Góry dzieki za pomoc :D
Może spróbuj zastosowac się do tej informacji, która ci się wyświetliła. Sprawdź czy rzeczywiście twoja karta graficzna współpracuje z DirectX 9.0c. Hmm sama nie wiem, ale możesz nie spełniac wymagań komputera co do gry. Może bardziej doświadczony informatycznie forumowicz sięwypowie :)
Może spróbuj zastosowac się do tej informacji, która ci się wyświetliła. Sprawdź czy rzeczywiście twoja karta graficzna współpracuje z DirectX 9.0c. Hmm sama nie wiem, ale możesz nie spełniac wymagań komputera co do gry. Może bardziej doświadczony informatycznie forumowicz sięwypowie :)
Tak wszystkie inne gry ktore wymagają DirectX 9.0c działają.Te z wyższymi wymaganiami. ;P . Probowalem wszystkiego i nic. :(. I mój komp w pełni spełnia wymagania.
Zaczeło sie tak ze kupilem sobie kompa,kolega zaproponowal mi zainstalowanie gry The Sims 2.Gra okazala sie bardzo interesujaca wciagnela mnie na maksa.Zrobilem formata i nie chcialo mi sie instalowac TS2 gdy jednak sie zebralem do zainstalowania po scrackowaniu TS2 wybija błąd nie wiem co mam zrobic Nie znaleziono karty graficznej pracujacej w standardzie DirectX 9.0c! Sprawdz,czy masz karte graficzna zgodna z Directx 9.0c i zainstalowane najnowsze wersje sterownikow producenta karty. Aplikacja zostanie zamknieta. . Probowalem wiele rzeczy...
Ekm, ekm... scrackowaniu?
Pozyczylem od kumpla Orginalne TS2 nic nie pomoglo, instalowalem rozne sterowniki do Graficznej i nic... instalowalem nowsza wersje Directx 9.0c i NIC!
Rozumiem że wcześniej miałeś/laś pirata...
Kup sobie orginalne simy i usuń te. I tyle.
I nic mu to nie da.
Kopia to kopia, klon. O ile płyta nie zawiera błędnych sektorów (nie jest jakoś drastycznie porysowana itp.) domowa kopia (często właśnie pirat) działa identycznie jak oryginalna kopia.
Ekm, ekm... scrackowaniu?
Rozumiem że wcześniej miałeś/laś pirata...
Kup sobie orginalne simy i usuń te. I tyle.
Sluchaj ja już w tym czasie zanim zainstalowalem Orginalne TS2 mialem z 7 formatow xD...Takze zakup Orginalu nic nie da ;/
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.