Zobacz pełną wersję : Nie Chce Dvd!!!!!!
Kupiłam simsy nocne życie, wersja CD-ROM. Mój kuzyn natomiast przyjechal kiedyś do mnie, i chcial mi pokazać simsy 4 pory roku. Się nie dało oczywiście instalować, BO to była wersja DVD :// Nawet lampka kontrolna się nie świeciła i płyta się nie pojawiła w "Mojim komputerze" Przypuszczam, że to oczywiście dla tego że posiadam napęd cd-rom i trzeba kupić dvd....:// lecz nie jestem pewna, czy simsy podruże czy jakieś tam będą w wersji cd-rom, czy być może są dwa rodzaje i mam poprosić przyt zamówieniu o cd-rom , albo mam kupić lepiej napęd dvd?? PomóżciEEEEEEEE!!! :con:
a nie lepiej mieć po prostu dvd na kompie? kiedyś w końcu i tak bedziesz musiala kupic. B)
unforgiven
13.06.2007, 17:50
lecz nie jestem pewna, czy simsy podruże czy jakieś tam będą w wersji cd-rom, czy być może są dwa rodzaje i mam poprosić przyt zamówieniu o cd-rom , albo mam kupić lepiej napęd dvd??
z tego co pamiętam, już Zwierzaki były dostępne tylko w wersji na DVD, więc nie liczyłabym na to, że przy Podróżach będzie inaczej.
Teraz wychodza jedynie dvd, nawet zwykle na cd ciezko kupic.
no coz, bedziesz chyba musiala zakupic nowa stacje.
Gdy wyszły zwierzaki kupiłam je choć facet z empiku gadał że też wyjdą na CD-Rom..No... Wszystkie gry (oprócz akcesoriów) są już na DVD
Możesz pobrać grę*z sieci i trzmać pliki płyty na dysku mając je zamontowane wirtualnie jako normalną płytę.
I uprzedzam pytania - nie, nie będzie to nielegalne.
ale jak ściągnąć????? Jak jest legalne to daj linka...;) :D
Castaway
18.06.2007, 15:36
Kupiłam simsy nocne życie, wersja CD-ROM. Mój kuzyn natomiast przyjechal kiedyś do mnie, i chcial mi pokazać simsy 4 pory roku. Się nie dało oczywiście instalować, BO to była wersja DVD :// Nawet lampka kontrolna się nie świeciła i płyta się nie pojawiła w "Mojim komputerze" Przypuszczam, że to oczywiście dla tego że posiadam napęd cd-rom i trzeba kupić dvd....:// lecz nie jestem pewna, czy simsy podruże czy jakieś tam będą w wersji cd-rom, czy być może są dwa rodzaje i mam poprosić przyt zamówieniu o cd-rom , albo mam kupić lepiej napęd dvd?? PomóżciEEEEEEEE!!! :con:
Teraz wydaja na dvd ale tez sa na cd-rom (czy jak to tam sie pisze ;p) . Jak moi rodzice mi kupili simsy 2 tez byl na dvd i sprzedawca powiedzial ze gra nie odtwprzy sie bez nagrywarki dvd i rodzice kupili i wsio dzial mi ;p
unforgiven
18.06.2007, 15:47
ale jak ściągnąć????? Jak jest legalne to daj linka...;) :D
z EA Downloadera, oczywiście po uiszczeniu odpowiedniej opłaty (prawdopodobnie 19,99euro) :]
tylko musisz poczekać aż 'Podróże' będą dostępne.
http://www.ea.com/ealink/index.jsp?locale=pl
Zresztą to beznadziejne nagrywać wszystko na płyty DVD. Płyta CD ma 700-800MB pojemności, zaś ani 4 pory roku, ani Zwierzaki nie przekraczają 700MB. I jaki w tym sens? :(
właśnie to nie ma sęsu. Zmusza uzytkowników jedynie do powiększenia wydatków. Każdy chyba co ma komputer to ma cd-room....:/
ShiinaLP
04.07.2007, 12:35
Ale nie oszukujmy się- teraz dvd kupić to mały problem, można kupić za niewiele ponad 100 zł. I nie wmawiajcie mi, że osoba, która jest w stanie dać 70 zł na jeden dodatek do gry nie ma 120 zł na najprostsze dvd. No i dodajmy, że dvd to inwestycja dla całej rodziny, brat zagra z fifę, tata z mamą obejrzą film... Pozdrawiam
Sandrusieńka666xD
04.07.2007, 20:43
ehh...ja kupiłam sobie DVD specjalnie dla simsów xPP. Dałam 45zł na allegro, a teraz i tak jest zepsute ^^
jaś z tym! musieli podpisać jakąś debilną umowe z wytwórnią dvd żeby im reklame robić :/
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.