PDA

Zobacz pełną wersję : Problem z instalacją!!! HELP!!!

Eli1991
21.06.2007, 18:15
Mam simsy od dawna i uwielbiam ta grę, wiem o niej prawie wszystko, niestety ostatnio gdy próbowalam ją na nowo zainstalować po instalacji zamiast uruchomienia gry wyskoczylo mi ,,Aplikacja nie zostala wlaściwie zainicjowana". Mam oryginalne simsy i dobrego kompa ( wczesniej gra działała bez zarzutów) więc nie wiem co się stalo. Please HELP!!!

beliel
22.06.2007, 10:47
Moze cos sie zle zainstalowalo? :P Odinstaluj i zainstaluj jeszcze raz. Aaa i koniecznie nie zapomnij o wylaczeniu podczas instalacji programow dzialajacych w tle (gg, antywirus, itp.). Najlepiej by bylo zreszta gdybys w tym czasie nic nie robila przy kompie, zadnego wchodzenia na jakies strony, NIC kompletnie.

Eli1991
22.06.2007, 19:15
Niestety ja caly czas to odinstalowuje i próbuje na nowo zawsze ma wszystko powyłaczane i nie wiem co jest nie tak. Nie mam juz na to wszytsko sily. Jeśli ktos sie zna na rzeczy niech mi pomoze!!! Dzieki za dotychcasowe odpowiedzi.

aniuula1
23.06.2007, 09:19
Mam problem. Posiadam The SIms 2, The Sims 2 Zwierzaki, The Sims 2 Nocne Życie i The Sims 2 Rozrywka Rodzinna. I mam problem zainstalowałam The Sims 2, potem wszystkie inne części i oto jest problem, a właściwie pytanie, czy można grac w tę grę z płytą Nocne życie?? Bo jakoś ja nie mogę...mogę grac tylko płytą zwierzaki. Probowałam nawet grac nocnym życiem bez zainstalowanych zwierzaków, ale nawet tak nie szło pisze, że mam włożyc płytę Zwierzaki. Proszę o pomoc. Wiem, że mogę grac Zweirzakami, ale chciałam to komuś pożyczyc, niestety wtedy nja nie moglabym grac. Wydaje mi sie to dziwne, bo przeciez nie kazdy ma zwierzaki majac jednoczesnie nocne zycie, wiec jakos to musi isc zeby grac na plycie nocne zycie... Prosze o pomoc na gg 5273834, na e-mail [email protected] albo tu na forum. Z góry dziękuje.

rockferry
23.06.2007, 11:54
aniuula1, to jest właściwie zabezpieczenie przed piratami. skoro chcesz już grać, to chyba powinnaś mieć wszystkie części, prawda? ;)

aniuula1
23.06.2007, 12:41
no wlasnie mam te ktore wypisalam, ale chcialabym pozyczyc zwierzaki mojej kuzynce, ktora kocha zwierzaki, ale wtedy ja nie moglabym grac. O co w tym chodzi. Nie mam piratow wszystki to oryginaly... ;(

edit. ej wlasnie ale przeciez sa ludzie ktorzy kupili tylko nocne zycie ( no i wczesniej sims 2) i jakos graja?? nie majac plytki zwierzkow. Wiec czemu ja nie moge <beczy> chlip chlip

rockferry
23.06.2007, 13:15
bo nie kupili zwierzaków. grają tylko w zainstalowane dodatki, a nie mają od razu zwierzaków, po kupieniu TYLKO nocnego życia.

edit.
a kuzynka może sobie kupić zwierzaki.

Eli1991
23.06.2007, 20:27
Przepraszam bardzo ale ja tu czekam na pomoc! Jak ktos tez ma problemy to niech zakłada własne tematy! Bardzo prosze o odpowiedzi na MÓJ temat.

Rocket
23.06.2007, 22:35
Eli1991 jeśli możesz zobacz czy Twoja gra instaluje się i działa na innym komputerze i czy na Twoim kompie działa inna gra. Tj. inne simy. I przeskanuj komputer w poszukiwaniu wirusów.
Edit: Aniuula1 tak to już jest że jak zainstalujesz NŻ i Zwierzaki, to po ptakach musisz grać z płytą Zwierzaków. Zrób obraz plyty i graj z obrazem. Wygodne, bezpieczne, legalne.