PDA

Zobacz pełną wersję : HELP!Simsy się wyłączają i cały komputer też!Potrzebny format!

Deeta
25.06.2007, 11:29
Otóż mam pewien problem.Moje sims 2 w pewnym momencie(np.kiedy chce wstawić prysznic do łazienki)zacinają się!I wtedy wyłącza się komputer.Mój qumpel doradził mi żebym(spoko jestem dziewczyną jak po nicku widać)formatowała cały komputer!Czy jest inne rozwiązanie?
POOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOMOCY!

Kicia95
27.06.2007, 17:21
Może po prostu komp Ci się przegrzewa i wyłancza się, albo resetuje...istnieje także możliwość, że masz w systemie wirusy i one psują gre i komputer....

Pozdrawiam

Mateo
27.06.2007, 18:17
przeskanuj komputer programem antywirusowym. sprawdź czy masz jeszcze w miare dużo miejsca na dysku. najlepiej przed włączeniem gry wyłącz programy działające w tle (antywirus, gg, itp.) jeśli to nie pomoże to odinstaluj grę i zainstaluj ponownie.
być moze ze właśnie przegrzewa ci się komputer. ja tak miałem z gta. zdjąłem obudowę od komputera i wyczyściłem wszystko w środku z kurzu i to pomogło.

Deeta
27.06.2007, 18:22
przeskanuj komputer programem antywirusowym. sprawdź czy masz jeszcze w miare dużo miejsca na dysku. najlepiej przed włączeniem gry wyłącz programy działające w tle (antywirus, gg, itp.) jeśli to nie pomoże to odinstaluj grę i zainstaluj ponownie.
być moze ze właśnie przegrzewa ci się komputer. ja tak miałem z gta. zdjąłem obudowę od komputera i wyczyściłem wszystko w środku z kurzu i to pomogło.
Ale Mateo ja mam właśnie taki problem że niechcący wylałam trochę herbaty na komputer ale cud,bo niewiele się zepsuło.

Mateo
27.06.2007, 18:27
ale cud,bo niewiele się zepsuło.
tz.??
być może po wylaniu herbaty zrobiło się zwarcie tam w środku i stąd ten problem. a czy przed wylaniem herbaty wszystko było ok??

Deeta
27.06.2007, 18:29
tz.??
być może po wylaniu herbaty zrobiło się zwarcie tam w środku i stąd ten problem. a czy przed wylaniem herbaty wszystko było ok??
No tak,było ok przed wylaniem!Ale jakoś dziwne że kompowi niewiele się stało!

Mateo
27.06.2007, 18:31
no czyli pewnie zwarcie....
w tym ci może pomóc jedynie specjalista, który oceni sytuację i powie co ewentualnie trzeba wymienić aby komputer w pełni sprawnie działał.

Deeta
27.06.2007, 18:33
no czyli pewnie zwarcie....
w tym ci może pomóc jedynie specjalista, który oceni sytuację i powie co ewentualnie trzeba wymienić aby komputer w pełni sprawnie działał.
Chlip,chlip.
;( ;( ;( ;( Czarna rozpacz.Mateo a dałoby się to zrobić bez restartu i odinstalowania simów?Bo to by było super

Mateo
27.06.2007, 18:45
niestety raczej nie. ale możesz sobie skopiować gdzieś na płytkę folder EA Games z moich dokumentów i po ponownej instalacji wkleić i będą rodzinki itp.

Deeta
27.06.2007, 20:03
Dzięki Mateo.Temat uważam za zamknięty.

Nindë Tasartir
15.07.2007, 18:28
Nie no mi też pomóżcie, bo jak sima wyprowadzam to pisze"Trwa zrzut pamięci fizycznej.Komputer zostanie wyłączony"

Co robić!?

mabda
15.07.2007, 18:36
najprawdopodobniej chodzi o to, ze masz za malo pamieci i procesor nie nadaza z wymiana odpowiednich stron pamieci [takie sekrety systemow operacyjnych ;) ]