PDA

Zobacz pełną wersję : Bodyshop (warsztat) mi się nie otwiera!!

Olutek_eMo
25.06.2007, 13:11
Mam wielki problem:
ostatnio zrobiłam sobie makijaż, ubrania itp. w warsztacie, zapomniałam to wy-exportować do gry, i chciałam włączyć ponownie ale nic się nie dzieje, albo pokazuje mi się coś takiego "Send error raport" czyli błąd albo poprostu nic, kompletnie nic się nie dzieje. Próbowałam restartować kompa, ale to nic nie daje. Błagam pomóżcie mi bo mi naprawdę na tym zależy :| Z góry dzienki.

Neillé
07.07.2007, 14:27
Hmm...mi też się nie chciał Body Shop otwierać chociaż nie miałam żadnego błędu jak Ty. Po prostu klikałam w ikonkę i nic się nie działo :| Ale problem rozwiązałam uruchamiając go, że tak powiem "z ostatniego zainstalowanego dodatku (w moim przypadku to był stuff pack)". Pewno nie za bardzo wiesz o co mi chodzi więc już Ci mówię:
Weszłam w Start->Programy->EA Games->The Sims 2 (nazwa dodatku, który wyszedł jako ostatni, u Ciebie to chyba będzie Moda z H&M)->The Sims 2 Warsztat.
I od razu się włączyło, ale nie wiem czy u Ciebie to poskutkuje, bo jak już mówiłam - u mnie nie było żadnego błędu. Jednak zawsze watro spróbować.

Pozdrawiam.

Kasiunia14lat
07.07.2007, 18:31
Miałam taki sam problem, ale u mnie to była wina wirusów... Przeskanowałam kompa i pomogło, może ty też spróbuj?
Pozdrawiam
Kasia

kloe
11.07.2007, 13:10
mam wszystko z dodatków do the sims 2,kiedy chce zrobic sobie jakies ubranko albo makijaz to wtedy chce uzyc body shopa ale wychodzi mi jakis komunikat o tresci Przed zainstalowaniem tych elementów sprawdz,czy the Sims 2 i The Sims 2 Warsztat są uruchomione.co mam zrobic,chce miec ten program nigdy nie mialam tego body shopa ;(