PDA

Zobacz pełną wersję : Problem Z ZaŁadowaniem Rodziny Po ŚciĄgniĘciu DodatkÓw Z Internetu

nightmarry
26.06.2007, 12:21
mam problem, a mianowicie, ściągnęłam sobie ze stron dodatki do the sims 2. Ciuchy, fryzury, meble, domki itd. Włączyłam grę - ok. Włączyłam wyświetlanie zawartości zmodyfikowanej. Wyłączam i włączam grę jeszcze raz, załadowała się, przechodzę do okolicy i ładuję obojętnie jaką rodzinę. Może ładować się godzinę, a i tak nic się nie stanie. Gra się nie załaduje. Jedynym wyjściem jest restart kompa. Acha dodam, że w trakcie tego nieskończenie długiego ładowania rodziny, w tle gra muzyka, a kursor się rusza, więc komputer się nie zawiesza. Czy ktoś wie, co mogę z tym zrobić? Będę wdzięczna za każdą okazaną pomoc w tej sprawie. Pozdrawiam

Neillé
28.06.2007, 12:58
Może po prostu ściągnęłaś jakiś wadliwy dodatek z Internetu i dlatego się teraz tak dzieje. Spróbuj przeniść folder Downloads w inne miejsce (np.na pulpit) i wtedy wejdź do gry. Jeśli to nie pomoże to na razie nie mam innego pomysłu.

PS. Zapomniałam o podstawowym pytaniu - pirat?

Iminashi
28.06.2007, 13:47
Moze to byc slaba karta graficzne, ale jak wszystko ci dzialalo, to faktycznie wina jakiegos dodatku. A jak nie dodatku, to pirata. Moja koleżanka ma pirata i ma ten sam problem, co ty. A jak masz oryginał, to Ci dużo nie pomogę. Zalecam usunąć wszyskie dodatki i sprawdzic czy gra działa, a jak działa, to wgrywaj po jednym, i sprawdzaj, czy działa. A jak zacznie się hm... psuć, to usuń ten i zainstaluj pozostale. A jak znowu zacznie się ciąć, to znowu będziesz musiała sprawdzać. U mojej koleżanki to zadzialalo. Mam nadzieję, że zrozumiałaś moje gadanie :wacko:

Mateo
28.06.2007, 15:19
przeskanuj dodatki programem simpe i wtedy zobaczysz ktore dodatki psują gre.