Zobacz pełną wersję : Profesor Piłeczka
Iminashi
28.06.2007, 14:37
Przez przypadek :D spełniłam kilka obaw mojego sima. Najpierw przyszedł profesorek, a potem zniknął i pojawił się Profesof Piłeczka. O co tu chodzi? W dodatku mój sim uczy się od niego już klika dni :1smutny: Oto zdjęcie. http://img176.imageshack.us/img176/3839/screenshotxq0.png
basiksims
29.06.2007, 15:30
błąd w grze. albo nie spelniaj obaw sima. Tyle
To nie jest błąd , ja miałam tak samo.Nie wiem może to się dzieje bo spełnia się obawy sima na studiach albo niska średnia ...
Ten Profesor Piłeczka pojawia się gdy sim ma aspirację Pragnienie zdobywania wiedzy i ma ją całą czerwoną. Bo gdy np. sim ma aspirację Pogoń za Bogactwem to jak ma na czerwono to żebrze.
Jak chcesz się go pozbyć to po prostu spełnij pragnienia tego sima.
KURCZE MUSZE SOBIE TAK ZROBIC :D :laugh:
Iminashi
02.07.2007, 18:11
To nie jest błąd , ja miałam tak samo.Nie wiem może to się dzieje bo spełnia się obawy sima na studiach albo niska średnia ...
Mam zaistalowaną tylko the sims 2
Ten Profesor Piłeczka pojawia się gdy sim ma aspirację Pragnienie zdobywania wiedzy i ma ją całą czerwoną. Bo gdy np. sim ma aspirację Pogoń za Bogactwem to jak ma na czerwono to żebrze.
Jak chcesz się go pozbyć to po prostu spełnij pragnienia tego sima.
nie moge jak on sie ciągle uczy. on ma aspiracje romansowania :wacko:
Włącz kod boolprop... kliknij na simie z shiftem, poszukaj opcji set aspiration (albo podobnie) -> max. Sim będzie miał platynową aspirację i Profesor powinien zniknąć.
Hmm, nigdy się z czymś takim nie spotkałam...
Ciągle się uczy i nie może przestać? Spróbuj wpisać kod moveobjects on i wykasować dziada. Jeśli się nie uda - może pomoże wyprowadzenie studenta z domu i wprowadzenie do innego?
Swoją drogą, niezły przystojniaczek z tego profesora... B)
Doctor_Konrad
11.07.2007, 14:08
ja miałem tak że mój sim z czerwoną aspiracją "rodzina" ciągle rozpaczał i bawił się w mamuśkę z... workiem mąki :) to jest nawet chyba pokazane w filmiku otwierającym grę (nie wiem jak to się profesjonalnie nazywa)... ale jeżeli nie masz sentymentu do sima i nic nie da sie zrobić z jeo ciągłą nauką to chyba nie pozostaje nic innego jak go.... sprzedać
U mnie jak simowi aspiracja spada do minimum to przychodzi terapeuta i troche mu się ona wtedy podwyższa i nic więcej się nie dzieje :O . Co mam zrobić żeby sim robił właśnie takie dziwne rzeczy jak np. żebranie ;) ?
KocioNietoperz22
12.07.2007, 20:12
Wydaje mi się, że poczekać jakiś czas, a Sim w wolnej chwili zacznie się użalać w jakiś sposób nad swymi niespełnionymi marzeniami :D
rockferry
12.07.2007, 20:24
wydaje mi się że wszystko już wyjaśnione
zamykam
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.