PDA

Zobacz pełną wersję : Nie mogę kupować jedzenia

Rocket
28.06.2007, 23:24
No własnie. Będąc na parceli publicznej nie mogę kupować jedzenia. Klikam na te lodówki, stoiska i nic nie mogę zrobić. Nie jestem pewna, ale kiedyś chyba mogłam. Co ja mam robić?

Iminashi
29.06.2007, 12:59
Może po prostu wpisałaś kod na pełną lodówkę. A jak nie to nie wiem :(

Mateo
29.06.2007, 13:17
pewnie jakiś błąd gry, masz może dodatki z internetu???....
albo poprostu będąc w swoim domku skasuj lodówkę i kup nową - lodówka będzie pełna. ALBO zamów zakupy do domu. możesz to zrobić klikając na telefon i.... nie pamiętam dalej, ale znajdziesz tą opcję. to jest chyba dostawa do domu, czy jakoś tak.
pozdrawiam.

Rocket
29.06.2007, 17:33
Może po prostu wpisałaś kod na pełną lodówkę. A jak nie to nie wiem :(
A to jest taki? :O
Mateo znam te sposoby, ale ja gram bez kodów a takie kupowanie jest droższe niż na parceli publicznej.
Are dzięki za chęć pomocy :*

Rocket
04.07.2007, 21:39
To na pewno nie przez dodatki z netu, wywaliłam Downloads i dalej to samo.
Niech mi ktoś pomoże :(.
Wiem że post pod postem ale chciałam odświeżyć.

Świt
05.07.2007, 09:08
Jeśli nic innego nie pomoże, możesz reinstalować grę. To zazwyczaj działa :)

Sylvanna
05.07.2007, 11:28
Mateo znam te sposoby, ale ja gram bez kodów a takie kupowanie jest droższe niż na parceli publicznej.
Jak jedziesz taksówką to kosztuje tyle samo (za taxi też się płaci B))

Spróbuj jeszcze tak: w Moich Dokumentach zmień nazwę folderu EA Games (np na EA KOPIA) i odpal grę (gra automatem powinna utworzyć ten folder ponownie) i zobacz czy kupisz żarełko. Jeżeli nie - reinstalka... niestety.

Misia
05.07.2007, 12:28
Ale jedzenie chyba przez telefon się zamawia... spróbuj. Klikasz na telefon i tam masz chyba 'Dostawa- sklep spożywczy'.

PS. Jak nie pomoże to albo odinstaluj i zainstaluj jeszcze raz, albo jak lodówka bedzie pusta to ją sprzedaj i kup nową :D

Rocket
06.07.2007, 01:21
Kurde, tylko że ja nie mogę reinstalować bo mi cd-rom nie działa. Zobacze z tym folderem.