Zobacz pełną wersję : Gdzie znaleźć zdjęcia?
karolina_rock
29.06.2007, 19:28
Mam do was pytanie, dzisiaj robiłam zdjęcia w simsach domu. Dom jest w Weronie, w Lazurowej Promenadzie. Wiem, że zdjęcia są w folderze Neighborhoods? I co dalej N003 nie ma ich. Pomóżcie! Chce wstawić doemk
O tu:
C:\Documents and Settings\Właściciel\Moje dokumenty\EA Games\The Sims 2\Neighborhoods\N003\Storytelling :)
lub jesli nie wprowadziłaś rodzinki do domu to zdjęcia będą w:
C:\Documents and Settings\Właściciel\Moje dokumenty\EA Games\The Sims 2\Storytelling
Pozdrawiam.
karolina_rock
30.06.2007, 10:41
Dzięki za pomoc. Tak właśnie robiłam ale niestety ich nie ma. No fajnie i nie wstawie zdjęć domku.
PS. Tego domku nie zamieszkuje żadna rodzinka. Więc chyba wprowadze jakąś i dopiero zrobie zdjęcie i może będą :/
Sensiqúe
30.06.2007, 11:11
karolina_rock - zdjęcia domu powinny być, nawet gdy nie mieszka w nich żadna rodzina.
przejrzyj dokładnie folder Storytelling napewno tam są.
karolina_rock
30.06.2007, 14:13
No nareszcie znalazłam je. Ale znalazłam je w C:\Documents and Settings\...\Moje Dokumenty\EA Games\The Sims 2\Storytelling
I do tego przez przypadek... No więc dzisiaj będziecie mogli zoabczyć moje dzieło... Pozdrawiam! i Zaraszam niedługo...
Dziękuje Meteo. Wiesz myślałam że ty mi podałeś/aś jesze ten folder na N... Dzięki! Wielkie!
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.