Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Łukowata myszka, brak możliwości kupowania i budowania

DeadOnArrival
30.06.2007, 18:32
W tematach w tym dziale nic o tym nie znalazlam tak jak i w wyszukiwarce wiec posta. To wypisuje problem:
No wiec po wejsciu do otoczenia myszka wyglada jak łuk o_O i mozna tylko przewracac ekran jak bym miala wlaczonego tab'a. Dobra zminimalizowalam wtedy gre i jakos wyszlo ... wchodze do rodzinki i chce kupic samochód .. Przenosze by postawic i co? nie widac przedmiotu o_O co z budowaniem ? Równiez to samo o_O Dobra pierwsze co pomyslalam ze to dodatki.. Skasowalam wszystkie.. i po wlaczeniu dalej to samo :/ zainstalowalam simsy od nowa chyba 3 razy :/ i dalej klapa :/ Pomyslalam ze to wina komputera lub moja siostra znowu bawila sie w jakis ustawieniach . Właczylam simsy w innym kompie w ktorym juz wczesniej byly .. Patrze.. i co? znowu to samo o_O. Tu rowniez znowu zainstalowalam i dalej nic ;/ . Postanowilam The Sims 2 zainstalowac w nowym kompie w ktorym ani razu nie instalowalam. Jakie zdziwienie mnie spotkalo gdy zauwazylam ze tu rowniez jest ten sam błąd ;/ .
Dodam ze w pierwszych dwóch komputerach simsy caly czas dzialaly bez zarzutu ;/ az do czasu ;/ i w nich mialam simsy wgrane do CPR.
Ilość Ram , wolne miejsce i karta graficzna napewno jest dobrze bo w koncu simsy dzialaly i z jednej strony to jest dziwne ze na 3 kompach ten sam bład :/ .
Mam nadzieje ze komuś uda się mi pomóc. z góry thx
Dead On Arrival

Mateo
01.07.2007, 12:49
zapewne to pirat, prawda??

DeadOnArrival
01.07.2007, 13:01
Nie, wszystkie to orginaly. I z góry mówie że kupywanie nowych nie wchodzi w gre bo The Sims 2 i tak juz kupywalam 2 razy bo tata pierwsza plyte połamał o_O .

stagnacja
01.07.2007, 13:37
A czy w tym czasie pożyczałaś komuś Simsy? Bo jeśli tak, to może ten ktoś Ci porysował płytę.
Ale jednak może to być też grafika, może masz za dużo gier albo za stare sterowniki.

DeadOnArrival
01.07.2007, 14:57
Gry nie pożyczałam.Grafika raczej odpada bo dobrze chodzilo :/ , za duza ilość gier tez odpada bo mam jeszcze 69 GB wolnego miejsca na dysku. Sterowniki tez chyba odpadaja bo chodzilo normalnie i wątpie zeby to bylo powodem ze na 3 komputerach nie dziala o_O . Po prawdzie kiedys chyba tez mialam juz taki problem ale nie pamietam jak to się naprawiło, tak samo nie pamietam co bylo robione w grze przed momentem gdy funkcje kupowania i budowania przestaly działac :/

stagnacja
01.07.2007, 15:18
Gry nie pożyczałam.Grafika raczej odpada bo dobrze chodzilo :/ , za duza ilość gier tez odpada bo mam jeszcze 69 GB wolnego miejsca na dysku. Sterowniki tez chyba odpadaja bo chodzilo normalnie i wątpie zeby to bylo powodem ze na 3 komputerach nie dziala o_O . Po prawdzie kiedys chyba tez mialam juz taki problem ale nie pamietam jak to się naprawiło, tak samo nie pamietam co bylo robione w grze przed momentem gdy funkcje kupowania i budowania przestaly działac :/

To to jest na pewno coś z płytą. Chyba trzeba niestety kupić nową :(

DeadOnArrival
01.07.2007, 15:45
hm.. jak to jest cos z plyta to wtedy ktora nowa by bylo trzeba kupic o_O bo mialam wgrane wlasnie do Czterech Pór Roku i dopiero po jakims czasie tak sie stalo :/ a teraz od nowa jak instaluje tylko The Sims 2 to jest to samo ;/

Mateo
01.07.2007, 16:01
wyślij maila do EA i jesli to coś z płytka to ci ją wymienią.