Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Program do sprawdzania downloadu

Odyn
30.06.2007, 22:34
Zna ktoś? Potrzebuję takiego, który mógłby mi powiedzieć które moje downloads powodują błędy, bo gdy simy mi się ładują mam komunikat "działanie aplikacji zostało zakłócone..." i gra się wyłącza (przy ładowaniu po pokazówce dochodzi do przedostatniej kreski). Próbowałam wyłączać działające w tle programy i przeskanowałam komputer, ale to nie to.
Pzdr.

Nadiya
01.07.2007, 11:06
Najlepiej skasuj wszystkie dodatki z internetu. Nie znam takiego programu nawet nie wiem czy taki jest. Masz oryginał simsy? Nie wiadomo czy to przez dodatki z neta, może coś innego sie zepsuło. :shifty:

olliss
01.07.2007, 11:54
Hmm... Myślę, że można programem SimPE, ale gdzie go można ściągnąć, jak go obsługiwać i jak sprawdzić Downloads to nie wiem... :(
Jak coś znajdę, to edytuję :)
Mam nadzieję, że pomogłam Ci choć troszeczkę :)
Instrukcja jest tutaj (http://www.idg.pl/artykuly/49043.html).
Jeśli to Ci w czymś pomoże :)

Odyn
01.07.2007, 13:39
SimsFanka - gra jak najbardziej oryginalna. Nie skasuję dodatków, bo nie lubię 100% maxisowskich simów /najbardziej ich oczu/. Niektore downloads mam dobre, a chciałabym, żeby zostały.

Olliss - dzięki, przyda się :D

Neillé
01.07.2007, 14:06
Jest taki program :) Nazywa się sims2pack clean installer. Można go ściągnąć stąd -->http://sims2pack.modthesims2.com/index.php?page=3 (klikasz na samej górze napis: "Download from ModTheSims2")
Po instalacji uruchamiasz ten program i pod napisem w prawym górnym rogu "choose directory" masz taki pasek, który można rozwinąć. Kiedy go rozwiniesz, wybierasz opcję "Downloads". Wtedy czekasz chwilkę, aż załadują Ci się wszystkie ściągnięte rzeczy. Jak już Ci się załadują to po prostu przewijasz je i jak znajdziesz jakąś nazwę dodatku zaznaczoną czerwonym paskiem (co oznacza, że on powoduje błędy) to klikasz na nim prawym przyciskiem myszy i wybierasz opcję "Remove package". Wtedy wyskoczy Ci komunikat coś w stylu "czy jesteś pewny, że chcesz usunąć ten plik package. Tej opcji nie można cofnąć" (po angielsku) i wybierasz "Tak".
To chyba wszystko, co powinnaś wiedzieć. Jak mi się coś przypomni to jeszcze dopiszę :) Mam nadzieję, że pomogłam.

Odyn
01.07.2007, 16:16
Maniaczka_natka - wielkie dzięki!