Zobacz pełną wersję : problem z grą.
no więc. po jakiś 10 minutach od włączenia gry, zaczyna mi coś piszczeć w cd-romie i muszę wyłączać grę. nie wiem od czego to może być, ale po wyłączeniu gry to coś przestaje piszeć. dodam, że mam dość dużo dodatków z internetu i zainstalowane własny biznes, zwierzaki, nocne życie i zestaw światęczny.
z góry dzięki za pomoc.
To jest raczej problem z cd-romem ewentualnie z płytą. Możesz grac obrazem płyty-to jest legalne.
obrazem płyty? pierwsze słysze...
obraz płyty to cos w rodzaju plyty zktora masz w komputerze niezaleznie od tego czy jest w cd-romie czy nie. do obrazów płyt jest pare programów a najpopularniejszy jest nero imagedrive. poprostu jak masz taki obraz plyty to wlaczasz to nero, wybierasz plik z obrazem i wirtualny naped. mam nadzieje ze moze pomoglam ;-)
Sensiqúe
05.07.2007, 14:09
Może tu sobie coś poczytasz :) http://www.searchengines.pl/phpbb203/index.php?act=ST&f=81&t=2030
dzięki. <3
jakby jeszcze coś się działo, to będę pisać.
ahh. dopiero teraz się za to zabrałam, bo dopiero teraz miałam czas, więc mam jeszcze jedno pytanie. czy nie skasuje mi to dodatków?
i jak rozumiem, jest to tworzenie obrazu z płyty CD, nie? czy z plików znajdujących się na twardym dysku? <jest ciemna>
z góry dzięki.
nie skasuje dodatków i jest to obraz płyty CD a nie plików z kompa :)
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.