PDA

Zobacz pełną wersję : bachory nie chca isc do szkoly!

anulla
07.07.2007, 13:01
Hey. Mam taki problem i bylabym bardzo wdzieczna gdyby ktos pomoglby mi go rozwiazac. Mianowicie bachory moich simow nie chca isc do szkoly. Jak podjezdza autobus wyskakuje im ta czynnosc ze ida do szkoly ale momentalnie znika. Sama tez probuje je tam wyslac ale za nic nie moge ich do tego zmusic. Nie mam pojecia z jakiej przyczyny wystapil ten problem.. ale jak tak dalej pojdzie to jeszcze je wywala albo cos..
Pomozcie prosze! :con:

Rocket
07.07.2007, 15:40
To chyba jakiś błąd w grze. Jak masz orginał to spróbuj sciągnąć aktualizacje (ona usuwa najpopularniejsze błedy) http://thesims2.ea.com/update/

lithium
07.07.2007, 15:49
tak samo posprawdzaj sobie dodatki z neta, hacki itp.

Kasiunia14lat
07.07.2007, 18:29
Też tak kiedyś miałam :D Ale tylko w jednej rodzinie. Sprawdź czy w innych też tak masz, i czy w innym mieście...Ale jak miał cały zielony nastrój i złotą anspiracje, to problem znikł, niestety tylko na jeden raz... w końcu miał słabe oceny i zabrała mi go opieka społeczna...

Fizzly
07.07.2007, 18:42
Widocznie Twoje "bachory" sa nadzwyczaj madre xD A na powaznie, sprobuj je wyslac do szkoly prywatnej jesli jeszcze nie sa zapisane, wtedy moze cos ruszy. No a jesli tak masz tylko w tej rodzinie, to zmien dzialke. ;)

anulla
08.07.2007, 18:20
ok. dziekuje Wam bardzo za rady :) mam nadzieje ze ktoras z nich sie sprawdzi :)