Zobacz pełną wersję : Plakaty
Witam, potrzebuje kilka plakatów filmowych, ważne żeby były sprawdzone i działały bo już kilka pościągałem i żadne nie działają(tzn niema w obiektach).
Z góry thx
Witam, potrzebuje kilka plakatów filmowych,ważne żeby były sprawdzone i działały bo już kilka pościągałem i żadne nie działają(tzn niema w obiektach).
Z góry thx
A może nie działają Ci dlatego, że nie masz programu CEP? Bo właśnie wydaje mi się, że żeby działały plakaty to musisz ten program mieć, bo dzięki niemu działają recolory obiektów, a plakaty to są tak jakby recolory.
Program można ściągnąć stąd ---> http://www.modthesims2.com/showthread.php?t=92541 (ściągasz pierwszy plik)
Ściągnij i wtedy zobaczy czy działają :)
PS. Żeby ściągać z tej strony trzeba się najpierw zarejestrować ;)
Pobrałem, zainstalowałem i plakatów jak nie widziałem tak nie widzę , zainstalowały się jakieś pliki i to wszystko, może coś źle zrobiłem ale instalowałem jak napisane było. Jakieś inne propozycje?
Edit: Wchodząc w obrazy zobaczyłem że pod niektórymi są do wyboru inne i np z 4 z zainstalowanych znalazłem a reszty niema.
Pobrałem, zainstalowałem i plakatów jak nie widziałem tak nie widzę , zainstalowały się jakieś pliki i to wszystko, może coś źle zrobiłem ale instalowałem jak napisane było. Jakieś inne propozycje?
Edit: Wchodząc w obrazy zobaczyłem że pod niektórymi są do wyboru inne i np z 4 z zainstalowanych znalazłem a reszty niema.
A może źle szukasz? Klikaj na wszystkie plakaty zrobione oryginalnie przez EA - te ściągnięte mogą być w pewnym sensie ich recolorami. :)
Już widzę wszystkie plakaty. Po odpaleniu gry godzinę później zobaczyłem je wszystkie. Jak instalowałem inne dodatki to też czasem pokazywały się za 2 odpaleniem a tutaj miałem jeszcze zainstalowaną aplikacje podaną przez Maniaczke_natke i inne obrazy zobaczyłem także za 2 razem(oczywiście w jakiś obrazach) . Wielkie dzięki za ten program i za pomoc! Nie sądziłem że do tego był potrzebny program.
Temat można zamknąć.
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.