Zobacz pełną wersję : Spotkania Forumowiczów (NIE (!) chodzi o zjazd!)
Co myślicie o spotkaniu się pewnego dnia wszystkich aktywnych użytkowników, na forum? Taki dzień dodatkowo mogłyby być uatrakcyjniony konkursami, zabawami i ciekawymi materiałami związanymi z The Sims. Myślę, że taki dzień dobrze by wpłynął na kontakty między użytkownikami oraz pomógłby nowym użytkownikom zadomowić się na forum.
Podsumowując: pewnego, ustalonego wcześniej dnia, wszyscy jesteśmy aktywni na forum. Jak wcześniej wspomniałem, pomóc w tym mogłyby liczne zabawy, konkursy, turnieje, itp.
Co o tym sądzicie?
A już myślałam, że chodzi o zjazd... :C
Ale pomysł niezły xd
Rucho ja też myślałam, że o zjazd chodzi ;>
no, a pomysł jest super ^^
A już myślałam, że chodzi o zjazd... :C
Ale pomysł niezły xd
Wiesz, zjazd jest o tyle trudny, że większość użytkowników mogłoby mieć problem z dojazdem w wyznaczone miejsce, poza tym nie możemy brać odpowiedzialności za osoby niepełnoletnie.
W każdym razie zjazd jest brany pod uwagę, zakładając, że weźmie w nim udział ponad 30 osób. I możliwe jest zorganizowanie kilka zjazdów w różnych rejonach. Na pewno byłoby kilka z tych miast: Warszawa, Katowice, Bydgoszcz, Poznań, Łódź, Kraków, Wrocław, Gdańsk, Olsztyn, Białystok, Lublin.
Też na początku myślałam, że mowa o zjeździe :P.
Pomysł fajny, podoba mi się ;d.
rockferry
13.07.2007, 18:43
podoba mię się to.
em, dziwne. nie pomyślałam w ogóle o zjeździe ; oo i nawet go nie potrzebuje ;p spotkałam się już z odpowiednimi osobami, a z jedną za rok może na kolonie^^ <chwali się>
Nyna a ja nie :c Jeszcze piotrek został <33 Ale my za to jutro zaszalejemy <3333
Ale fajniee *____*
Jak najszybciej zrobić coś takiego ; P
Może w końcu coś bym wygrała :cc
The FerG
13.07.2007, 19:11
Ja również myślałem że chodzi o zjazd :P
Pomysł mi się podoba :)
Fajnie gdyby to było w soboty lub niedziele bo w tygodniu napewno nie będe mógł :(
rockferry
13.07.2007, 19:20
parlay, no tak. to wtedy jeszcze z dwiema osobami mam zamiar się spotkac xD dobra, koniec offtopu.
aga i tak cie kocham XD
Jak dla mnie pomysł świetny . Też pomślałam o zjeździe :D
Pomysł fajny, ale myślałem że o zjazd chodzi ;P
Sensiqúe
13.07.2007, 20:12
No tak, jeszcze z 20 osób napisze że myślało o zjeździe, a potem że nawet jeśli nie to i tak się podoba. A potem się dziwią, że forum się śmieci (tak, bywam czepialska, ale to pod wpływem pewnego artykułu odnośnie forum jako forum) ;> Nevermind.
Bardzo dobry pomysł. I uwaga, wyróżnię się, bo dopowiem że z doświadczenia wiem, że średnio wypali ze względu na kaprysy każdego. zaraz będzie masa problemów, że "blah blah, a czemu nie godzinę później, mi nie pasuje, bleh bleh...". Jesli macie siłę przez to przebrnąć, to jak najbardziej pochwalam ;>
edit: do zjazdu to przesada dla tego Forum. Było by kilka osób, na zapowiadanych dużo więcej, mam tego pewność. Gdybyśmy byli bardziej zgrani i jakoś tak inaczej, wspólne czaty, konferencje, to inaczej.
szkoda, bo pomysł fajny a mnie nie będzie (przeprowadzka) ;c a w sumie chciałabym z paroma osobami 'zacieśnić' kontakt... no trudno. ale pomysł jak najbardziej na plus :)
incognito
13.07.2007, 20:35
Co do prawdziwego zjazdu - na World of Tomb Raider corocznie spotykają się (najczęściej w Poznaniu lub w Warszawie) grupki 10-20 osób. W tym niepełnoletni. Nigdy nie ma żadnych problemów :P
Z tym że oni mają zapewnioną kwaterę - działkę jednego z userów.
wg statystyk z tego miesiąca ponad 380 (ok. 8-9%) naszych użytkowników jest z Warszawy. Myślę, że dałoby się zorganizować jakąś większą imprezę w Warszawie. Przecież nie mówimy tylko i wyłącznie o użytkownikach naszego forum, mówimy ogólnie o fanach The Sims z Warszawy i okolic. Nie wiem, czy nie trzeba by było wprowadzić jakiejś opłaty. Bo organizacja takiej imprezy to dość duży wydatek, poza tym mamy pewność że jak ktoś zapłaci to prawie na pewno będzie :P To nie byłby typowy zlot, że spotykamy się w jakimś miejscu i idziemy do baru lub coś takiego tylko jakaś zorganizowana impreza. Tak przynajmniej ja to sobie wyobrażam.
Bardzo dobry pomysł. I uwaga, wyróżnię się, bo dopowiem że z doświadczenia wiem, że średnio wypali ze względu na kaprysy każdego. zaraz będzie masa problemów, że "blah blah, a czemu nie godzinę później, mi nie pasuje, bleh bleh...". Jesli macie siłę przez to przebrnąć, to jak najbardziej pochwalam ;>
Spotkanie trwałoby cały dzień z finałem koło godziny 19-20. Podejrzewam, że niedziela to będzie najdogodniejszy dzień.
W tym niepełnoletni. Nigdy nie ma żadnych problemów
Nie chodzi o to że my mamy problem z niepełnoletnimi. Chodzi o to, że rodzice mogą nie zezwolić na jakiś dalszy wyjazd (np. jeżeli osoba jest spoza Warszawy) lub po prostu jest za mała, aby podróżować samodzielnie (nawet jak mieszka w Warszawie).
Z tym że oni mają zapewnioną kwaterę - działkę jednego z userów.
W naszym przypadku to nie byłby typowy zlot.
marudzicie XD
unoo :C
zrób spotkanie na forum <33
z nagrodami i w ogólee.. :C
prosze :c
Widzicie, stolyca rządzi :D
jak warszawa to podziekuje =p
z takiego forum (sad but true, ale to forum jest zdeka podupadłe) watpie czy sie zbierze jakies ciekawe towarzystwo, a taki ogolnie simowy jest troszke bez sensu X___X. wogole ciekawi mnie czy to wogóle wypali...
A co do tego smisznego dnia to zawsze jakies urozmaicenia =DD
Pomysł z takim dniem z atrakcjami bardzo mi się podoba i z chęcią wezmę jakiś udział, o ile będę miała taką możliwość (jeśli to miałoby być w niedzielę, to możliwe, że mnie nie będzie i na to nie mam wpływu ;)). W każdym razie z tego co widzę ci bardziej aktywni userzy i tak udzielają się co dzień lub prawie co dzień na forum i forum nigdy nie jest puste, a jakby dodać do tego jeszcze atrakcje typu turnieje itp., to raczej nie będzie można narzekać na brak zainteresowanych.
A jeśli chodzi o zlot to nie wypowiadam się, bo nie biorę pod uwagę wybrania się na taki, obojętnie gdzie by nie był.
Mi się pomysł podoba bardzo, ale myślę, że jeżeli byłoby w Wawie to ja się nie piszę. :( Mieszkam w Słupsku ( 18 km od morza ) i bardzo trudno byłoby mi dojechać, zwłaszcza na jeden dzień zabawy...
no wiesz, każdy mógłby mieć taki problem, bo nie mieszkamy wszyscy w jednym mieście więc ciężko zgrać jakieś optymalne miejsce dla wszystkich.
Ja jestem za. Jeśli jakiś zjazd miały być w Katowicach to ja z wielką chęcią przyjdę :) O ile czas pozwoli :)
A jeśli chodzi o takie spotkanko na forum to ja bardzo chętnie postarała bym się być :) Nie wiem czy bierzecie pod uwagę dzień w którym można było by pogadać na skype w specjalnie założonym pokoju. Tylko że panował by tam harmider ^_^. Mogę jeszcze coś pisnąć że jeden zlot mógłby być w Rzeszowie a przyjazd z okolic, o ile jest tam powyżej 30 userów ^_^. Ja jestem ZA.
pozdrawiam ;*
kea
egotastic.
14.07.2007, 15:16
a ja myslalam ze chodzi o chatroom
no mniejsza, mi sie to niezbyt podoba. pewnie bedzie tak, ze forum bedzie chodzic woooooolno, bo bedzie za duzo userow i bum, nici ze 'spotkania'.
a na skype bedzie za ciezko sie dogadac.
incognito
14.07.2007, 15:45
Czat byłby najlepszym rozwiązaniem.
Skype? Na Skype mogą się spotykać kilkuosobowe grupki... A nawet z 5 osobami czasem jest problem z utrzymaniem połączenia...
Każdy zaczyna zdanie od-myślałem ze chodzi o zjazd xD też myślałem xDDD
Pomysł świetny... Podoba mi się...
coś podobnego było 1 lipca na sc. nie żeby coś.
coś podobnego było 1 lipca na SC. nie żeby coś.
Rozumiem, ze nie mamy prawa czegos takiego organizowac, poniewaz juz kiedys bylo organizowane na sc. Nie chce Cie martwic, ale w ciagu 5 lat istnienia forum bylo juz kilka takich imprez. Jakby sie ktokolwiek z SC do tego doczepil to chyba bym go wysmial :P I nie ukrywajmy - do pewnego czasu wszystkie strony wzorowaly sie na SimsZone i 'kradly' pomysly.
Pomysł nawet ciekawy jednak mam nadziję, że nie będzie powiewało takimi zdzieciniałymi zabawami z wyżej wymienionej strony wśród których nie było nic konkretnego oprócz banalnego konkursu. Jeśli miałby być zjazd to i tak bym się nie wybrał (za daleko i "w ogóle")
Pomysł świetny... Podoba mi się...
Dla mnie nie ponieważ,do każdego mam daleko tylko do Lublina łaskawie.
Taki dzień to sam w sobie dobry pomysł tylko że forum działałoby pewnie w niezaszybkim tempie.
A zlot też mógłby być fajny, tylko pod warunkiem że ktoś by na niego przyjechał :P
ekhm.. tak trochę zbaczacie z tematu =)
Posty usunęłam.
marandile
28.07.2007, 15:31
pomysł bardzo dobry, tylko trzeba wybrać dobry moment, w którym jak najwięcej userów może wziąć udział w zabawie. Może w któryś jesienny łikend?
GRUSSSER
23.08.2007, 10:17
Noto w końcu na forum czy na mieście?
Windrider
23.08.2007, 11:11
Co do zlotu na żywo - ale badziew, nie fatygowałbym się nawet jakby to było na mojej wsi, a co dopiero do Katowic (gdzie i tak bywam kilka razy w tygodniu, a od września będę codziennie), no, chyba że to byłoby spotkanko wyselekcjonowanej grupki ze Śląska (a i tak nie byłbym przekonany). A co do "zgrania się" na czatach i konferencjach... Lool, ciekawe ile osób wie, ze SZ, a potem SW miało bardzo żyjący czat przez ostatnie 3 lata :>
A spotkanie na forum - brzmi trochę głupio i nie do końca rozumiem cel (integracja userów? o_O), ale być może się uda. A przynajmniej kilka osób sobie coś wygra i będzie zadowolonych. ;]
EDIT: Dodam jeszcze, że wydaje mi się, iż na "integrację" forumową lepiej wpływa coś w stylu ESM, pod warunkiem że nie będzie spartaczone :>
stagnacja
23.08.2007, 12:12
Myślę, że to całkiem fajny pomysł :> może w końcu też coś wygram :>
Myślę, że to całkiem fajny pomysł :> może w końcu też coś wygram :>
Zgadzam się ;)
nie... no fajnie :) tylko nie najbliższa sobota i niedziela ;p ale według mnie nie musicie ustalac daty ;p
egotastic.
27.08.2007, 21:08
jak nei ustalac daty jak to ma byc SPOTKANIE WIEKSZEJ ILOSCI USEROW.
trzeba ich wczesniej powiadomic.
co do tematu, to jzu mowilam co mysle.
ja jestem baaardzo za....
Uno, kocham twoje pomysły... :D
Ale skoro na liscie nie ma Szczecina to pewnie bede w Gdańsku....
:)
Powtarzam jeszcze raz.
TU NIE CHODZI O ZJAZD.
Monia114
10.09.2007, 18:11
Ja myśle, że fajnie by było u też na początku myślałam, że to zjazd!
Natalijka
02.10.2007, 19:03
a kiedy to bedzie? ja bede na pewno!
No cóż... Przeczytałam trochę postów i doszłam do wniosku że to pomysł do bani. Piszecie że to spotkanie ma być w Lublinie, Katowicach... Ale nie da się tego zrobić by cała Polska przyjechała do miasta na własne życzenie ! Lepiej zrobić taką jakby trasę. Tego i tego dnia spotkanie jest w Warszawie a następnego w Krakowie. Chociaż trzeba przypuszczać że miasto nie zgodzi się na coś takiego ( nie mówie że władze się nie zgodzą ale MOGĄ ! ) Pozatym jeden człowiek nie zorganizuje dużego miejsca ani np. głóśników. Powtarzam jeszcze raz : TEN POMYSŁ JEST DO BANI !!!
No cóż... Przeczytałam trochę postów i doszłam do wniosku że to pomysł do bani. Piszecie że to spotkanie ma być w Lublinie, Katowicach... Ale nie da się tego zrobić by cała Polska przyjechała do miasta na własne życzenie ! Lepiej zrobić taką jakby trasę. Tego i tego dnia spotkanie jest w Warszawie a następnego w Krakowie. Chociaż trzeba przypuszczać że miasto nie zgodzi się na coś takiego ( nie mówie że władze się nie zgodzą ale MOGĄ ! ) Pozatym jeden człowiek nie zorganizuje dużego miejsca ani np. głóśników. Powtarzam jeszcze raz : TEN POMYSŁ JEST DO BANI !!!
omg XD
tu NIE chodzi o zjazd!
i popatrz na datę założenia tematu
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.