PDA

Zobacz pełną wersję : Simsy 2 się zacinają , ekran jest czarny i miga. HELP

Matix1004
15.07.2007, 13:45
Mam problem z grą. Mam zainstalowane podstawowe the sims 2 i dodatki:na studiach,nocne życie, wlasny biznes , zwierzaki. Wszystko jest ok , włączam miasto , ładuje parcelę i zaczynam grać, ale po jakimś czasie gra zacina się, ekran robi sie czarny, światełko na monitorze zaczyna migać,(tak jakby komp byl wyłączony) i nic!!! minimalizuje do paska i ponownie przywracam i wszystko gra tak jak przed zacięciem. ,czasem za 1 ,czasem za 20 razem się udaje przywrócić:/// moze mi ktoś powiedziec co sie dzieje? PLEASE :gu: :gu: :gu: :gu: :gu: :gu: :gu: :gu: :gu: :gu: :gu:

Rocket
15.07.2007, 17:40
Możliwe że Twój komputer nie spełnia wymagań minimalnych, lub masz pirata. Albo coś z monitorem (nie wiem co).

Nindë Tasartir
15.07.2007, 18:10
SA wiecie co ja mam!?Gram w thesims 2 kilka minut i monitor robił sieczarny, a
potem pisze:Przykro nam.Komputer zostanie wyłączony.Trwa zrzut pamięci fizycznej.

No i się wyłancza!Ale mam na to sposób:Nie włanczaj obiektów zmodyfikowanch.Moż ety też tak musisz zrobić!?Mam nadzieję, że pomogłam! :D

Rocket
15.07.2007, 18:17
Misti jeżeli masz problemy z gra po włączeniu obiektów zmodyfikowanych to znaczy że masz wadliwe dodatki z netu.

Nindë Tasartir
15.07.2007, 18:30
A wiesz ile ich mam!?Niemożliwe, żeby były wszystkie (mam ze 8500)
wadliwe ;( ;( :1smutny: :1smutny: :1smutny:

mabda
15.07.2007, 18:34
wystarczy jeden wadliwy zeby gra szwankowala - wiem to z wlasnego doswiadczenia

Eámanë
16.07.2007, 09:36
Najlepiej przenieść gdzieś (np. na pulpit) folder z dodatkami (Downloads) i spróbować odpalić grę. Jeśli zadziała, to znaczy, że winny usterkom jest któryś z dodatków. Tak jak napisała mabda - wystarczy, że tylko jeden będzie wadliwy. Możesz wtedy ściągnąć jeden z programów sprawdzających działanie dodatków albo testować je ręcznie - wrzucać po jednym do folderu Downloads i sprawdzać, przy którym się zatnie :P

dzidzius
16.07.2007, 12:19
ja mam tak samo mam mnostwo dodatkow ale i tak mi simy szwankowaly przed ich sciognieciem i co ja mam robic???????

Rocket
16.07.2007, 14:13
ja mam tak samo mam mnostwo dodatkow ale i tak mi simy szwankowaly przed ich sciognieciem i co ja mam robic???????
Zobacz w wyszukiwarce czy ktoś już nie miał takich problemów jak Ty, a jak nie to załóż nowy temat w którym je opiszesz.
Misti: zobacz czy hacki i obiekty modyfikujące działanie gry są kompatybilne z dodatkami które masz i ze sobą nawzajem. One powodują najwięcej błędów i problemów z grą.