PDA

Zobacz pełną wersję : Własny biznes nie uruchamia sie

anusiag84
19.07.2007, 07:25
Witam, mam problem z wyżej wymienioną grą, zainstalowałam dodatki w zalecanej kolejności, sims 2 , na studiach, nocne życie i teraz własny business, zainstalowało sie niby dobrze ale włączyć sie nie chce, gra zaczyna się uruchamiać ale gdy kończy się wczytywać pojawia się okienko z jakimś błędem i krzyżem na czerwonym polu i sie wyłącza. Nie wiem czemu tak sie dzieje szczególnie że już grałam w te gry i były wcześniej zainstalowane i to z tych samych płyt. ściągnęłam nową gre i próbowałam różnych cracków i seriali ale za każdym razem jest tak samo. Czytałam że po nocnym życiu instaluje sie rozrywkę rodzinną ale to przecież tylko zestaw akcesoriów i wcześniej też tego nie miałam i działało. POMOCY!!!

Jeśli taki post juz sie wcześniej pojawił i pojawiło sie rozwiązanie tego problemu prosze mnie tam skierować

Eámanë
19.07.2007, 09:41
Czy to taki błąd, jak w tym temacie (http://forum.thesims.pl/showthread.php?t=37406)? Jeśli tak, to jest to dość często występujący problem, niestety bez konkretnego rozwiązania. Podałam tam linki do topiców o podobnej tematyce - przejrzyj je, może coś pomoże ;)

Chmelcor
19.07.2007, 11:03
Tez tak mialem, to wina dodatkow z neta.
Pewnie nie wyjales dodatkow z downloadsu zanim zainstalowales WB.