Zobacz pełną wersję : Obraz, fryzury, ciuchy, meble, dom
reni129a
19.07.2007, 14:44
hEJKA;)
Potrzebuję obraz,który zapewnia umiejętności na maxa,nastrój itd.
Nowoczesne fryzury,ciuchy,meble,dom.... do the sims 2 nocne życie.....
Pozdrawiam
z góry dziękuję:* :wub:
@puppet. omg, pozwoliłam sobie edytować nazwę tematu.
Poszukaj w tym dziale, pełno jest tematów z fryzurami, meblami. Możesz otworzyć dowolne linki i przejrzeć zawartości stron, do których one prowadzą. A Twoje prośby są zbyt ogólne. To prawie tak, jakbyś napisała "potrzebuję dodatków do The Sims, dajcie linki!".
reni129a
19.07.2007, 19:03
to chociaż Ten obraz....,który zapewni umiejetności,samopoczucie itp. wiecie o co mi chodzi??:>
okruszek
19.07.2007, 19:57
http://www.simchaotics.net/Files/MerolaSims2/MultiPainting.htm
reni129a
20.07.2007, 17:35
http://www.simchaotics.net/Files/MerolaSims2/MultiPainting.htm
dzięKuję:*:)
Tylko mam jeszcze problem z dodatkami:( nie mam żadnych ,które ściągnęłam ..a normalnie wypakowałam:(
Pomożcie!!!!!!:(:( :( :(
A masz zaznaczone "włącz obiekty...",przed tym jak wybierasz okolice, w której chcesz grać?
reni129a
20.07.2007, 19:43
A masz zaznaczone "włącz obiekty...",przed tym jak wybierasz okolice, w której chcesz grać?
a Jak to się zaznacza???!!:) :P
Ośliczka
20.07.2007, 20:59
Kiedy włączasz grę, przed pokazaniem się listy okolic zawsze wyskakuje ramka z listą dodatków, a pod spodem jest napisane: Włącz objekty....itd, albo Wyłącz objekty....itd. Trzeba zaznaczyć to pierwsze Włącz objekty i ponownie uruchomić całą grę. Wtedy twoje rzeczy powinny się znaleźć w grze. :D
reni129a
21.07.2007, 15:41
Kiedy włączasz grę, przed pokazaniem się listy okolic zawsze wyskakuje ramka z listą dodatków, a pod spodem jest napisane: Włącz objekty....itd, albo Wyłącz objekty....itd. Trzeba zaznaczyć to pierwsze Włącz objekty i ponownie uruchomić całą grę. Wtedy twoje rzeczy powinny się znaleźć w grze. :D
Nie ma niestety:(:(:( takiej opcji...czym mogę rozpakować jeszcze dodatki ,by działały?? :( :(
jak nie masz, to kliknij w okolicy na opcje, a potem masz w prawym gornym rogu cos na temat pokazywania zawartosci modyfikowanej - wlacz to
reni129a
24.07.2007, 17:29
jak nie masz, to kliknij w okolicy na opcje, a potem masz w prawym gornym rogu cos na temat pokazywania zawartosci modyfikowanej - wlacz to
Zrobiłam to i niestety bez zmian...:(
mam narazie the sims 2 nocne życie i folder "Downloads" ma być w the sims 2?? czy noce Życie...bo ja mam w the sims 2 ...
dodatki normalnie rozpakowuje i jest plik PACKAGE..
CZy coś źle robię??
Pomorzcie:(:(PLISSSSSSSS!!! :no: :( ;(
Tak, robisz coś źle.
Dodatki mają być w: Moje Dokumenty -> EA GAMES->The Sims 2 -> Downloads.
Jeśli nie masz folderu Downloads to go stwórz :P.
reni129a
24.07.2007, 17:38
Tak, robisz coś źle.
Dodatki mają być w: Moje Dokumenty -> EA GAMES->The Sims 2 -> Downloads.
Jeśli nie masz folderu Downloads to go stwórz :P.
mAM Tak jak piszesz:P
i nic:( :( :( Pomocy!
A czy dodatki są wypakowane? :P.
Czy pościągałaś meshe?
Czy folder na pewno jest w Moich Dokumentach a nie w Moim Komputerze? :P
I czy folder na 100% nazywa się "Downloads" ? Możliwe, że zrobiłaś literówkę, nawet przez najmniejszą potyczkę - literówkę dodatki mogą nie działać...;).
reni129a
24.07.2007, 17:58
A czy dodatki są wypakowane? :P.
Czy pościągałaś meshe?
Czy folder na pewno jest w Moich Dokumentach a nie w Moim Komputerze? :P
I czy folder na 100% nazywa się "Downloads" ? Możliwe, że zrobiłaś literówkę, nawet przez najmniejszą potyczkę - literówkę dodatki mogą nie działać...;).
Dzięki Już działa!:P Głupi błąd zawsze robiłam zamiat w MOich Dokumentach,dawałam w Moim Komputerze:)):P ale ze mnie Gapa:P
DZIĘKUJĘ Ślicznie JESZCZE RAZ!!!!!
A TERAZ Mała prośba::potrzebuję Duży Dom-najelepiej umeblowany nowoczesnymi i nowymi meblami;) pokoiki dla dzieci(3) ...dla rodziców,kuchnia,salon,lazienki....basen,fajny ogród:P
I DOM DO The sims 2 noce życie i 4 pory roku bo zaraz mam mieć:D
buźka:*:*:*:* :wub:
Nie ma za co ;).
Polecam domy z www.modthesims2.com :P Tylko musisz się zarejestrować ;d.
reni129a
24.07.2007, 22:27
Nie ma za co ;).
Polecam domy z www.modthesims2.com :P Tylko musisz się zarejestrować ;d.
Tylko ja bym chciała takie domy,które robicie....były też kiedyś fajne strony...;) Poproszę o jeszcze jakieś propozycję;-)
Pozdrawiam :wub:
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.