Zobacz pełną wersję : Aspiracje i przyjaciele
chciałam prosić o dwa kody taki który zmienia aspiracje podczas gry i taki dzięki któremu poprawiasz i obniżasz relacje między simami
z góry dzięx :D
Iminashi
06.08.2007, 12:28
Ten na zmienianie aspiracji w ciągu gry:
Wpisz w konsolę boolprop testingcheatsenabled true. Kliknij simem samym na siebie z shiftem. Weź więcej, a potem *Set aspiration. I wybierasz:
-Family, czyli rodzina
-Romance- pragnienie romansowania, itd.
Kod na poprawianie i obniżanie kontaktów między simami:
Jeżeli masz już włączony kod boolprop... wystarczy, że przeciągniesz kontakty myszką w lewo, lub w prawo kontakty dzienne, lub te drugie.
Mam nadzieję, że pomogłam ;)
Ten na zmienianie aspiracji w ciągu gry:
Wpisz w konsolę boolprop testingcheatsenabled true. Kliknij simem samym na siebie z shiftem. Weź więcej, a potem *Set aspiration. I wybierasz:
-Family, czyli rodzina
-Romance- pragnienie romansowania, itd.
Kod na poprawianie i obniżanie kontaktów między simami:
Jeżeli masz już włączony kod boolprop... wystarczy, że przeciągniesz kontakty myszką w lewo, lub w prawo kontakty dzienne, lub te drugie.
Mam nadzieję, że pomogłam ;)
Knowledge- wiedza, popularność to chyba Friends. Nie wiem jak jest przyjemność i smażony ser.
a poziom aspiracji zmieniasz w podobny sposób jaki podała olusia1996 tylko że wybierasz drugą komendę Set Aspiration (ta jest bez gwiazdki) i tam ustalasz poziom.
Pamiętaj że kod boolProp należy wpisywać w otoczeniu (jak sie wpisze na parceli to przeciąganie pasków nie działa) i niestety ale on czasami dewastuje grę. Pozdrawiam
Iminashi
06.08.2007, 16:54
dzięki za poprawienie moich błędów :smirk: . nie zauważyłam, że to właśćiwe jest bez gwiazdki.
dzięki za poprawienie moich błędów :smirk: . nie zauważyłam, że to właśćiwe jest bez gwiazdki.
nie popełniłaś błędu jedna komenda jest z gwiazdką a druga bez :)
stedfasterka
06.08.2007, 21:57
i niestety ale on czasami dewastuje grę. Pozdrawiam
co rozumiesz przez slowo dewastuje? tzn. czym sie to objawia?
co rozumiesz przez slowo dewastuje? tzn. czym sie to objawia?
To znaczy powoduje błędy. Nie zawsze i nie wszystkim, ale bardzo często po użyciu boolPropa pojawia się ramka z informacją o błędzie i trzema opcjami do wybory (należy wybierać "cancel"). Mi po użyciu kodu i nawet kiedy przestałam go używać w kilku rodzinach nie działa opcja "rozmawiaj"- simy odskakiwały od siebie i nie robiły nic.
bardzo dziękuje na pewno mi sie przyda szczególnie przy jednej simce której dałam pragnienie romansowania jej zachcianki mnie dobijają :wacko:
Pamiętaj że kod boolProp należy wpisywać w otoczeniu (jak sie wpisze na parceli to przeciąganie pasków nie działa) i niestety ale on czasami dewastuje grę. Pozdrawiam
Niekoniecznie. Gdy kilka razy ustalisz boolpropem poziom relacji między Simami, przeciąganie paskow DZIAŁA (nawet na parceli). To samo z poziomem umiejętności i osobowości :)
GRUSSSER
26.08.2007, 11:06
(należy wybierać "cancel"). .
Jak tak robie to zmowu mi wyskakuje i naciskam "RESET"
A tak niekiedy mi robi się z owocami zrobionymi kodem(boolProp-em). :con:
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.