Zobacz pełną wersję : Czy dzieci dorosną?
MiNuTkA15
11.08.2007, 17:02
Wiem ze to dziwne pytanie ale zastanawiam sie czy te dzieci z jedynki kiedyś dorosną i staną sie dorosłymi simami. Bo mi sie jeszcze nigdy coś takiego nie zdażyło.
Sensiqúe
12.08.2007, 09:08
O ile dobrze pamiętam, to nie dorastają :smirk:
Chryzantem Złocisty
12.08.2007, 09:12
Nie dorastają,na zawsze będą dziećmi...
Brak upływu czasu wszakże był największą wadą The Sims 1...
I dorośli będą na zawsze dorosłymi,i nigdy nie umrą (No chyba że się sfajczą itepe.),a dzieci dorosną tylko z kołyski do wieku szkolnego.I już takie zostaną.
No chyba że użyjesz na nich czaru "Dorosłość w minutę" ;)
Windrider
12.08.2007, 11:49
No chyba że użyjesz na nich czaru "Dorosłość w minutę" ;)
Ale do tego potrzebny jest dodatek Abrakadra. ;p
pamiętam, że był taki torcik na którym jak dzieciakiem się kliknęło to była funkcja chyba "Grow Up". nie pamiętam czy był to obiekt hackowany
DagazGackt
15.08.2007, 12:07
No ja też nie. Ale może jak poszperaszw necie to znajdziesz jakiś programikczy kod który to powoduje bo wiem że jak kiedyś grałam w Sims 1 to też mnie to strasznie wkurzało i szukałam.
To właśnie jest błąd Maxis. :(
KrysiekSZ
11.09.2007, 19:21
ja sie z taką opcją na torcie nie spotkałem w jedynce. ale chyba było coś takiego jak zdmuchnij świeczki. nie pamiętam bo nie grałem dawno ;P xP
edit: ale ta opcja zdmuchnij świeczki nie czyniła ich dorosłymi B)
no wlasnie nie dorosna i to jest duza wada simsow 1
Sweetberry
18.09.2007, 15:32
jest jedna wada tego czaru - z ładnego dzieciaczka może zrobić się brzydki dorosły sim, bo przecież nie ma możliwosci wyboru... hehe
A ja nie mam tego czaru w księdze zaklęć... Może mi ktoś powiedzieć jak go zrobić ?
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.