Zobacz pełną wersję : "Mały domek dla małżeństwa i kotka" by Raisa [BRAK ZDJĘĆ]
Nudziło mi się więc zrobiłam ten dom. Daaawno się w to nie bawiłam i dodatki przestarzałe^^
Jest to mały domek przeznaczony dla małżeństwa i kotka:smirk:
Pierwsza!
No domek nawet ładny tylko kilka rzeczy mi nie pasuje :) Ale i tak jest fajny 9/10
Chryzantem Złocisty
13.08.2007, 08:54
Dom PIĘKNY *_*
Tyle,że...Ta lustrzana podłoga WSZĘDZIE i nawet na zewnątrz psuje cały efekt..Nie lubię tej podłogi niestety no i... :(
No i jeszcze ta skórka "Zeberki" jako dywan w salonie tak nie za bardzo pasuje...
Ale i tak 9/10 ;)
Brawo!
Wielebny
13.08.2007, 09:14
Dom jest idealny nie mogę znaleźć rzeczy do której mógłbym się doczepić świetna robota dziś umieszczę swój nowy dom daje oczywiście 10\10
Świenty, mi się wszystko podoba.
Dasz może do ściągnięcia?
Oczywiście: 10/10 (i nawet więcej. ;P)
Po prostu cudo :wub: Jedyna rzecz do której się przyczepię to ta lustrzana podłoga. Bardzo ją lubię i sama często używam, ale chzba trochę z nią przesadziłaś, nie podoba mi się użycie jej na zewnątrz. Ale to tylko taki maleńki minusik, moja ocena to bezapelacyjnie 10/10 ! :D Czekam na Twoje nastpne dzieła ;)
Mi się podoba, ma to coś, ale to jest jeden wielki dodatek z internetu! To już jest przesada jak dla mnie, a co za dużo to niezdrowo. Dlatego daję tylko (albo aż) 7/10. Podoba mi się, ale zbyt naćpane dodatkami... ;)
Rzeczywiście niepotrzebnie dałam tą lustrzaną podłogę na zewnątrz;d
Do ściągnięcia raczej nie dam bo po oczyszczeniu domu z dodatków zostałaby praktycznie sama bryła^^
Kuba, a w czym Ci to przeszkadza? ja po prostu uwielbiam tworzyć domy z dodatkami, bo są o wiele ładniejsze niż te z wyposażeniem z maxisa... Ten jest z dodatkami, a następny będzie clean;)
Wiem, że ten dom nie jest rewelacyjny (jeden z moich gorszych) może następny będzie lepszy;) Dziękuje za oceny:)
Lavenda1
13.08.2007, 13:57
Mi się bardzo podoba jest kilka szczegułów więc daje 9,5/10
PS: Skąd ściągnełaś ten kryształkowy żerandol?
Dzięki, a żyrandol jest stąd - www.simcredibledesings.com
Naprawdę śliczny dom, zazdroszczę takiego ( ja sama jestem beztalenciem w tej dziedzinie) Jedynie co mi się nie podoba, to ta lustrzana podłoga na zewnątrz - zwłaszcza nocą, przypomina mi to coś w rodzaju jeziora, lub rozlanej wody. Musze także pozazdrościć wspaniałych dodatków z neta, wszystkie ze sobą się świetnie komponują. Zwykle większość domów mi się nie podoba, ale ten mnie urzekł.
Moja ocena 9,5/10 (za lustrzaną podłogę na zewnątrz)
Kasiunia14lat
13.08.2007, 18:02
Zazwyczja przy ocenie strasznie się rozpisuję, teraz będzie wyjątek, powiem tak:
Brawo!
Ślicznie z zewnątrz, wewnątrz, piękna bryła, ogród... nie mam uwag. Pełne 40/40 :)
Pozdrawiam i życzę dalszych sukcesów :P
Kasia
Greenlyme
13.08.2007, 18:24
Świetny!Wszystko mi się podoba, tylko ta lustrzana podłoga...9/10
No i to mi się podoba!!!Ma dużo dodatków z neta!Nie mam żadnych zastrzeżeń!Jestem pod wrażeniem!10/10
marandile
14.08.2007, 02:10
super. Jest pare błędów i niedociągnieć, m.in. lampka w firance i podłoga lustrzana na zewnątrz, ale takto to BOSKO. 9,9 się należy.
Vampirzyca14
14.08.2007, 10:32
Dom bardzo ładny... 10
Jeśli można wiedzieć to skąd są te płaskie kamyki?
Alicja008
14.08.2007, 10:52
Jał! domek naprawde super troche za duzo tych szklanych podłóg ale na zewnątrz jest super, swietne oczko wodne. Ja daje 9,5/10
Mam tylko pytanko: skąd massz te reczniki te w rulonikach na szafce??
świetny domek. Daje 9, na 10, bo nie podoba mi sie lustrzana podłoga na zewnątrz i salon (w salonie nie wiem co mi sie nie podoba, nie i już :D) za to ogrodem jestem zachwycona! szczerze mówiąc to chyba najładniejszy klombik jaki widziałam. POdrawiam serdecznie
Super domek. :) Bardzo podoba mi się bryła i zewnętrzne pokrycie ścian. Ten zadaszony basen, ogródek... Cudo! W środku też jest bardzo fajnie. Nie podba mi się tylko salon. ;) Ogólnie jest świetnie! Super praca. 10/10
skąd są te płaskie głazy na ziemi?
oraz pokrycia terenu?
(pewnie od Margierytki)
acha i ładnie skomponowana ta kompozycja roślinna na przodzie domku :)
stawik również
tylko ta lustrzana podłoga zewnątrz...
Tittellë
19.08.2007, 17:37
Wszystko pięknie wszystko ładnie. Świetne są te lustrzane podłogi. Raisa masz wielki talent i świetną grafikę. Domek (przecież nie może być inaczej) 10/10 :)
Pozdrawiam Tittellë :)
Domek ładny, ale zadużo tej lustrzanej podłogi, na zewnatrz mogłaś sobie darować. 9,5/10 :D
PS. Przyłączam się do prośby o podanie strony z której pochodzą kamienie w ogródku ;)
Lustrzana podłoga przed domem to raczej nie był dobry pomysł.
A reszta świetna.
8/10 ;)
Alicja008
27.09.2007, 06:46
mi ta lustrzana podłoga sie własnie na zewnątrz podoba a w srodku troszke jej za duzo...
Raisa powiedz prosze skad masz te reczniki w rulonikach na szafce???
carolinaaa93
27.09.2007, 14:46
Dla mnie ten dom to cudeńko!! :D Brawo!! :D:D 10/10.... bez wachania. Ja się to nieczego nie przyczepiam bo wszystko mi się pdooba. Nawet dla lustrzana podłoda ;> Pozdrawiam :*
Domek po prostu suuuperowy.
Czy możesz mi podać link do tego samochodu????
:D
Domek jest cudny. Jak ty go zrobilas. Dodatki z netu to dobra rzecz jednak...
Dom jest po prostu świetny. Wnętrza są bardzo gustowne. Lustrzana podłoga wewnątrz mi się podoba, jednak zewnątrz psuję cały efekt. Bryła jest idealna. Dywan - zebra w salonie rzeczywiście trochę nie pasuję, ale to nic.
Dom jest nowoczesny, ale nie przypomina szklarni.
Masz wielki talent, pozdrawiam.
BARDZO Ładny! ;P
ale ta lustrzana podłoga na zewnątrz :1smutny:
ale i tak 10/10 :P
PS:
skąd masz tą lustrzaną podłogę? ;P
Samantha
06.10.2007, 14:49
Super domek!!! Wszystko świetne oprócz tej lustrzanej podłogi na zewnątrz! Ale i tak należy się 10/10!!
rogi_kalafior
17.10.2007, 14:44
hej domek jest boski 100/10 !!! Skąd masz tą tapete w salonie ??
Tiunivell
17.10.2007, 16:31
Czy mogłabyś podać skąd ściągnęłaś większość dodatków do tego domku?
Bryła i wnętrze bardzo mi sie podobają. Dom modny i stylowy a zarazem ciepły i rodzinny, z czystym sumieniem daję 10/10
Wow... Świetny dom, projekt - bardzo funkcjonalny, estetyczny, wszystko dopasowane... Nic dodać nic ująć 10/10
rogi_kalafior
05.11.2007, 13:43
hej sorry że znowu piszę ale czy dałabyś ten dom do ściągnięcia ( nawet jeśli będzie sama bryła ) PROSZĘ P.S. wystaw ten domek najlepiej na mod thesims albo moderna czy jakoś tak ;D
Bardzo ładny, choć nie lubię nowoczesności. Nie pasował mi tylko na lustrzana podłoga na dworze, uważam, że tam jest zbędna. Zaskoczyły mnie te kamienie składające się w dróżkę, bardzo fajne ;]
Kinga_2143
27.12.2007, 22:37
jak zwykle ślicznie :))
sandusiaaa
27.12.2007, 22:50
Ten dom jest poprostu idealny ! Jestem pod wrażeniem,a podłogi lustrzanej nie za dużo!! Tu chodzi o ten efekt Nasti :) :)
sandusiaaa
27.12.2007, 22:52
Sory że pisze dwa posty pod rząd :) Mam nadzije ze to nie karalne, ale Raisa z jakiej strony ściagasz dodatki ? Prosze o odp. :) Z góry dziex
domek jest cool tylko ta lustrzana podłoga blee
9,9/10
Ps.skąd ściągnęłaś ten samochód ??
angela94
28.12.2007, 18:25
Bardzo, bardzo ładny, ale jak dla mnie dodatki z neta wszystko przycmiły ;)
Cudne daje 10/10 skąd masz tą lustrzaną podłogę?
BBoy Sekretne Imie
01.01.2008, 12:59
Super dom! Bryła ładna i wyjątkowo spodobało mi się to takie lustrzane przejście pomiędzy wejściem do domu a garażem, ale reszta lustrzana niestety przesadzona :p (powiedz skąd ją masz :D I czy kosztuje ;p) ... W salonie spodobało mi sie wszystko oprócz tej całej zebry na ziemi (nie pasuje, a ja nie lubię kłusownictwa!) Samochód nawet pasuje do całokształtu ;p Bardzo spodobał mi się "ogromny" basen :P W ogrodzie masz wszystko bezbłednie i świetnie! Kuchnia bardzo nowaoczeno-nowatorska, ale mi się spodobała. Trzochę mi się kuchenka nie spodobała. Jakaś dziwna :O)... No i sypialnia strasznie spodobało mi się boczne (nie górne ;p) oświetlenie. Biórko z wyposażeniem jest super. No i na koniec toaleta. Ozdoby fajne, chociaż troche zbyt porozstawiane; zlew i sedes mi się spodobały. Ogólnie daję...
Bryła - bez zarzutu - jest na 9 - basen daje ci bonusik xD 10/10
Podwórko - zawaliłaś sprawę z tym lśniącym podjazdem, reszta w sumie jakoś by przeszła, gdybyś dała po bokach oświetlenie - 8,5/10 miało być ale ogród piękny więc bonus! - 9,5/10
Wnętrze - nie za duże, stylowe, zaskakujące - przez kuchenkę i troche poroztawiane akcesoria toaletowe... 18,5/20
no więc ogółem mamy... 38/40 - tak trzymać! Dom jest fenomenalny, jeśli chodzi o wystrój.
Skąd wzięłach meble do salonu (podłogę lustrzaną, stojak na buty, lustro drzwi, kanapa z fotelem , stół z książkami i firanki - tak mi się spodobały strasznie :D) mogła byś podać? ;)
Niusia42
01.01.2008, 13:07
Sliczny ten domek!!! 10/10
Niusia42
01.01.2008, 14:13
Dom PIĘKNY *_*
Tyle,że...Ta lustrzana podłoga WSZĘDZIE i nawet na zewnątrz psuje cały efekt..Nie lubię tej podłogi niestety no i... :(
No i jeszcze ta skórka "Zeberki" jako dywan w salonie tak nie za bardzo pasuje...
Ale i tak 9/10 ;)
Brawo!
jest pieknie podloga dodaje efektu
To jest najlepszy dom na świecie jaki widziałem !!!!
10000000000/10!!!!!!!!!!!!!!
Jak ty to robisz?? I skąd wszyscy mają takie fajne przedmioty bo w normalnych dodatkach takich nie ma!!!!!!!!!!!!
Dom przepiękny. Tylko rzeczywiście ta lustrzana podłoga na zewnątrz psuje efekt. Daje 9/10
Muszę sie do czegos przywalić więc to beda takie drobiazgi. Nie przejmuj sie XD
Ten chodnik taki... Lustrzano czysty. Not really.
śmiesznie wygląda ta facetka jak patrzy na lustro.Nie może podejść bo stoi stoik na buty. W łazience da się przejsc miedzy wanna a szafka?
To koniec. Nie ma się do czego przywalić xD
AntyPanty
05.01.2008, 05:16
Bardzo fajny ogród! Ta lustrzana podłoga na zewnątrz jest dziwna 0_o . No dobra, nie było tak źle. W środku jak dla mnie zbyt duże wymieszanie stylów. Elegancja z egzotyką (np. zebra) się nie trzymają. Ale ważne, że się podoba innym. Daję 7/10
Skąd masz te ściany one są śliczne bardzo mi się podobają a za dom daje 10/10 oczywiście !!! :smirk:
Gratka95
12.01.2008, 08:24
ale super ! jakie dodatki posiadasz ? ;d hehe i jajk stawiasz takie eukosne obiekty xD eheh :P daje x100000000/10 :*
magdadada
12.01.2008, 17:06
ten dom jest super!
amorek0123
15.06.2008, 09:27
:O:O ... boooosskiii dommmmmmmm :):) ... najbardziej podoba mi sie kuchnia WSPANIAłA !!!! moja ocena to : 10000000000000000000000000000000000000000000000000 0/10 xD ... :)
Zakochałam się w tym domku. Poprostu cudny. A gdzie można znaleźć tą szklaną podłogę? 6/6
Ekstra , masz zarąbiste dodatki!!
Yyy... za bardzo nie wiem jak ocenić tzn. dom ekstraklasa, ale czegoś mi w nim brakuje - takiej szczęśliwej atmosfery, a kuweta dla kota w przedpokoju na pewno ją psuje.
Totalny brak słów :O
Ten dom to sama rewelacja ;)
10/10
chupa_chups
22.03.2009, 16:58
Kilka rzeczy mi jakoś nie pasi - koszyk dla kota - musi być różowy?
7/10
Volturia
23.03.2009, 17:36
W odróżnieniu od Chryzantema, bardzo przypadła mi do gustu ta lustrzana podłoga :D < może dlatego, że mi nie działa o.O> Jednak na chodniku, mogłaś jej już nie symulować :P
Tak, to bardzo, ale to bardzo przyzwoity 9.8/10
PS Za ten chodnik ;p
KissForYou
09.04.2009, 18:49
Boże! <zbiera_resztki_szczęki_z_podłogi>
Niesamowite! Czy tylko ja mam fioła na punkcie tego domu?
Ta przeszklona podłoga, pokrycia terenu.
Cudo! 10/10 <3
Jest Extra , tylko ta kuweta ... w przedpokoju ?? Tak ogólnie jest super 9/10
Domek bardzo ładny, ale.. No właśnie, ale. Lustrzana podłoga jest bardzo ładna, ale co za dużo to niezdrowo. :) Gdzie się nie spojrzy - lustrzana podłoga.. I na zewnątrz?! Przesada.. Oo" 8/10
Wrrr ta szklana podłoga :P
Ale ogólnie jest świetny
Tylko że coś mi nie pasuje, na dodatek nie wiem co :?
Ale i tak super :D
9/10
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.