PDA

Zobacz pełną wersję : The Sims 2 - Młodzieżowy Styl

Tonetti
18.08.2007, 08:27
Dowiedziałem się, że ma powstać nowy mini-pack a mianowicie Teen Style Stuff. Na http://simy.pl Tweety napisał, że twórcy gry potwierdzili, że gra powstanie. Będą tam ubrania dla nastolatków, dzieci, małych dzieci. Jak sama nazwa wskazuje myślę że, tak będzie.

Chryzantem Złocisty
18.08.2007, 08:55
Na Sims True Life też jest o tym informacja ;)

"Serwis Sims Rewolucja, jako pierwszy na świecie opublikował pierwsze konkretne informacje dotyczące najnowszego stuff paku - The Sims 2 Teen Style (pol. The Sims 2 Styl nastolatków). Data premiery jest puki co nieznana. Oto tekst:
Teraz twoi nastoletni Simowie mogą mieć swój własny styl w The Sims™2 Teen Style Stuff!. Daj im trochę pozytywnego nastawienia i przypraw ich własne miejsca z nową dekoracją sypialni włączając "Goth", "Thrashers" i "Socialite" dla mebli, komputerów, telefonów i innych pozycji, które mogą używać żeby wyrazić swój wyjątkowy styl. Wybieraj z wielu nowych ekwipunków i fryzur, która pozwolą samodzielnie wyrazić ich nastoletni wiek dojrzewania jak tylko potrafią!

Źródło: Sims Rewolucja "
Mam nadzieję,że ten stuff będzie porządny... :D A nie taki na "odwal się"

Chmelcor
18.08.2007, 09:04
Pewnie sporo z tych nowych fryzur i ubran bedzie tez dostepna dla mlodego doroslego. A jezeli nie to nie kupuje tego dodatku. No bo co mi po dodatku, ktorego bede uzywal oko nastu simowych dni. Juz rodzinna rozrywka by byla lepsza wtedy :D.

Tonetti
18.08.2007, 09:20
Ale oby twórcy gry nie zawiedli nas tak jak z TS2 Imprezą czy Rozrywką Rodzinną.
No i żeby były ubrania dla małych dzieci i dzieci bo nie mam jak ich ubrać.

Lilith
18.08.2007, 12:31
Poprostu 60 dodatków i dowidzenia... Będzie jak reszta, nic ciekawego i 30 zł :D

shezza
18.08.2007, 13:08
Tak jak powiedziała Allia... Myślę, że to będzie badziew. Już więcej rzeczy można z sieci ściągnąć i za darmoche. Na pewno nie kupię... Już zdążyłam zawieść się na Modzie z H&M. Drugi raz nie wyrzucę trzech dych w błoto.

Abigail_Kocur
18.08.2007, 18:46
Super o tym właśnie marzyłam :D

berry
19.08.2007, 10:30
Tiaaa, dobrze, że żadnego mini packa nie kupowałam - tylko imprezę dostałam. I trochę się na niej zawiodłam. Ponad 60 dodatków na imprę, ale połowa z nich (chodzi o ubrania) to tylko recolory! Nigdy nie kupię Mini packa :/

Tonetti
19.08.2007, 11:32
Natalek - Impreza to naprawdę nie wypał. Jak miałabyś Szyk i Elegancję lub Modę z H&M to powiedziałabyś co innego.

Lilith
19.08.2007, 14:48
Moda z H&M jest taka sobie. Jak oglądałam zdjęcia w necie to byłam taka happy, że w dzien premiery pojechałam z kumplelą do sklepu (robimy tak od zwierzaków). Połowa z tych ubrań jest fatalna!

Tonetti
19.08.2007, 17:41
A co do polskiej nazwy packu - powinni wymyślić jakąś inną. Styl nastolatków... Naprawdę głupia nazwa...

Byku
20.08.2007, 08:56
Tonetti masz racje.Styl nastolatków to taka beznadzieja:P

vanity
21.08.2007, 10:38
Tak to kolejny beznadziejny Mini-Pack. Oni zajęliby się lepiej pełnymi dodatkami, a nie takim czymś. Z każdym kolejnym Mini-Packiem coraz mniej ludzi to kupuje. Nie potrzebnie marnują czas na wymyślanie coraz to nowych packów i tworzenie ich. Jeśli zrobili pack, który dodaje jakiś interakcji dla simów, to już byłoby ciekawiej, bo te ich ubrania to kompletne dno, o wiele ładniejsze można w necie znaleźć.

Lilith
21.08.2007, 10:42
Tak to kolejny beznadziejny Mini-Pack. Oni zajęliby się lepiej pełnymi dodatkami, a nie takim czymś. Z każdym kolejnym Mini-Packiem coraz mniej ludzi to kupuje. Nie potrzebnie marnują czas na wymyślanie coraz to nowych packów i tworzenie ich. Jeśli zrobili pack, który dodaje jakiś interakcji dla simów, to już byłoby ciekawiej, bo te ich ubrania to kompletne dno, o wiele ładniejsze można w necie znaleźć.

Tak jak wyżej. Nowe ubrania i meble. I co? Na pierwszej lepszej stronce można znaleźć fajne rzeczy. :D

Stokrotka
22.08.2007, 07:11
Gdy przeczytałam, że ma wyjść nowy minipack wkurzyłam się Czy oni naprawdę nigdy nie będą mieli dość?!
60 obiektów, z których tylko 20 jest ładnych i zato 30zł!!! I jeszcze ta nazwa... Styl nastolatków xP xP
I zgadzam się z poprzednimi postami. Jeżeli komuś jest mało obiektów na internecie można ściągnąć mnóstwo fajniejszych rzeczy i to za darmo

Chryzantem Złocisty
22.08.2007, 09:30
A co mają powiedzieć Ci,którzy nie ściągają z internetu (np.Ja)? ;)
Dla mnie ten pack będzie bardzo przydatny,nawet dla tych 30 ładnych ciuszków będzie warto go mieć.
Lepsze 30 ciuchów niż nic... :P

berry
22.08.2007, 13:21
Tonetti - Nom, może masz rację, ale na razie nie jestem szczęśliwą (lub nie nie szczęśliwą) posiadaczką tych dodatków :)

Tittellë
22.08.2007, 14:12
Może być nawet fajny minipack. Nareszcie będą jakieś ubrania dla małych dzieci bo naprawdę nie ma w co ich ubrać. Minipac kupię.

Patsii1995
22.08.2007, 14:26
Mini packi są do kitu bo nic nie mają może nawet mi się podoba moda z h&m

IgaAnne
22.08.2007, 14:40
Tak jak wyżej. Nowe ubrania i meble. I co? Na pierwszej lepszej stronce można znaleźć fajne rzeczy. :D
Zgadzam sie. Mini-packi są po prostu beznadziejne. Parę tandetnych w większości wiejskich ciuchów, może jakaś niezbyt ładna fryzura, jakieś meble zrobione na odwal się i za to wszystko trzy dychy. :wacko:

Byczu
22.08.2007, 14:41
Ten pack będzie ciekawy jak tyle kosztuje:)

Kasiek13
22.08.2007, 15:36
Co do tych wypowiedzi w których twierdzicie, że lepiej ściągnąć lepsze z internetu za darmo.A czy pomyśleliście, że nie wszyscy gracze mają internet?Takie packi są stworzone poniekąd z myślą o nich.Chodziaż też uważam, że rzeczy z tych mini packów to syf.Przynajmniej część.Ale warto kupować bądź zdobywać w nielegalny sposób ;) Ale o tym cii....Broń Boże, nie myślcie, że łamie prawo, ja kupuję lub pożyczam packi;)

Abigail_Kocur
22.08.2007, 16:29
Oczywiście w necie są ładne rzeczy nawet 10 razy ładniejsze,ale czasem mogą grę psuć a poza tym nie umiem ściągać.

Stokrotka
22.08.2007, 17:23
Mi nie są potrzebne minipacki. Nie ściągam z neta(nie potrafię :shy: ) Ubrania i przedmioty znajdujące się w grze całkowicie mi wystarczają. Po zakupie "Rozrywki Rodzinnej" obiecałam sobie, że nigdy więcej nie zmarnuję w ten sposób pieniędzy. Te 30 zł wolę dołożyć do Bon Voyage.

mario
22.08.2007, 19:07
Te wszystkie mini-packi to w ogóle jakieś niewypały są! Nie dość, że kosztują 30 zł, to zrekolorują kilka ciuchów i już. Na zrobienie takiego mini-packa nie potrzebne im jest więcej niż tydzień, tak sądzę. No bo co to za sztuka przerobić kilkanaście ciuchów, a oni mają tam taką ekipę... Wszystko po to, żeby kasa się sypała na ich konto. Ludzie! Nie bądźcie naiwni i nie kupujcie tego, bo naprawdę nie warto. Kupiłem Imprezę i mi wystarczy... W Niemczech to może 10 Euro dla nich to nic, ale 30 zł. u nas to przesada z lekka. Pozdrawiam ;) i oczywiście nie kupię tego. A zresztą, nawet jakby kosztowało 5 zł, to bym nie kupił :|

Justa95
23.08.2007, 23:32
Pierwsze Zdjęcia!!!
http://thesims2.ea.com/about/sp6_screenshots.php
Dział:
http://thesims2.ea.com/about/sp6_index.php

Chryzantem Złocisty
24.08.2007, 09:31
Aha,czyli będą tylko trzy style - gotycki,słitaśny(a la pOkEmoOoNeQqQ) i surferowy.Na więcej chyba nie mamy co liczyć.... PS - Swoją drogą nic specjalnego tam nie ma,poza porozrzucanymi na podłodze ciuchami...A jak zobaczyłam to drugie zdjęcie z tą słitaśną sypialnią to myślałam że zejdę z tego świata...Nastolatki chyba się już nie bawią lalkami barbie =/ No chyba że oni to robili patrząc na amerykańskich nastolatków....

Tittellë
24.08.2007, 12:31
Chryzantem Złocisty - może to pokój jakieś dziecinnej nastolatki :P . Albo jej pokój jeszcze z czasów dzieciństwa :P

Roxy
26.08.2007, 13:27
Osobiście myślę że ten dodatek będzie niezły bardzo brakuje mi w grze dziewczyny skate może w tym mini-packu to znajdę :P Dodatków z neta nie ściągam bo jestem na tyle przyciemnawa że nawet tego nie potrafię :D:D A co do ceny tego mini-packu to polecam kupować w saturnie ! Tam jest najtaniej a kilka dni po premierze mini-pack jeszcze bardziej tanieje niestety ten kto nie zdąży musi kupić drożej (bo później znów wraca do normalnej ceny) Ale obiecuje że jak kupie ten mini dodatek to porobie kilka fotek i wystawie je na forum ;)

Kati_Simka
27.08.2007, 10:11
Na snootysims.com jest fotografia z tego właśnie dodatku. Jak dla mnie - za różowo ;D Ale jednak... Podoba mi się ;))

A na stronie http://sims.capitalsim.net/ są aż 3 zdjęcia, których niestety nie można powiększyć:/

IgaAnne
27.08.2007, 12:56
Pierwszy styl (Barbie) jest okropny. Jak na mój gust to jest pokój dla dziecka... małego, a nie dla nastolatki. :con:
Drugi (surferowy) ujdzie w tłoku, całkiem ładny, ale te porozrzucane ubrania wyglądają badziewnie. Jakby były z tektury...
A trzeci mi się nie podoba ani trochę (oczywiście jest lepszy od stylu 1). Co to ma być? Komnata wampira?
Packu nie kupię na pewno, nie wywalam kasy w błoto. Jak dotąd jest to pierwszy mini-pack, który mnie odrzucił po trzech screenach. :wacko:

Lilith
27.08.2007, 13:45
Dowiedziałam się że, w tym mini packu, pojawi sie nowa piosenka:

Przeglądając oficjalną amerykańską stronę TheSims2.com na podstronie najnowszych akcesoriów zaciekawiła mnie informacja o remixie jednej z moich ulubionych piosenek z podstawy The Sims 2. Utwór nosi tytuł "Czekoladka" (gat. pop). Jej nowa wersja (zmiksowana przez niejakiego SixAM) zostanie wniesiona do gry razem ze Stylem Nastolatków. Dla ciekawskich osób, EA udostępniło piosenkę. Zachęcam do pobrania i odsłuchania.
Źródło: http://www.thesims2.pl/

Abigail_Kocur
27.08.2007, 13:45
Mi też sie nie podoba pierwszy ale za to 3 jest fajny.Ale się troche rozczaroałam że tylko 3 style :/.Może kupie może nie.

RoxyFM
27.08.2007, 17:50
To tak jakbyśmy za jeden dodatek zapłacili 50 gr. ,ale ten mini pack akurat kupię

Janvier
28.08.2007, 20:21
A ja nie wiem jeszcze czy kupie , jak wysłucham opini innych po kupieniu dodatku to się zdecyduje ;)

.:Patison:.
29.08.2007, 13:01
Ja kupię, bo planuję całkowicie uzupełnić kolekcję The Sims 2 :).

Ancalimë
30.08.2007, 12:05
Ja też chyba kupię. Chociaż nienawidzę robić dzieciaków i nastolatków, bo muszą odrabiać zadania domowe!!!! :no:

figusia
31.08.2007, 17:22
Trochę to nudne będzie. Same rzeczy dla dzieciaków...

.:Patison:.
01.09.2007, 00:26
To chyba dobrze? Odkąd siedzę na tym forum, to wszysyc narzekają na brak rzeczy dla "dzieciaków", przede wszystkim dla nastolatków, a dla tych też coś będzie w tej paczce. :)

Isia_xD
01.09.2007, 22:39
Tak zawsze dawali jakieś rzeczy dal dorosłych ale teraz to nareszcie coś będzie. Kupię ten mini pack. ;]

Blood_Girl
06.09.2007, 17:16
Kiedy wyjdą simy?
Nie wiem czy kupie bo tyle już tych mini paków było...
Ale screeny są świetne :)

Stokrotka
06.09.2007, 17:49
Blood Girl- te screeny już były (s. 3 tego tematu), a jeżeli chodzi o minipack to kupię tylko taki w którym będą ładne ciuchy dla staruszków.

Tonetti
06.09.2007, 18:54
Ale się troche rozczaroałam że tylko 3 style :/.

Pewnie nie pokazali wszystkich styli... Bo na trzech screenach można pokazać tylko 3. Może będzie jakiś styl... Hm... Trudno wymyślić :)
;)

KrysiekSZ
08.09.2007, 18:10
na TSP jest już dział o Teen Style (po polsku to młodzieżowy styl). tu link:

http://www.thesims2.pl/index.php?mod=artykuly&cat=thesims2&art=teen_style

jak dla mnie mogli by już tych minipacków nie wydawać. przecież wiele więcej jeszcze lepszych przedmiotów za darmochę z neta można pobrać xP

Janvier
08.09.2007, 19:44
NA ulotce od Podróży widać że w Młodzieżowym stylu będzie fajny telewizor :D .To znaczy że nie będzie tylko 3 kolekcji.

Idil
08.09.2007, 22:21
Przecież na tej stronie pisze że będą tylko 3! :P Więc pewnie to jeden z tych 60 obiektów

KrysiekSZ
11.09.2007, 19:19
nie tylko na TSP ale też na oficjalnej www.thesims2.com pisze że trzy kolekcje będą ;P poza tym wątpie żeby ea chciało sie robić ich więcej ;/ xP

Janvier
11.09.2007, 22:28
nie tylko na TSP ale też na oficjalnej www.thesims2.com pisze że trzy kolekcje będą ;P poza tym wątpie żeby ea chciało sie robić ich więcej ;/ xP

Wiem ale to znaczy że będzie więcej rzeczy niż na sceenach , ale to chyba oczywiste ;)

Stokrotka
12.09.2007, 17:27
Wiem ale to znaczy że będzie więcej rzeczy niż na sceenach , ale to chyba oczywiste ;)

Obawiam się, że niezbyt więcej. Gdy kupowałam Rozrywkę Rodzinną i oglądałam screeny z tyłu pudełka, to wydawało mi się, że tych przemiotów będzie więcej a tu klops... Oczywiście może się okazać, że w tym minipacku będzie inaczej (w co bardzo wątpię).

Janvier
12.09.2007, 17:30
Obawiam się, że niezbyt więcej. Gdy kupowałam Rozrywkę Rodzinną i oglądałam screeny z tyłu pudełka, to wydawało mi się, że tych przemiotów będzie więcej a tu klops... Oczywiście może się okazać, że w tym minipacku będzie inaczej (w co bardzo wątpię).

Więcej bo na ulotce w podóżach widać 3 przedmioty których nie ma w sceenach xP

Stokrotka
12.09.2007, 17:47
Domsim- może będzie trochę więcej przedmiotów, ale i tak jak na 30 zł za mało. Poza tym na ulotce w Podróżach są (z tego co pamiętam) tylko 2 nowe przedmioty, bo czarno-czerwone łóżko już było.

Janvier
12.09.2007, 18:00
Domsim- może będzie trochę więcej przedmiotów, ale i tak jak na 30 zł za mało. Poza tym na ulotce w Podróżach są (z tego co pamiętam) tylko 2 nowe przedmioty, bo czarno-czerwone łóżko już było.

Masz racje ale o czym my tu dyskutujemy , o tym czy będzie więcej rzeczy czy nie :laugh:

P_aula
24.09.2007, 18:25
W sieci pojawiło się sześć nowych oficjalnych screenów akcesorii Młodzieżowy Styl. Znajdziecie je pod tym (http://www.thesims2.pl/index.php?subaction=showcomments&id=1190647175&archive=&start_from=&ucat=&) odnośnikiem. Po więcej informacji na temat pack'a, zapraszam do naszego działu z grą na łamach The Sims Polska - tu (http://www.thesims2.pl/index.php?mod=artykuly&cat=thesims2&art=teen_style).

Pozdrawiam :)

Gacia90
24.09.2007, 19:51
"The Sims 2: Teen Style Stuff

producent: Maxis
wydawca: Electronic Arts Inc.
dystrybutor PL: Electronic Arts Polska
zobacz: pomoc techniczna dystrybutora
kategoria: logiczne
strategiczne

Data Premiery:
Świat: listopad 2007
Polska: listopad 2007

tryb gry: single player
wymagania wiekowe: 12+

Przygotowane z myślą o nastoletnich Simach przedmioty podzielono tu na trzy podstawowe grupy. Pierwszą grupę stanowią tzw. Socialites. Są to młode, zamożne osoby, prowadzące typowo rozrywkowy styl życia. Przedstawiciele tej grupy nie muszą martwić się o stany swoich kont. Oczywiste wydaje się więc być to, iż ceny przedmiotów są tu nieco zawyżone. Możemy liczyć między innymi na kompletne zestawy sypialniane, składające się z luksusowych łóżek, stołów czy zasłon. Wiele spośród dostępnych elementów ubioru pochodzi od licencjonowanych producentów i jest zgodnych z aktualnymi trendami w modzie.

Druga grupa to prowadzący aktywny tryb życia Trasherzy. Z myślą o tych osobach przygotowano między innymi nietypowe ozdoby ścienne w postaci deskorolek czy desek surfingowych. Ostatnia grupa to lubujący się w mrocznych klimatach przedstawiciele stylu Goth. Zawarto tu zarówno nietypowe elementy ubioru (maski, czarne płaszcze itp.), jak i przedmioty służące wyposażeniu domu, które utrzymane zostały w ciemnej stylistyce.

W sumie w grze znajduje się kilkaset różnych przedmiotów. Mogą to też być obiekty uniwersalne, czyli takie, które będą współgrały z przedstawicielami wszystkich trzech grup. Są to między innymi nowe modele wież stereo, telewizorów, czy telefonów komórkowych, dzięki którym utrzymanie stałych kontaktów z przyjaciółmi staje się jeszcze prostsze. Z racji tego, iż mamy do czynienia z pojedynczym i opartym jedynie na nowych przedmiotach rozszerzeniem, nie poczyniono żadnych zmian w kwestii jakości grafiki. Przekłada się to też na bardzo zbliżone wymagania sprzętowe do podstawowej wersji programu."

źródło: www.gry-online.pl

Gabiq
24.09.2007, 22:20
Im więcej screenów się pojawia .. coraz większe odnoszę wrażenie, że te młodzieżowe zestawy są dziecinne "ala" Rozrywka Rodzinna, dla dzieciaków :| .. Różowe mebelki, misie.. lali na półkach, sorry ale mało to młodzieżowe dla mnie.. chyba, że jakoś źle postrzegam nastolatki :O .. spodziewałam się czegoś na parwdę młodzieżowego.. bo która z 17 latek (tak oceniam wiek nastoletnich Simów) chciałaby mieć taki pokoik z lalkami i misiami ... bardzo podobne zestawy można stworzyć z już wydanych przez MAXIS dodatków. Mało pojechane :P ..

Ancalimë
02.10.2007, 18:00
Im więcej screenów się pojawia .. coraz większe odnoszę wrażenie, że te młodzieżowe zestawy są dziecinne "ala" Rozrywka Rodzinna, dla dzieciaków :| .. Różowe mebelki, misie.. lali na półkach, sorry ale mało to młodzieżowe dla mnie.. chyba, że jakoś źle postrzegam nastolatki :O .. spodziewałam się czegoś na parwdę młodzieżowego.. bo która z 17 latek (tak oceniam wiek nastoletnich Simów) chciałaby mieć taki pokoik z lalkami i misiami ... bardzo podobne zestawy można stworzyć z już wydanych przez MAXIS dodatków. Mało pojechane :P ..
Popieram! Miewam przeczucie, że tego nie kupię.

goomaki
02.10.2007, 18:36
o która z 17 latek (tak oceniam wiek nastoletnich Simów) chciałaby mieć taki pokoik z lalkami i misiami .

zdziwila bys sie. ;o
osobiscie, to bym raczej chyba nie chciala. Ale znam sporo dziewczyn, w wieku 15,16,17 ktore maja rozowe pokoje. I mi to absolutnie nie robi. Jak chcą to niech mają.

A ten minipack, to pewnie kupię, ale pewnie za parę miesięcy bo i tak na razie nie gram, wiec mi sie nie przyd. ;c

Gabiq
03.10.2007, 18:52
Nie wątpię, że są nastolatki z różowymi pokojami .. obojętne mi to bo o gustach się nie dyskutuje podobno. Chciałam jedynie podkreślić, że coś bardziej młodzieżowego mogłoby być.. a nie dziecinne stuffy.

Coraz częściej odnoszę wrażenie, że MAXIS już sie nie stara tak jak kiedyś, tak jakby mógł. Mogliby konkurs zrobić dla graczy .. na pomysł na mini packa np.

Master ciaster
05.10.2007, 17:45
Dodatki z netu - może, ale np. mogą nie działać. A te z minipacka muszą. A z tymi stylami to kicha totalna. Może jednak zrobią nam niespodziankę i będzie ich więcej?

Chryzantem Złocisty
05.10.2007, 17:53
Taaaa,a ja się nazywam Róża Czarna >.<

Od początku widać było,że będą tylko te 3 style.I widać że to amerykańskie.
Znajdźcie mi nastolatka,który trzyma w pokoju deskę surfingową (chodzi mi o ten styl "niebieskawy".
Ten gotycki mi się bardzo spodobał,i muszę na niego czekać (potrzebny mi do rodzinki).
Tylko EA powinno być konsekwentne - dla dorosłych też powinny być takie style.
Nie każdy nastolatek wyrasta ze swojego stylu.Ja na przykład chciałabym mieć simkę punkówę/metalówę,a dla dorosłych nie ma takich ciuchów.Dlaczego? =C
A dorosła "Paris Hilton"?Tez odpada,bo brak różowych sukienusi z dekoltem do pasa i białych trzewiczków.
Ech.
Ale dobrze chociaż,że dla nastolatków takie coś jest.

Jupiter
05.10.2007, 18:16
już sam fakt że to akcesoria świadczy o tym że są złe, ale zawartością to bije na głowę nawet rozrywkę rodzinną. Ten styl "styl surfingowy" jest przeciętny... i atrapy porozrzucanych ubrań. Styl gotycki mógł by być ale obiekty i tak wyglądają zbyt przeciętnie maxisowo (tak jakoś sztucznie) zresztą podobne rzeczy już są. I ten pokemonowy słit styl... to już zostawię bez komentarza. W necie jest mnóstwo o wiele lepszych dodatków...

Kalerisha
05.10.2007, 19:20
Są nowe zdjęcia na thesims2.com
A co do dodatku to raczek kupie.

Deeta
07.10.2007, 17:47
Ja to na pewniaka dostanę.Nie będę w bawełnę owijać że sie zgadzam że to badziewne.Bo to nieprawda.Fajne nowe ciuszki,plakaty(a te ubrania porozrzucane po podłodze są realistyczne-bo która z nas nie miałaby bałaganu w pokoju...).Pozatym,podobają mi się te zdjęcia na tablicy korkowej.Zawsze taką chciałam mieć.Moim zdaniem wszystkie mini-packi są extra.Jeśli to wszystko razem połączyć(ts2,mini-packi i dodatki)to wychodzi najlepsza gra na świecie.Przypomina życie prawdziwych ludzi.

P_aula
12.10.2007, 14:57
Cztery kolejne oficjalne fotki akcesorii Młodzieżowy Styl na łamach THE SIMS POLSKA (http://thesims2.pl) - Kliknij! (http://www.thesims2.pl/index.php?subaction=showcomments&id=1192167106&archive=&start_from=&ucat=6&)

stagnacja
16.10.2007, 17:14
Ja kupię. Strasznie mnie denerwują te Maxisowskie ubrania dla nastolatków :/. Według mnie są okropne. Wiadomo, że w necie można znaleźć coś ciekawego, ale trochę ubrań nie zaszkodzi. Poza tym cieszę się, że można będzie jakoś ładnie urządzić pokój.
EDIT:
Tylko ciekawe po co te lalki :} nastolatki się już przecież nie bawią lalkami...

Justice96
16.10.2007, 19:09
Zgodzę się z Fever.To po prostu...śmieszne.Te lalki.Nie no,dajcie spokój.Ja nigdy nie widziałam żeby nastolatka się lalkami bawiła xD

Alicja008
21.10.2007, 17:09
ejjj a znacie date premiery?? prosze, jak znacie to podajcie!111

P_aula
21.10.2007, 18:12
ejjj a znacie date premiery?? prosze, jak znacie to podajcie!111
Światowa premiera Młodzieżowego Stylu to 8 listopad 2007. W Polsce akcesoria będą miały swoją premierę dzień później, czyli 9 listopada.

Gabiq
21.10.2007, 21:06
Jak znam życie będą nawet wcześniej.. The Sims 2 Podróże były dostępne kilka dni wcześniej niż podana data premiery.

KrysiekSZ
27.10.2007, 20:54
Gabiq z pewnością. Ale oficjalną datę zawsze trzeba podać, logiczne jest że gra już jakiś czas wcześniej jest gotowa ;)

P_aula
03.11.2007, 21:04
11 nowych screenów Młodzieżowego Stylu - klik (http://www.thesims2.pl/index.php?subaction=showcomments&id=1194023335&archive=&start_from=&ucat=&) ;)

Owl Finch
04.11.2007, 15:21
te mini packi to naprawdę nie wypał... nawet na ich oficjalnej stronie można znaleźć ładniejsze ciuszki i to za darmo...

marandile
04.11.2007, 22:16
mi sie te mebelki, ubranka podobają ^^

Owl Finch
05.11.2007, 18:06
są ładne, masz rację, ale mimo wszystko... Za 30zł to za mało...

_Ania_
06.11.2007, 20:21
Dodatek dostępny już w sprzedaży. A przynajmniej w Media Markt we Wrocławiu.

Affectia
06.11.2007, 20:55
Kupię :D Prawdziwy fan simów musi mieć wszystkie dodatki :) A po drugie... Niektóre rzeczy nie są złe. Szkoda tylko, że tak mało!

Björk
07.11.2007, 16:17
A ja już mam - właśnie wróciłam ze sklepu i dostałam jeszcze w prezencie 3 dodatkowe przedmioty, a teraz rejestruję grę na www.thesims2.com.
Już się nie mogę doczekać zobaczenia wszystkiego, co tak zachwalali, na moim ekranie.
Ps. No i zainstalowałam i się bardzo rozczarowałam, bo właściwie, to te rzeczy mi do niczego nie pasują. Tak ślicznie wyglądały te skreeny, a tymczasem...
Nic rewelacyjnego.

Sara_
08.11.2007, 15:59
Raczej kupię.Uważam, że w grze jest za mało rzeczy dla tej grupy wiekowej.

Layla
08.11.2007, 18:25
ja wlasnie wrocilam z empiku :D ciezko bylo przeblagac faceta by mi sprzedal (bo empik sprzedaje od jutra chyba.. jeszcze ceny nie maja wbitej do bazy) ale udalo ise i mam :) wlasnie zaczynam grac :)

magda1984
08.11.2007, 20:30
Tez juz mam.

dopisek: dodatek beznadziejny
mebli malo, i wcale nie sa fajne.

ubrania tak samo, mozna bylo posciagac na stronach

ktos zauwazyl w tym dodatku cos fajnego?
niech mi powie,moze po prostu nie zauwazylam

Affectia
10.11.2007, 11:59
Moja koleżanka wczoraj dosatała ten dodatek. Włączyłyśmy grę i... do bani! Jeden fajny fryz, a poza tym 30 zł w błoto. Hmmm... Cofam to co powiedziałam wcześniej.

Samantha
10.11.2007, 13:26
Mam od dzisiaj!!:D Za chwilę zacznę grać i mam nadzieję, że mi sie spodoba.:)

Lilith
10.11.2007, 15:58
Tak??? To powodzenia :P . Ja mam ale u kumpeli grałam, więc po tym co zobaczyłam płyta wylądowała na półce ;P

Byczu
11.11.2007, 07:12
Niektóre rzeczy są ok ale inne....niewypał:P

Gabiq
11.11.2007, 09:00
Byłam raczej sceptycznie nastawiona do tego minii packa ;) .. kupiłam, zainstalowałam.. nie spodziewałam się cudu i wielkiego zaskoczenia ;) a jednak.. nie wygląda to najgorzej :)

Pamiętać należy, że mini packi to tylko kilka rzeczy ;) .. i nie każdemu trafią w gust. Sporo osób pisało, że lepsze w necie ściągnąć można :) Ja nie ściągam z netu dodatków i dla mnie taki pack to nawet fajna odmiana ;)

W sumie, NIE TAKI ZŁY jak się spodziewałam ;).. choć mogłoby być znacznie lepiej..

Gacia90
11.11.2007, 20:39
Mi się niektóre rzeczy nawet podobają, zdecydowanie gorszy był wg. mnie pack Impreza.

P_aula
14.11.2007, 16:10
Od dnia dzisiejszego na łamach THE SIMS POLSKA rozpoczynamy wielkie testowanie akcesoriów Młodzieżowy Styl! Tak jak zapowiadaliśmy, publikujemy szczegółowy opis każdego z nowo wprowadzonych elementów oraz masę screenshotów. Dziś prezentujemy pierwszą część testu - TU (http://thesims2.pl/index.php?mod=artykuly&cat=artykuly_specjalne&art=teen_style_articles1) - opisujemy w niej nowości trybu tworzenia rodziny jakie wprowadza dodatek. Przy okazji opublikowaliśmy także naszą ocenę tej części gry. Zachęcamy do lektury szczególnie te osoby, które w dalszym ciągu zastanawiają się jeszcze, czy grę warto zakupić!

Zaś już w najbliższy weekend zaprezentujemy drugą część testu - omówimy w niej nowości trybu budowy i kupowania.

Zapraszamy! ;)

Tiunivell
18.11.2007, 16:44
Ja już kupiłam. Obiekty fajne :D Zaraz lecę dalej urządzać nowy domek :) Nie zawiodłam się :D

Angie96
19.11.2007, 07:06
A ja kupie... Z internetu - macie racje mozna ściągnąć. Ale większość takich "fajnych" jest płatna. A ja kupie, bo mam tylko 1 pokój dla nastolatki. A ak - nareszcie będę miała dla chłopaka! Wszyscy chłopy nastoletni mają badzieny pokój. NAreszcie będzie ładny. A po za tym jest dużo ładych rzeczy, ubrań i co najważniejsze - fryzur :P Nie skzoda mi 30 zł bo i tak nie mam na co wydać.

P_aula
19.11.2007, 15:52
Angie96: Jeśli chodzi o mnie, wydaje mi się, że to dla Simek wszystkiego zawsze jest najmniej ;) W tych akcesoriach pojawiło się natomiast wiele elementów zarówno dla jednej jak i drugiej strony.

Osobiście uważam, iż te akcesoria są naprawdę bardzo dobre i warto je zakupić. Zawsze wszystkiego brakowało dla nastoletnich Simów - Młodzieżowy Styl uzupełnia te "braki" wzbogacając grę o wiele nowych i interesujących elementów :)

P.S. Od wczoraj na łamach www.thesims.pl znaleźć możecie drugą część Testu Młodzieżowego Stylu -
TU (http://thesims2.pl/index.php?mod=artykuly&cat=artykuly_specjalne&art=teen_style_articles2) - nie posiadających packa a zainteresowanych jego zakupem zapraszam do lektury! :)

psychickid
20.11.2007, 17:41
Ja też już kupiłam... Świetny mini pack. Chyba najlepszy, nie licząc "Szyk i Elagancja", i ... "Moda z H&M". Wszystko Ok., tylko szkoda, że są 3 tematy - ten dziewczęcy, gotycki i... surfingowy... :O Kto robi nastolatkę z pokojem jak dziecko? Lecz ciuchy są świetne! ;)

avenly
20.11.2007, 19:51
Czy ten minipack wnosi jakieś nowe wymagania sprzętowe????

Camerio
21.11.2007, 14:58
Nie... Tylko RAM - teraz minimum to 512 MB...

avenly
21.11.2007, 16:39
Hmm,a gdzie komę sprawdzic ile mój komp ma RAM-u???Wiem...jestem strasznie ciemna :P

stagnacja
21.11.2007, 17:38
Prawy przycisk myszy na Mój komputer -> Właściwości ;)

avenly
21.11.2007, 17:47
a czy do laptopów mozna dokupic RAM????

stagnacja
21.11.2007, 18:06
Tak, do laptopów też można dokupywać :)

avenly
21.11.2007, 18:30
Oh ,wielkie dzieki,brakuje mi tylko 64 mb RAM-u,myślicie żeby działało??
PS.Ile może kosztwa 64 mb RAMu??

stagnacja
21.11.2007, 18:49
RAM do kupienia jest podzielony na różne ilości, np. 256 MB i 512 MB a nie pojedynczo. Wiem tyle tylko, że 512 MB RAMU kosztuje 200 zł. No ale koniec offtopu. Jeśli masz jeszcze jakieś pytania to zapraszam na GG ;)

avenly
21.11.2007, 18:53
Ok.Wielkie dzienki.

boginirapu.
12.12.2007, 12:13
Mam ten dodatek.
Jestem zadowolona ;d.
B. fajny ^^.
Tylko, mam jedno pytanie.
Kiedy jest silna chemia.?
Bo, gdy tworze simów, to najwieksza ich chemia, to 2 xD.
Co zrobic zeby bylo 3.? :D.

Definition
12.12.2007, 15:13
Nie wiem czemu, ale wydaje mi się, że jeśli są dwa simy A i B. Sima A kręcą np. blond włosy, smukła sylwetka i odrzuca smród, to jeśli sim B będzie miał blond włosy, ale otyłą sylwetkę i będzie śmierdział, to będzie tylko chemia 1, jeśli nie będzie śmierdział i miał smukłą sylwetkę, ale rude włosy, to będzie chemia 2, a jeśli "odczekiwania" sima A będą się zgadzać z "gabarytami" sima B, to będzie chemia 3... Nie wiem jak jest na serio, tak mi pasuje "na logikę" :no:
Wracając do tematu, mam ten minipack od kilku dni, ale jeszcze nie korzystałam z dodatków :D Po prostu dopiero wczoraj zaczęłam grać nową rodzinką, a że jest to młode małżeństwo JESZCZE BEZDZIETNE, to... :shifty:

SylveX
12.12.2007, 16:42
Czasem jest taka chemia, czasem inna... ale gdy obaj simowie spełniają wszystkie swoje wymagania np.
Kasie kręci Zgrabna sylwetka i włosy blond, a odrzucają siwe włosy
Sama jest Ruda i gruba:D
Stefka kręci otyłośc i rude włosy, a odrzucają włosy czarne
Sam jest blondynem i ma zgrabną sylwetkę

W takim przypadku chemia NA PEWNO będzie na 3 poziomie

Definition
12.12.2007, 18:59
No, mniej więcej to, co ja napisałam :O Aaaa, jestem mąąądra!!!
Oto dowód na to, że nawet blondynką sie zdarza :D
A ja mam pytanie, mogę zmienić to co kręci i odrzuca simowi, który nie ma w wyposażeniu tego specjalnego napoju??? Ale bez żadnych SimPe itd. bo zabrudziłam tym kiedyś komputer :O

martusia_re2
13.12.2007, 13:33
Oprócz SimPe to raczej nie....

Meggie
13.12.2007, 17:50
Czy jesli kupie Młodzieżowy Styl i Podróże to na której płycie będą mi simsy działać?

psychickid
13.12.2007, 17:57
Raczej na Podróżach :)

Rtx007
04.01.2008, 16:15
Świetny jest teen mini dodatek...
Po prostu świetne ciuchy... :D :D :D

Miodka
04.01.2008, 17:32
Czy jesli kupie Młodzieżowy Styl i Podróże to na której płycie będą mi simsy działać?
Na podrozach na 100 % :) mam podroze i ten dodatek i wkladam plytke od podrozy

Jean
05.01.2008, 14:50
A to nie zalezy od tego, ktory dodatek został ostatni zainstalowany?

MacieK
05.01.2008, 19:33
Kupuję minipacki chyba z przyzwyczajenia już :laugh:
Nadal uważam, że najlepszy był Szyk i Elegancja. Młodzieżowy styl zadowolił mnie tylko jednym przedmiotem (żyrandol nowy)... To chyba kiepsko trochę :D

Monitkowa
04.02.2008, 00:00
Ciuszki raczej takie nijakie są.... ;)

PrObLeMiK
05.02.2008, 18:53
hej. wlasnie kupilam dodatke mlodziezowy styl. pytalam sie roznych osob (rowniez znawcow) czy mozna grac na tym minidodatku normalnie, mowili ze mozna. ale po zainstalowaniu dodatku pisze ze trzeba wlozyc plytke z ostatnim dodatkiem tzn. podroze. moje pytanie brzmi czy mozna grac na tym dodatku po zmienieniu jakis ustawien czy wyrzucilam pieniadze w bloto....

PrObLeMiK
06.02.2008, 09:32
niech ktos odp. da sie grac na minidodatku mlodziezowy styl czy trzeba miec glowny dodatek???

Carmine
06.02.2008, 12:14
Młodzieżowy styl nie jest dodatkiem, tylko są to akcesoria. Nie wyrzuciłaś pieniędzy w błoto, tylko gra się na dodatkach a nie akcesoriach. W grze będziesz miała te ubrania i medle z młodziezowego stylu.

Lufrë
03.04.2008, 20:12
Niektóre minipacki sa średnie..np. Moda z H&M . Impreza jest do kitu, ale Młodzieżowy Styl jest fajny :)

ultraviolence
05.04.2008, 12:03
Mam wszystkie mini-packi oprócz Mody z H&M i Młodzieżowego stylu... Do tego drugiego nie bardzo mi się pali, ale pewnie kupię, tak jak pozostałe. Na Modę z H&M aktualnie koczuję :D (dopiero mają u mnie zamówić w empiku), bo zależy mi głównie na pokazach mody i fajnych ciuchach, a nie chcę nic ściągać z neta.

Guanabanana
05.04.2008, 14:12
Młodzieżowy styl jest bardzo fajny. Szczególe meble dla dziewcząt są urocze :)

shiyo
18.04.2008, 13:48
Teen Style stuff całkiem całkiem w porządku pack dopiero mam od dwóch dni
ale bardzo mi się podobają mebelki dla `goth` takie wszystko jest dopasowane.

<napływ gotówki może kupię sobie jeszcze jeden dodatek> <3

faajny dodatek ^^

Krystek175
18.04.2008, 15:09
ja mam the sims 2 młodzieżowy styl i mam cos takiego jak skace park

BrAtZ_98
29.05.2008, 06:52
Gdy przeczytałam, że ma wyjść nowy minipack wkurzyłam się Czy oni naprawdę nigdy nie będą mieli dość?!
60 obiektów, z których tylko 20 jest ładnych i zato 30zł!!! I jeszcze ta nazwa... Styl nastolatków xP xP
I zgadzam się z poprzednimi postami. Jeżeli komuś jest mało obiektów na internecie można ściągnąć mnóstwo fajniejszych rzeczy i to za darmo

MŁODZIEŻOWY STYL
Mam i jest fajny.

brzos
29.05.2008, 18:42
Krystek175, skate park? Niemożliwe. Gram w to *połączone z Własnym Biznesem i Podróżami* od jesieni,paździorka czy listka. I nie odkryłam żadnego Skejt Parku. Ukryta parcela? Nie działa z BV i WB? Nie. Coś ci się przywidziało, pewnie to ściągnąłeś i wydaje ci się że to dołączone do Młodzieżówy.

KannaNeko
15.06.2008, 14:35
Mam Młodzieżowy Styl i szczerze mówiąc to nie bardzo mi się podoba... NIe dodaje praktycznie nic nowego, oprócz paru beznadziejnych fryzur i ubrań... A meble...Jedynie podoba mi się tablica korkowa... ;P

dareczka84
16.06.2008, 13:05
Mi podobają się fryzurki dla dziewczyn i dla chłopaków są fajne czapeczki, w ogole bardzo udany dodatek

oleczka13
19.07.2008, 12:10
ja mam pytanie czy jakbym kupiła ten dodatek to chodziłby on na the sims 2 na studiach?? bo teraz nie mam możliwości grania w inne simsy tylko własnie w na studiach. wiec prosze o szybka odpowiedz ;)

asiolek
19.07.2008, 20:12
oleczka13 - mam nadzieję że dobrze cię zrozumiałam ;p
a więc simy chodzą zawsze na najnowszym dodatku lub na podstawowej wersji the sims 2. Jeśli masz tylko the sims 2 i the sims 2 na studiach to jezeli kupisz sobie akcesoria the sims 2 mlodzieżowy styl to po zainstalowaniu gra nie będzie chciała się uruchomic na akcesoriach. Będzie można odpalić te wszystkie gry na płycie z gra the sims 2 na studiach.