Zobacz pełną wersję : Problem Z Dodatkami !
..::lOvE::..
20.08.2007, 06:16
Mam problem z wygrywaniem dodatków do The Sims 2...Wiem...Wiem ,że jest temat jak to zrobić ,ale niestety to nie skutkuje. ;( Ściągam dodatki z peggysims2.com. Biorę te wszystkie czynności ,wklejam do specjalnego folderu i wchodzę w grę ,a tu nie ma tych dodatków..ja tego nie kapuje..innym wchodzi normalnie ,a mi nie.. Są jakieś inne sposoby , bo bardzo bym chciała mieć simów z fajnymi fryzkami i ciuchami ;(((
Fảlivrin
20.08.2007, 09:13
Może w grze masz włączone opcje że dodatki z neta są wyłączonew grze. Sprawdź w ustawieniach gry. ;)
Może popełniłaś jakąś literówkę przy tworzeniu folderu Downloads? Niektórym osobom dodatki nie działają, bo nazwały folder np. Dowlnoads ;)
Rozpakowujesz dodatki WinRARem albo WinZIPem?
20.08.2007, 09:57
Ale..ja już mam utworzony folder Downloads.....
W ogóle go nie robilam ,już tam był :D
a ściągasz meshe ? Do niektórych dodatków są potrzebne..
Być może tak jak napisała Fảlivrin, masz wyłączona opcję w grze, aby działały dodatki z neta ;)
20.08.2007, 17:05
A jak właczyc ta opcje..mesche juz byl jak siciagalam.
A jak właczyc ta opcje..mesche juz byl jak siciagalam.
Jak włączasz grę to powinno Ci się pojawić okienko (duże prawie na cały ekran) ze spisem ściągniętych dodatków i tam się zaznacza, czy zawartość zmodyfikowana (czyli dodatki) ma być włączona, czy nie. Jeśli to okno Ci się nie pojawia, to podczas gry musisz wejść w opcje gry i ustawić zawartość zmodyfikowaną jako włączoną.
Możliwe też, że dodatki Ci się nie pojawiają, bo nie masz zainstalowanego CEP-a (tu jest -> http://sims.ambertation.de/en/cep/).
Mi się nie pojawia żadne okienko ze spisem dodatków jak włączam grę, niektóre działają, innych w ogóle nie ma. Są też takie które widzę w trybie kupowania a nie mogę ich postawic w domu. Mam jeszcze inny problem, resetuje mi się komp gdy chcę zmienic rodzinkę lub przy innym ładowaniu w grze, np. zmiana miejscowości czy podczas wyjśia z trybu tworzenia rodziny, czy ktos wie dlaczego?
gregorycroft
21.08.2007, 08:20
Mi się nie pojawia żadne okienko ze spisem dodatków jak włączam grę, niektóre działają, innych w ogóle nie ma. Są też takie które widzę w trybie kupowania a nie mogę ich postawic w domu. Mam jeszcze inny problem, resetuje mi się komp gdy chcę zmienic rodzinkę lub przy innym ładowaniu w grze, np. zmiana miejscowości czy podczas wyjśia z trybu tworzenia rodziny, czy ktos wie dlaczego?
Nie pisz tych samych postow w paru tematach ^^
21.08.2007, 13:13
Już znalazłam problem..pliki z zipem rozpakowywałam przez 7 zip..a nie prze WinRara..jak wypakowałam przez WINrAR to poszło :) dzieki ;*
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.