Zobacz pełną wersję : gra się nie włącza
A więc znowu mam problem, a mianowicie chce sobie włączyć simsy, a gra wogóle się nie włącza:( żadnej reakcji. Nawet nie wyskakuje błąd:( co jest nie tak? Zrobiłam reinstalkę i nic nie pomaga:( sprawdziłam dodatki Clean Installerem i wszystkie są ok. O co biega? Pomóżcie mi :1smutny: proszę
misterio
20.08.2007, 19:05
prubowałaś przez mój komputer? sprawdz czy przypadkiem płytka nie jest złamana. ja tak mialam :/ moze byctez tak , ze naped nie odczytuje plyty.
Orginał? Jeśli tak to pewnie masz za słabo grafike też tak miałem z innymi grami klikam przez sekunde ikona czekania i PYK dalej patrzysz na monitor. Kupiłem se lepszą karte i wszystko było dobre!
gregorycroft
20.08.2007, 21:01
Heh. Nieno to są juz szczyty :angry: CZY WY LUDZIE NIE MOZECIE NAPISAC COS WIECEJ? Dane techniczne komputera, czy oryginal czy nie, jaki system etc? Czy to naprawde ZA DUZO dla was? :con:
hey ja też mam problem z uruchomieniem gry:/ właczy się załaduje ale jak chcę stworzyć rodzinę albo wejść to jakiejś istniejącej to się wyłącza całkiem bez żadnych komunikatów że jakieś zakłocenia czy coś:( ale nie zawsze tak było kiedyś normalnie się włączała nie wiem już co robić pomóżcie! :(
już wszystko ok, raz jeszcze zainstalowałam i działa:)
mam jeszcze taki pytanie w jakim folderze zapisują sie rodziny?
Wydaje mi sie, że w Neighborhoods z całym otoczeniem, ale moge się mylić ;)
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.