PDA

Zobacz pełną wersję : Dodatek-Zwierzaki

Gloriaaa
30.08.2007, 16:14
Posiadam oryginalne The Sims 2, kuzynka kupiła mi dodatek Zwierzaki ale na DVD a ja na kompie DVD nie mam ;( Jestem załamana.. Musiałam je oddać do sklepu! Czy to prawda że nie ma innej wersji Zwierzaków? Są tylko na DVD? ;( A może jest możliwość zakupu tego dodatku przez internet? (nie DVD) Byłabym wdzięczna za szybką odpowiedź :( :gu:

stagnacja
30.08.2007, 16:31
Posiadam oryginalne The Sims 2, kuzynka kupiła mi dodatek Zwierzaki ale na DVD a ja na kompie DVD nie mam ;( Jestem załamana.. Musiałam je oddać do sklepu! Czy to prawda że nie ma innej wersji Zwierzaków? Są tylko na DVD? ;( A może jest możliwość zakupu tego dodatku przez internet? (nie DVD) Byłabym wdzięczna za szybką odpowiedź :( :gu:

Tak, zwierzaki są tylko na DVD. A ja nie wiem czy w internecie można kupić.

Gloriaaa
30.08.2007, 16:40
Dziękuję za odpowiedz. A inne dodatki też wyszły tylko na DVD? A jeśli nie to który jest najlepszy? Pozdrawiam!

Isi
30.08.2007, 17:10
Dziękuję za odpowiedz. A inne dodatki też wyszły tylko na DVD? A jeśli nie to który jest najlepszy? Pozdrawiam!
Na DVD wyszły jeszcze "Cztery Pory Roku", o ile wiadomo to niestety nie ma ich na CD, tak samo jak "Zwierzaków".
No i podstawowa wersja wyszła też w wersji DVD, ale na CD można ją też zawsze kupić.
Tak samo całą resztę możesz nabyć na CD.

A który dodatek najlepszy to nie mówię, bo zależy od gustu. ;)

Sandrusieńka666xD
31.08.2007, 12:14
http://www.allegro.pl/item227630138_the_sims_2_zwierzaki_nowka_folia_ss. html Tu są zwierzaki na CD. A co do najlepszego dodatku do moim zdaniem jest nim Nocne Życie

Delivered
31.08.2007, 12:30
Na DVD wyszły jeszcze "Cztery Pory Roku", o ile wiadomo to niestety nie ma ich na CD, tak samo jak "Zwierzaków".
No i podstawowa wersja wyszła też w wersji DVD, ale na CD można ją też zawsze kupić.
Tak samo całą resztę możesz nabyć na CD.

A który dodatek najlepszy to nie mówię, bo zależy od gustu. ;)

Ja mam 4PR na CD.

Coś mi się wydaje że te petsy to podróba.

Lukan
31.08.2007, 12:35
http://www.allegro.pl/item227630138_the_sims_2_zwierzaki_nowka_folia_ss. html Tu są zwierzaki na CD. A co do najlepszego dodatku do moim zdaniem jest nim Nocne Życie

Ta aukcja jest zakończona. Bez możliwości licytacji

stagnacja
31.08.2007, 12:53
Ja mam 4PR na CD.

Coś mi się wydaje że te petsy to podróba.

Eee... nie bądź śmieszny :) firma EA nie wyprodukowałaby podróby...

Gloriaaa
31.08.2007, 18:26
Dziękuję wszystkim, którzy próbowali mi pomóc :) W poniedziałek kuzynka przywiezie mi dodatek Własny Biznes mam nadzieję, że dobrze wybrałam

Pozdrawiam wszystkich :)