PDA

Zobacz pełną wersję : 2 osobowy - w ciepłych barwach. [BRAK ZDJĘĆ]

Czikita_kiti
02.09.2007, 13:35
Hejo, znów ja XD
Tym razem mam dom, dla bezdzietnego małżeństwa.
Meble starałam się dobrać dobrze (lol?)
Proszę o ocenę.

Pozdrawiam ;*

Fjuu
02.09.2007, 17:15
ładny ,ładny ;)
9/10

Coli
02.09.2007, 21:00
[B]Domwek bardzo przytulny, jednak co mi sie nie spodobało to bryła - wydaje mi się że troche zaczerpnęłaś styl od ulmille, i nie poczebnie. Mogłaś sama coś wymyśleć bo widać że starasz się. W sypialni tez niepodobają mi się te żaluzje jakoś nie pasują do reszty i troszeczke jest tam pustawo. Do reszty jakos nie przyczepie się ponieważ podoba mi się. Widać ,żę domek jest funkcjonalny. Pozatym świetnmy ogród.

Daje 8/10

mario
02.09.2007, 23:33
Nie nazwałbym raczej tego domu przytulnym, ale to nie znaczy, że mi się nie podoba. ;) Zaczynam:

Bryła: Wcale mi się nie wydaje, że zaczerpnęłaś styl od ulmille'a i bardzo dobrze. Co prawda istnieje małe podobieństwo, ale naprawdę małe. Szczerze mówiąc nie jest bardzo dobra, ale nie jest aż tak zła, bo wygląda na pomysłową. Trochę szachownica Ci wyszła, mogłaś troszkę przyhamować w niektórych miejscach. :) Ogólnie nie jest tak źle. 7/10

Ogród: No i znowu nie ma ogrodzenia! Tak pustawo z przodu właśnie przez to, że nie ma drzew i krzewików od frontu. A już brak ogrodzenia to kompletny minus! Co prawda jest ogród, ale czemu dopiero i tylko z tyłu? Ten z tyłu jest nawet całkiem przyzwoity, tylko brakuje mi tam urozmaicenia terrainów. Za brak ogrodzenia, ogród tylko z tyłu daję 6/10

Wnętrze: No raczej przytulne nie jest. Tzn. nie jest w niektórych pomieszczeniach. Jest na pewno lepiej niż w poprzednim domku, widać, że meble poustawiane są przemyślanie tam postawione. Coś ciemno trochę na tych zdjątkach, ale ocenię z tego, co jest. :P Ta kuchnia jakaś taka drętwa, martwa i sterylna. Zero tam zieleni, robotów kuch., mikrofalówki, zlewu też nie widzę, chlebaka, kwiatka, ozdoby, szkoda. To przecież kuchnia, a w każdej kuchni są jakieś ozdoby typu chlebak, koszyk z owocami... No nie podoba mi się za bardzo, ale najgorzej nie jest. Kącik czytelniczy jest w miarę fajny, trochę w stylu 'Nowoczesności ulmille'a'. :) Ale nie jest źle, tylko nie pasują mi te drzwi Maxisa. Sypialnia jest fajna, tylko na drugim zdjęciu wydaje się większa, ale to efekt zapewne robienia zdjęć przy pomocy klawisza Tab. ;) Toaleta też jest w miarę ładna, kafelki też. :) Kącik TV średnio mi się podoba. Miało być w ciepłych barwach, a jest trochę w tych zimniejszych. ;) Raczej nie gustuję w zimnej nowoczesności. ;) Za wnętrze daję 6.5/10 Za dużo jak dla mnie surowości. Ale to przecież kwestia gustu. ;)

7/10
6/10
6.5/10
------
19.5/30. Raczej trochę słabo, jak dla mnie. A to będzie na 10 - 6.5/10.

UWAGI: Raczej 6.5, 7.5/10 to najczęściej stawiane przeze mnie oceny domów na tym forum, także nie przejmuj się tym, bo nie jest źle. ;) Buduj dalej, może wreszcie znajdę u Ciebie to, czego szukam. :) Pozdrawiam, Désignér

jaguska368
20.01.2008, 12:16
Piekne, ale czegos mi tu brakuje... Może dlatego że taki smutny?

michal0000krk
01.02.2008, 13:17
łał super domek;);) 10/10

Kikunia_15
01.02.2008, 15:26
Podoba mi się ten styl i barwy, takie ciepłe.Wnętrze jest dobrze urządzone.Ogród jest extra
10/10

Obrem
13.02.2008, 13:56
Dom bardzo ładny, ale czy on ma dach ;P ? Bardzo fajna toaleta;). Ogród też bardzo ładny, ogólnie 9.5/10

NOTplastic
08.03.2008, 11:58
Dom nie stoi na fundamentach!! ale reszta ok . 7,5 .
Pozdr.
:love: Kolorowa :love:

Koornela
08.03.2008, 12:17
podoba mi się ogród ale nic poza tym 5/10
EDIT. Mam nadzieje, że cie nie uraziłam. Acha i jak będziesz robić kolejny domek to postaraj się robić większe zdjęcia

Wielebny
08.03.2008, 14:11
Całkiem ładny , szczególnie bryła .
Co do wnętrza Bardzo ładne staranie zrobione tylko ta łazienka ten zielony kolor mi nie przypadł . Ogród świetne mogłaś tylko dać kilka zdjęci ogólnie całego domu .
I mała wskazówka skoro robiłaś zdjęcia z dolnej perspektywy mogłaś dać sufit lepiej być się dom prezentował dam 9\10 bo to bardzo dobra praca

jajczens
09.03.2008, 08:08
Domek nawet ładny, ale nie podoba mi się, że od razu przy wejściu do toalety jest umywalka... 8/10

Gratka95
09.03.2008, 13:59
Kafeleczki w łazience są swietnie :) ale wystrój w niej pod kolor scian i podłogi nie pasuje ;p ogółem ładnie choc nie moje klimaty xD

Origáme
15.03.2008, 22:33
Piękny
Pozdr.:)