Zobacz pełną wersję : Wasze zwierzątka z The Sims
Wisienka
22.08.2004, 18:44
Ja tam i na zywo i w grze wolę pieski, chociaz kotki tez bardzo lubie...a i tez papuzki i zółwie i inne zwiezątka.:)Ja po prostu kocham wszystkie zwiezątka:).
Mam tez małe pytanko, z jakich stron mozna sobie pościągać pieski i kotki i jakby się dało to tez inne zwierządka?
Wisienka
22.08.2004, 18:47
:) ;) ;( :( :] ;] :[ ;[ :P :D
Wisienka
22.08.2004, 18:49
I mam tez inne pytanko, jak mozna wstawić sobie ten rysunek co jest po lewej stronie pod nickiem?
a wiecie ze mój pies z simsów wyszedł naogród najdł się i zaczął srać-zaprzeproszeniem no i obsrał mi całą chate i ogród szło mu to tak szybko ze musiałam zatrudnić srżataczke! :P
Sensiqúe
24.08.2004, 08:23
No u mnie psiaki lubią grzebać w śmieciach <_< Tak sie w nich tarzają i tarzają a jak skończa to śmieci jest więcej... Aha, mam pytanie: Czy psy moogą w ziemii dołki kopać? Mnie sie to NIGDY nie zdażyło :blink:
A moje psiaki zabawialy sie w tej budzie co wyglada jak bialy dom :P
Czy komus z was sie to zdarzylo?
P.S Czesciej kupuje koty gdy uprawiam warzywa :) Ale psy sa no troche przjazniejsze w tej grze :)
Ale w rzeczywistosci wole kotki bo one mnie kochaja i mam swojego :)
Tak, moga kopac dokli najczesciej moje robia to przy grzadkach a obce psy to mi niszcza ogrod <_< dlatego dzieki abrze stawiam znak zeby mi obce psy nie niszczyly upraw.
I mam sposub na to zeby kroliki nie zjadaly marchwi:
Postawic specjalne grzadki blisko scian domu zabudowac sicana zeby zmylic blad " tylko do orgordu czy jakos tak" i normalnie warzywa rosna w tkz "szklarni" w domu :D A zeby sie tam pies nie dostal to np. jak jest samcem daje drzwi do lazienki tylko dla kobiet i moja simka tam tylko wejdzie :) Albo odwrotnie :)
Na TEJ (http://www.simfreaks.com) stronie mozecie sicagnac psy i koty :)
Ja najbardziej lubię kotki :wub: , czrne najbardziej. :D
PS. Adziczka nie pisz posta pod postem tylko edytuj poprzedniego...
Ja najbardziej lubie koty i psy.
froggermile
13.10.2004, 14:29
ja lubie pieski i kotki... sa takie slodziutkie :grin: :grin: :smilea: . mozna trenowac pieski. ;P :D
Ja lubię pieski, ale kotów nie za bardzo. Psy, rzeczywiście, ciężko je poddać tresurze, ale się opłaca, bo zdobywa się później nagrody na tych ... no ... wystawach, czy czymś tam.
A u mnie zwierzaki normalnie zyja ... a chciała bym zoabaczyc jaka smieszna sytuacje :P
Ja kupowałem tylko koty, złote rybki i psy... Ale gdy dochodziło do łączenia tych zwierząt w jednym domu, to np. kot dobierał się do mojej ulubionej rybki :(
Ja miałam kiedyś kota, który o wiele bardziej lubiał psy. Z innymi kotami miała na minusioe, ale zatem psy to przyjaciele ... dziwnie no nie ?
Becia - tak, potrZebne sa psy (llub koty) tego samego wygladu. nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie!!!
ja miałem ssuczke Maphasulilusilię
&
pieska nie pamiętam jaki był
pies był biało-pomarzńczowy, a suczka czerwona:)
a mały Poliwhandi odziedziczył geny po tatusiu ;P ;P ;P :sly: :sly: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :ninja: :ninja: :ninja: :geek: :geek: :geek: :hooray: :hooray: :hooray: :music: :music: :music: :ranta: :ranta: :bounce: :bounce: :bounce: :ekout: :ekout: :ekout:
Ja zawsze kupuje pieska z kotem, bo są z tego największe korzyści-kot będzie łapać te królikiitd.pies będzie mi towarzyszył :) Ale bardziej wolę psy :)
mar(tunia)
15.04.2005, 14:58
Wypowiem się tylko na temat sondy: duzo możliwości wyboru :rofl:
simoleonka
15.04.2005, 16:27
ja lubię psy i koty :D :D bo jest duzy wybor i widac z bliska :P
Kiedyś kupiłam psa i dałam na imie Sasza.Kiedy już pobył u mnie pare dni zaczął się dziwnie zachowywać.(skakał,kulał się i szczekał)nie wiedziałam o co mu chodzi a pod wieczór przyszedł skunks (czy coś podobnego)i się zaczeli bić. :D
P.S. Czy można załatwić tresera dla psa? :O
kotki jest latwiej trenowac. jak jest rodzinka Kat i tam mieszka taka babcia z kotkami to ja zrobilam se hodowle kotow........ i wszystkie polowaly w jej ogrodku na te kroliki czy jakies tam
kotki latwiej jest trenowac
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.