Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Wasze zwierzątka z The Sims

Strony : 1 [2]

Wisienka
22.08.2004, 18:44
Ja tam i na zywo i w grze wolę pieski, chociaz kotki tez bardzo lubie...a i tez papuzki i zółwie i inne zwiezątka.:)Ja po prostu kocham wszystkie zwiezątka:).

Mam tez małe pytanko, z jakich stron mozna sobie pościągać pieski i kotki i jakby się dało to tez inne zwierządka?

Wisienka
22.08.2004, 18:47
:) ;) ;( :( :] ;] :[ ;[ :P :D

Wisienka
22.08.2004, 18:49
I mam tez inne pytanko, jak mozna wstawić sobie ten rysunek co jest po lewej stronie pod nickiem?

Gać
22.08.2004, 19:47
a wiecie ze mój pies z simsów wyszedł naogród najdł się i zaczął srać-zaprzeproszeniem no i obsrał mi całą chate i ogród szło mu to tak szybko ze musiałam zatrudnić srżataczke! :P

Sensiqúe
24.08.2004, 08:23
No u mnie psiaki lubią grzebać w śmieciach <_< Tak sie w nich tarzają i tarzają a jak skończa to śmieci jest więcej... Aha, mam pytanie: Czy psy moogą w ziemii dołki kopać? Mnie sie to NIGDY nie zdażyło :blink:

Angeo
05.09.2004, 10:27
A moje psiaki zabawialy sie w tej budzie co wyglada jak bialy dom :P
Czy komus z was sie to zdarzylo?
P.S Czesciej kupuje koty gdy uprawiam warzywa :) Ale psy sa no troche przjazniejsze w tej grze :)
Ale w rzeczywistosci wole kotki bo one mnie kochaja i mam swojego :)

Angeo
05.09.2004, 10:31
Tak, moga kopac dokli najczesciej moje robia to przy grzadkach a obce psy to mi niszcza ogrod <_< dlatego dzieki abrze stawiam znak zeby mi obce psy nie niszczyly upraw.
I mam sposub na to zeby kroliki nie zjadaly marchwi:

Postawic specjalne grzadki blisko scian domu zabudowac sicana zeby zmylic blad " tylko do orgordu czy jakos tak" i normalnie warzywa rosna w tkz "szklarni" w domu :D A zeby sie tam pies nie dostal to np. jak jest samcem daje drzwi do lazienki tylko dla kobiet i moja simka tam tylko wejdzie :) Albo odwrotnie :)

Angeo
05.09.2004, 10:37
Na TEJ (http://www.simfreaks.com) stronie mozecie sicagnac psy i koty :)

Mithra
05.09.2004, 13:25
Ja najbardziej lubię kotki :wub: , czrne najbardziej. :D
PS. Adziczka nie pisz posta pod postem tylko edytuj poprzedniego...

gryzia
03.10.2004, 16:19
Ja najbardziej lubie koty i psy.

froggermile
13.10.2004, 14:29
ja lubie pieski i kotki... sa takie slodziutkie :grin: :grin: :smilea: . mozna trenowac pieski. ;P :D

Aiza
14.10.2004, 19:37
Ja lubię pieski, ale kotów nie za bardzo. Psy, rzeczywiście, ciężko je poddać tresurze, ale się opłaca, bo zdobywa się później nagrody na tych ... no ... wystawach, czy czymś tam.

Sana
06.02.2005, 21:25
A u mnie zwierzaki normalnie zyja ... a chciała bym zoabaczyc jaka smieszna sytuacje :P

Adus
07.02.2005, 09:31
Ja kupowałem tylko koty, złote rybki i psy... Ale gdy dochodziło do łączenia tych zwierząt w jednym domu, to np. kot dobierał się do mojej ulubionej rybki :(

Sana
08.02.2005, 18:32
Ja miałam kiedyś kota, który o wiele bardziej lubiał psy. Z innymi kotami miała na minusioe, ale zatem psy to przyjaciele ... dziwnie no nie ?

Fi0let
30.03.2005, 20:48
Becia - tak, potrZebne sa psy (llub koty) tego samego wygladu. nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie!!!

ja miałem ssuczke Maphasulilusilię
&
pieska nie pamiętam jaki był

pies był biało-pomarzńczowy, a suczka czerwona:)
a mały Poliwhandi odziedziczył geny po tatusiu ;P ;P ;P :sly: :sly: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :ninja: :ninja: :ninja: :geek: :geek: :geek: :hooray: :hooray: :hooray: :music: :music: :music: :ranta: :ranta: :bounce: :bounce: :bounce: :ekout: :ekout: :ekout:

KubuS
01.04.2005, 12:28
Ja zawsze kupuje pieska z kotem, bo są z tego największe korzyści-kot będzie łapać te królikiitd.pies będzie mi towarzyszył :) Ale bardziej wolę psy :)

mar(tunia)
15.04.2005, 14:58
Wypowiem się tylko na temat sondy: duzo możliwości wyboru :rofl:

simoleonka
15.04.2005, 16:27
ja lubię psy i koty :D :D bo jest duzy wybor i widac z bliska :P

Migan
27.04.2005, 17:03
Kiedyś kupiłam psa i dałam na imie Sasza.Kiedy już pobył u mnie pare dni zaczął się dziwnie zachowywać.(skakał,kulał się i szczekał)nie wiedziałam o co mu chodzi a pod wieczór przyszedł skunks (czy coś podobnego)i się zaczeli bić. :D
P.S. Czy można załatwić tresera dla psa? :O

efciaq
27.04.2005, 17:55
kotki jest latwiej trenowac. jak jest rodzinka Kat i tam mieszka taka babcia z kotkami to ja zrobilam se hodowle kotow........ i wszystkie polowaly w jej ogrodku na te kroliki czy jakies tam

kotki latwiej jest trenowac