Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Taniec hula

Asuku
12.09.2007, 14:51
Gdzie można się go nauczyć?

riannon
12.09.2007, 15:13
Musisz znalezc jakiegos sima, który akurat będzie ten taniec tańczyl i wtedy klikniejsz na niego i bedzie jakas opcja związana własnie z tym tańcem.

simomanka
12.09.2007, 15:15
Żeby nauczyć się tańc hula obserwuj głośniki w hotelach na Wyspie Twikii. Gdy zobaczysz kogoś tańczącego kliknij na nim. Jesli pojawi się opcja "Przyłącz sie do tańca hula", a ty ją klikniesz,twój sim rozpocznie naukę. Gdy skończy, będzie umiał ten taniec i bedzie mógł tańczyć go w kazdej chwili (ale tylko do muzyki).

miracle
12.09.2007, 16:39
Musisz przyłączyć się do kogoś kto akurat wykonuje Taniec Hula.
Moja simka nauczyła się go w 15 simowych minut. :D

Ja spotkałam tańczących w parceli publicznej Piasek i gorące jeziorka czy cos takiego <mysli> ? Chwile po 19.00. :)

Powodzenia w szukaniu Hula' owców" xD

natalioza100
14.09.2007, 20:05
Moi simowie jak tylko zobaczą, że ktoś tanczy hula sami się przyłączają bez mojej interwencji :P

juice
15.09.2007, 11:37
Coś mi się wydaje że jak sim nauczy się tańczyć to np. po powrocie do domu będzie musiał się poduczyć ponieważ będzi tańczyć tak jak na początku nauki xP . Przynajmiej u mnie tak jest.

The FerG
15.09.2007, 23:15
A ja w inny sposób się nauczyłem tańca hula ,ponieważ przy głośnikach u mnie nikt tam nie tańczył.
Zaprzyjaźniłem się z jakąś dziewczyną (w tym takim ubranku z podróży co się spotykuje dziewczyny często na wyspie Twikki).
Po powrocie do domu zaprosiłem ją do siebie (ale one przychodzą po trzech dniach około).
Zaproponowałem wprowadzkę do domu i nią kazałem tańczyc ,a drugiej się uczyc :D
A potem wyprowadziłem tą kobiete :smirk:

Byczu
16.09.2007, 14:53
DogFun - tez dobry pomysła ale ja tam to znalazłem ludzi tanczących