Zobacz pełną wersję : Ciąża na wakcjach
natalioza100
14.09.2007, 15:56
Moja simka na wakacjach na wyspie Twikii zaszła w ciąże. Czy można urodzić dziecko na wakacjach? I czy moja simka będzie chodzić z dużym brzuchem czy brzuch zacznie się powiększać dopiero po powrocie do domu?
Ja gdzieś czytałam, że Simka urodzi dopiero po powrocie do domu, tzn. nawet kiedy w ciążę zajdzie na wakacjach, urodzi po powrocie ;)
A co do rośnięcia brzucha to nie mam pojęcia.
Nie może urodzić dziecka na plaży. Brzuch powiększy się dopiero w domu.
natalioza100
14.09.2007, 20:02
Czyli przez sześć dni będzie bez żadnych oznak ciążowych, a po powrocie zacznie sie wszystko dziać :P?
No właśnie - z tego co wiem to oznaki ciążowe będą, tzn. brzuch będzie miała taki jak w chwili wyjazdu przez całe wakacje, ale oznaki będa, będzie się szybiej męczyć, no, zależy, mi róznie simki reagują na ciażę - jedne wymiatuję,inne nie, jednym komfort tylko na początku czesto spada itp.
natalioza100
15.09.2007, 09:37
No tak bo jak by urodziła na plaży to skąd wziąść pokarm dla dziecka, kołyskę i stół do przewijania :P
A JAK MAM SWóJ DOMEK LETNISKOWY TO JEST TAKA SAMA SYTUACJA? :)
Mogę w nim urodzić czy nie, tak samo jak w hotelu :P?
Sądzę, że tak samo jak w hotelu- bo noworodków i malych dzieci nie można na wakacje zabierać,nie miałoby to większego sensu gdyby okazało się,że w własnym domku można urodzić, poza tym na wakacjach czas jakby nie płynie (znaczy,Simom ni9e ubywa dni) więc także ciaża nie ma się jak posunąć do przodu.
To tak samo jak na parceli publicznej.Przecież nie można tam urodzić nie?No bo w sumie gdyby urodziły simki na wakacjach to jakby miały to wszystko kupić?I niemowlakom i małym dzieciom nie ma wstępu do hoteli.Zachodzisz w ciąże na wakacjach,wracasz i rośnie ci brzuch
tak sim urodzi po powrocie z wakacji:)
Samantha
19.09.2007, 19:12
A mnie ciekawi skąd na Wyspie Twikiki pojawiła się mała dziewczynka ( taka blondyneczka)? Przecież dzieci nie można zabierać ze sobą? W każdym badź razie mojej Simce to się nie udało.
Ale takie dzieci, w wleku szkolnym, to już można zabierać na wakacje. Takie jak ta blondyneczka. Te dzieci śpią w pojedynczych łóżkach (albo w dwuosobowych), więc juz moga wyjeżdżać :)
Stokrotka
28.09.2007, 19:55
Nikomu nie radzę zachodzić w ciąży na wakacjach, chyba, że w ostatnim dniu. Moja simka wprawdzie nie wymiotowała, ale szybko spadały jej wskaźniki potrzeb. Musiałam im przerwać wczasy i wrócić do domu, bo co to za urlop, gdzie dziewczyna na zmianę sie je i śpi, a facet się nudzi.
A co do tego rodzenia... gdyby tak zastosować kod boolprop i przyśpieszyć ciąże? Może by urodziła? Ja aktualnie nie moge sprawdzić, bo mi się komputer popsuł i pisze z drugiego. Spróbowałby ktoś?
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.