Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Kolejność instalowania Simsów z mini-dodatkami

Idil
17.09.2007, 16:23
Będę od nowa instalować simsy i nie pamiętam dokładnej kolejności instalowania z mini-dodatkami.
Pomożecie mi przypomnieć? :wacko:
Wydaje mi się że tak:

The Sims 2
Na Studiach
Nocne Życie
Własny Biznes
Zestaw Świąteczny
Szyk i Elegancja
Rozrywka Rodzinna
Zwierzaki
Impreza
Moda z H&M
4 Pory Roku
Podróże

Mam rację? :shy: Bo nie jestem pewna co do H&M

luja
17.09.2007, 19:08
A to trzeba je instalować w odpowiedniej kolejności?? Ja swoje dodatki instalowałam jak leci, znaczy się że nie pokolei i dobrze mi chodzą:P

~fireants
17.09.2007, 19:21
Nie trzeba instalować w odpowiedniej kolejności, a ten który podałaś jest prawidłowy. Jednak słyszałam, że w pirackich wersjach w przypadku instalowania nie po kolei moga występować błędy, ale nie wiem czy to prawda.

Rocket
17.09.2007, 19:22
czasem jak sie instaluje nie po kolei to nie działają. i to na orginałach :angry:
Idil - chyba dobrze

Tittellë
17.09.2007, 19:23
Twoja kolejność jest poprawna

Ale nie musisz według niej instalować :)

Rasputina
17.09.2007, 20:04
Ja mogę instalować w dowolnej kolejności, pod warunkiem że po instalacji od razu patchuje. =d Inaczej mam puste okolice :P też mam oryginały ;)

Idil
18.09.2007, 07:16
Dzięki za odpowiedzi :smirk:
Zainstalowałam tak jak napisałam i chyba wszystko działa.
Ale gdy wcześniej instalowałam HM to nie mogłam bo już miałam 4 pory roku więc chyba tylko z tym mini dodatkiem jest wyjątek :)

tysiacpostaci
21.09.2007, 15:17
a ja instalowalam tylko te dodatki ktore mam: podstawa-nocne zycie- 4 pory roku- zwierzaki. teraz juz wiem ze 4 pory roku musza byc na koncu, ale moja siostra gra na tej plycie wiec chyba musze kupic podroze:/ a nocne zycie w ogole nie daje sie zainstalowac.

Jean
17.10.2007, 18:17
Więc co? Jak ja mam teraz zainstalowane TH CPR to nie moge zainstalować juz nocnego życia czy wlasnego bisnesu?