Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Co sądzisz o tym forum?

Strony : 1 [2] 3

björn borg
21.11.2008, 22:05
a nicki to chodziło mi bardziej o bordowe

jestes alisha ? :||

Odyn
21.11.2008, 22:29
lol przywale cytatem

-co się stało? bo ja grzebałem w ziemi i...
-wódz chce wiedzieć kto to zrobił żeby mnie zapytac po co...
-aha. bo ja grzebałem w ziemi...

Nadine
21.11.2008, 22:35
jestes alisha ? :||

to pewnie jej alter-ego :|

Odyn
21.11.2008, 22:47
nie, to nie jest jej alter ego, ja wiem lepiej

Alisha
22.11.2008, 17:57
Huh? :|
Tak - chodzilo mi o banów...
No i co z tego ze to zaliczylam? Zycze Wam tego samego! (Chwilowego Bana) :((

kubuss
23.11.2008, 09:42
Nie życz tego złego co Tobie nie miłe.

Raven
23.11.2008, 12:04
bwahah czytając jedną tą stronę (bo mam wyświetlane 100 postów na jedną) aż dziw mnie bierze ile rzeczy mnie ominęło xD
też kiedyś zjeżdżałam modów i adminów a teraz przez cztery osoby - uwielbiam ich. Dżizas ale ze mnie infantylna hipokrytka : ( idę się zastanowić nad swoim zmarnowanym życiem na tym forum
Przepraszam, chcę psychiatrę. W trybie natychmiastowym.

Ktoś tu wypomina kółeczko wzajemnej adoracji. Szkoda, że ów ktoś sam do niego należał

Iminashi
01.03.2009, 12:05
Pfu, czemu mi nie działa Czat :|

blakistoni
01.03.2009, 12:18
Może nie masz zainstalowanej Javy ?

Ellie
01.03.2009, 18:05
czasem aż zapominam, ze to forum o simsach xd

Iminashi
01.03.2009, 20:06
ja tak samo <zszokowananamaksa>
mam javę i przez chwilę widzę a potem znika -.-

Chryzantem Złocisty
01.03.2009, 20:49
GDZIE JEST MIKA? :(
co wyście mu zrobili??

Odyn
01.03.2009, 20:51
na wlasne zyczenie (tzn sam chcial)

Björk
02.03.2009, 08:57
Powiem wam tak. Bycie modem lub adminem ssie. Wszystko musisz robić, wciąż coś wymyślać by wam nudno nie było, zamykać tematy, czyścić działy, zmieniać nicki, banować, banować potem wasze mutikonta, potem IP, wlepiać ostrzeżenia, badać czy ktoś regulaminu nie łamie, czy nie bierze rzeczy z płatnych stron i ZAWSZE ktoś ma albo duża liczba osób ma pretensje. Dochdozi do tego wiecznie pełna skrzynka PM, wiecznie prośby "Daj mi moda plzplzplzplz", zażalenia, skargi i zawsze coś od Ciebie chcą. Jedna, jedyna osoba na forum napisała do mnie jedynie w celu nawiązania znajomości (Libbiaczek mój :*) No i tyle. Nic fajnego. <wzdech>
Aha dorzućmy do tego, że zostając admem czy modem od razu tracisz duże grono znajomych, którzy oczekują od Ciebie taryfy ulgowej "bo kumpla nie zbanuje", nie raz usłyszysz "Zmieniłeś się ! Zasmakował władzy i mu się w dupie poprzewracało" no i dorzućmy, że amsz o wiele mniej czasu wolnego ;P

A ja to polubiłam :)
Chociaż miałam tylko jedną prośbę o moda <czy coś ze mną jest nie tak>?
A co do banowania kumpli, to zdarzyło mi się i jakoś nikt się nie skarżył... No może jedna osoba ;)
A co do smakowania władzy - nie lubię rządzić i kilka osób, które miały to zrozumieć - zrozumiały :)

schogetten
02.04.2009, 18:11
nie będę się wypowiadać na temat userów, bo nie zdążyłam jeszcze z nimi zadrzeć xD

ogólnie to lubię tutaj wpadać. pierwszym powodem jest to, że lubię grać w Simsy. drugim - atmosfera tu panująca. byłam już na jednym forum o TS i z przyjemnością stwierdzam, że to jest 100 razy lepsze B)

dżin.
02.04.2009, 19:34
Moim zdaniem to forum w połowie jest o simsach, a w połowie o offtopie ze względu na długie dyskusje użytkowników w tzw. ''wpisach'', mi np. dochodzi kilkadziesiąt wpisów dziennie :O A w połowie o Simach, bo wstawia się tutaj swoje ''dzieła'', można zadawać pytania itp...

shiyo
03.04.2009, 10:23
Mam identycznie B).
Co do samego forum,powiem jedno bardzo zróżnicowani userzy i to mi się podoba.Parę sprzeczek było nie przeczę ale poznałam tu też bardzo fajnych ludzi.
Ogólnie jestem na tak : D

kubuss
03.04.2009, 15:33
Ja jestem tu już prawię półtora roku i nie żałuję tego że tu się zarejestrowałem, userzy są fajni, obsługa i nadzór forum na najwyższym poziomie, styl forum zabytkowy, ale mi się podoba. Ogólnie to fajnie tu jest, i myślę że tak będzie przez kolejne lata ;)

gruszka.
03.04.2009, 21:03
powiem tylko tyle, że kiedyś było fajniej. jestem nadal, bardziej jakiś sentyment.

shezza
04.04.2009, 18:48
@up, no dokładnie. =)
jakiś czas temu nie było przynajmniej powszechnego lizodupstwa, wymuszonej kulturki i ogólnego '<33333333'. Przesadzam? Nie sądzę. Otwórzcie sobie którykolwiek popularniejszy temat z działu dodatków czy domów. Nie, kochani, nie jesteście pokemonami. Jeszcze.

Björk
06.04.2009, 15:39
jakiś czas temu nie było przynajmniej powszechnego lizodupstwa, wymuszonej kulturki i ogólnego '<33333333'. Przesadzam? Nie sądzę. Otwórzcie sobie którykolwiek popularniejszy temat z działu dodatków czy domów. Nie, kochani, nie jesteście pokemonami. Jeszcze.

Czy Wy w ogóle wiecie, co to jest lizodupstwo?
Czy ktokolwiek tutaj oczekuje od kogokolwiek podwyżki, zaliczenia semestru, napisania za niego pracy domowej, posprzątania mieszkania, wsparcia finansowego, albo czegokolwiek innego?

Przeraża mnie takie podejście...
Jeżeli bycie miłym dla innych i bycie kuluralnym jest dla Ciebie jakimś problemem to naprawdę mi przykro...

Pewnie 99% ludzi stwiedzi, że nie da się lubić wszystkich.
Ale wszystkich można szanować.
I uważam, że czasami lepiej coś przemilczeć niż zrobić komuś przykrość.

A co do komentowania prac innych użytkowników.
Uważam, że jedenastolatkowi, który chciałby się pochwalić czymkolwiek nie należy dosrywać i pisać, że jego praca jest gówno warta. Wszędzie znajdzie się coś ładnego.

Ech... szkoda gadać.

A Ciebie .error mimo Twojego podejścia i tak lubię :)
Chociaż pewnie, to co przed chwilą napisałam olejesz :) I dobrze. Masz prawo do bycia taką, jaką chcesz być.

Fool
06.04.2009, 16:24
chyba lubie, ale moja aktywnosc jest dosc uzalezniona od aktualnego humoreczq.
nie biore go zbyt serio, doslownie meczą mnie rozmowy w "dyskusjach na powaznie",
irytuje mnie tez postawa starych "wyjadaczy", ktorzy zagladaja tu raz na tydzien tylko po to, by troche sie powywyzszac.
jak dla mnie integracja z nowymi, mlodszymi uzytkownikami nie stanowi zadnego problemu i nawet jesli czasem nie smieszy mnie specjalnie ich humor, to lubie ich poobserwowac.
zreszta zawsze mialem mocne plecy w postaci forumego plebsu, haha.

shezza
08.04.2009, 23:22
E, dobra, widze, że wychodze tera na czepliwe dziecko, ktore nie wie o czym mowi.

wiec w ramach sprostowania [btw wystarczyloby przeczytac ze zrozumieniem] - nigdzie nie napisalam, ze kultura jest bledem. a lizodupstwo nie ogranicza sie do ogolnie pojetych tematow szkoly, no ale niewazne.
w kazdym razie - nie mam na mysli normalnych rozmow, oceniania czy czegokolwiek tam innego. mowie o czyms takim chociazby:
To brzós vel. bssszzzuuuzzz{zegzziiiiii}
(zanim mnie ktos za to ugryzie - to po prostu pierwszy lepszy przyklad jaki znalazlam)
Cukier sie z 3/4 forum wylewa, wszyscy sie lofciaja, uwielbiaja i chwala nawzajem, a kultura nie ma tu nic do rzeczy.
mnie to na przyklad malo obchodzi, czy sie wszyscy uwielbiacie czy nienawidzicie, ale jesli juz musicie rozwieszac transparenty, to robcie to na gadu. albo gdziekolwiek.

co do przemilczania w ramach nierobienia przykrosci - bzdurka. wierutna bzdurka. :_) wierz mi, mozna skrytykowac tak, by zmotywowac kogos do dalszej pracy, zamiast go z miejsca zniechecac. Zreszta, tak po prawdzie, sadze, ze gdyby ktos akurat mi zacytowal 3/4 tekstu i dorzucil wlasne jakze inteligentne i niesamowicie zabawne spostrzezenia, tez bym sie zniechecila. Takze - krytykowac tez mozna kulturanie. :_)

a, i jeszcze jedno - sek tkwi w tym wlasnie, ze wszyscy sie nawzajem kochaja i to ta kubusiowo puchatkowa atmosfera jest problemem tego forum.

podsumowujac - zanim nastepnym razem napiszesz, ze przeraza cie moje podejscie, sprobuj zrozumiec, na czym to podejscie polega, to nie bedzie nieporozumien.
tak, ja tez cie lubie. :_)

i wiem, ze sie czepiam, szukam dziury w calym, jestem be, nie znam sie i w ogole psuje klimaty. wybaczcie, naprawde. :C

Chryzantem Złocisty
09.04.2009, 07:19
.error,zgadzam się z Tobą całkowicie.

Można to zauważyć wszędzie,a najbardziej w offtopie ("Wasze Fotki" i komentarze do nich,itepe,itede)

Takich cytatów jak Ty podałaś może być mnóstwo,ale mi się szukać nie chce,bo jeszcze śpię

W każdym bądź razie również zauważyłam to zjawisko,jak Ty to nazwałaś,kubusiowo puchatkowej atmosfery.

I to jest przykre.

Björk
09.04.2009, 08:06
Dziewczyny, ale przecież Ci ludzie, którzy sobie tak nawzajem słodzą najzwyczajniej w świecie się lubią. Czy jest coś złego w tym, że okazują sobie w ten sposób sympatię?
Mi osobiście wydaje się to bardzo miłe. I lepiej, że właśnie w ten sposób się integrują niż jakby mieli jednoczyć się we wspólnym nieszczęśniu, albo przeciwko komuś.
Zawsze możecie włączyć ignora dla osób, które Was tak drażnią słodkim stylem wypowiedzi ;)
Uważam, że w dobrym tonie jest zadać pytanie "Co u Ciebie?"
Taka forma okazania zainteresowania, nawet jeżeli oczekuje się prostej odpowiedzi: "Dzięki, wszystko w porządku." A spotkałam się z teorią (szczególnie na gadu), że zadawanie tego prostego pytania nie jest mile widziane.

Co do komentarzy zdjęć - uważam, że bardzo miło jest dostawać komplementy i założę się, że tym wszystkim dziewczynom miło jest czytać, że są ładne, fajnie się malują, albo ubierają.
Mało znam ludziów w realu, którzy są w stanie powiedzieć komuś komplement. Spotkałam się już z przypadkami "Chciałam powiedzieć Ci, że... ale bałam się, że mnie wyśmiejesz".
Czemu tego nie nadrobić tutaj?

Cuś mądrego chciałam jeszcze dodać, ale mi nie wychodzi :)

A teraz rozpętam 3 wojnę światową i by Wam nie było przykro, że jesteście pomijane w tych wszystkich słodkościach:
.error, Chryzantem Złocisty lOfFcIa <3 :)
wAsHa kOfFaNa, rOoShoFfa xXxeMoBjÖrKxXx
I życzenia wesołych świąt :)

Rocket
09.04.2009, 15:09
.error ma rację, drażni mnie to zjawisko, bo zalatuje straszną sztucznością. to zasmucające.
i bjork nie mow, ze nie zauważasz róznicy między byciem miłym a włażeniem komus w dupe, bo to juz nawet zasmucające nie jest.

Raven
09.04.2009, 16:22
ano jest zasmucające. Ale jeśli mam być szczera to wolę takie włażenie do dupy niż np. wyzywanie się od szmat i suk :)

shezza
09.04.2009, 16:30
A ja wlasnie odwrotnie. wtedy przynajmniej bylaby jakas wymiana pogladow, nawet jesli mialaby sie ograniczyc do rzucania bluzgow :)

Björk
09.04.2009, 16:41
No i czytam ze zrozumieniem, i czytam, i wyjść z podziwu dla error nie mogę :D
Error, ty ******** *******, co Ty sobie ****** ******* ******** myślisz???!!!
Co Ci ********* przeszkadza w tym ******** forum???!!!
No pytam się do ******** nędzy ;) co??

Czy tak ma wg Ciebie wyglądać kulturalna dyskusja dotycząca tematu "Co sądzimy o tym forum?"
I czy na tym polega wymiana poglądów?

shezza
09.04.2009, 17:01
nie, to sie akurat nazywa nadinterpretowanie. powiedzialam tylko, ze forum jest monotonne ze wzgledu na wzajemne wlazenie sobie w dupsko. moze i przesadzam, ale jakis bojowo nastawiony nab by to urozmaicil. no ale niewazne - przeciez to kulturalna wymiana pogladow. :)

pozdro od error (vel EROOOOOOOOOOR {busiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iiiiiiiii})

Björk
09.04.2009, 17:07
Zaczynam jarzyć :)
Brak Ci Angela :D

shezza
09.04.2009, 17:19
zgadlas. jestem niewyzyta, a wiekszosc obecnych uzytkownikow jest bardzo wstydliwa. wiesz moze, jak rozwiazac ten problem?

Rocket
09.04.2009, 17:41
zgadlas. jestem niewyzyta, a wiekszosc obecnych uzytkownikow jest bardzo wstydliwa. wiesz moze, jak rozwiazac ten problem?
daj mi swoje zdjęcie, może zastanowimy się nad tym wspólnie :)

Chryzantem Złocisty
09.04.2009, 17:47
.error,zapraszam do mnie na kawusię,pokonamy twoją niewyżytość raz-dwa!

Rocket
09.04.2009, 17:51
spadaj, bylam pierwsza

shezza
09.04.2009, 17:52
nie wiedzialam, ze mam takie powodzenie <3

wychodzi na to, ze tez jestem zegziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

<3333

Rocket
09.04.2009, 17:53
nie, ja po prostu jestem pedofilem nie ciesz sie http://forum.thesims.pl/images/smilies/redface.gif

Chryzantem Złocisty
09.04.2009, 17:53
rocket,trójkąciki są zawsze w modzie ;p

oh tak .error jesteś słit zegzi krejzi gerl soł imoł busiiiiii =****************

dobra,koniec offtopa,oferty towarzyskie i prośby o autografy kierować na pw

wuSs
09.04.2009, 18:27
ano jest zasmucające. Ale jeśli mam być szczera to wolę takie włażenie do dupy niż np. wyzywanie się od szmat i suk :)
w ramach sympatii. co tez sie zdarza i niestety w duzym stopniu, i niestety jest bardziej kolace w oczy niz {bussski}. fakt, ze tez drazni mnie caly ten "lukier", ale to zjawisko na skale calego polskiego internetu, w ktorym kreca sie nastolatki. one to lubia, trzeba przywyknac. kiedys byla moda na tAkIe PiSmoO i dopshe, teraz modne jest okazywanie super sympatii <33 w celach blizej nieokreslonych ("wlazenie w dupe" rowniez). trzeba przezyc.

mimo wszystko z mojego punktu widzenia forum wcale nie tonie w takich slodkosciach, znam sytuacje wielu osob i wiem, ze X nienawidzi Y, a Z nie moze przecierpiec X. aby nie stwarzac zlej atmosfery oznaki antypatii sie czesto chowa, wiec zostaja tylko te neutralne i pozytywne. niedojrzaly emocjonalnie nastolatek + internet zawsze niesie jaskrawe i dziwne zjawiska na forach i portalach spolecznosciowych...
a moze to ja zbyt selekcjonuje posty, wiec takie akcje mnie omijaja? nie wiem.

ale to nie jest problem tego forum, to problem internetu i jego uzytkownikow.

shezza
09.04.2009, 18:34
@up wszystko pieknie, ladnie, wyszlo prawie jak oredzie do ludu. dziwne tylko, ze jestem tu juz spory okres czasu i wczesniej jakos sie lukrem nie dlawilam. zreszta nvm, koniec tematu, moze jestem po prostu niespostrzegawcza.

wuSs
09.04.2009, 18:46
@up wszystko pieknie, ladnie, wyszlo prawie jak oredzie do ludu. dziwne tylko, ze jestem tu juz spory okres czasu i wczesniej jakos sie lukrem nie dlawilam. zreszta nvm, koniec tematu, moze jestem po prostu niespostrzegawcza.
jezeli przeszkadza ci, ze pisze w taki sposob, to bardzo mi przykro.

lukier czy nie lukier, wspominalam o nastajacych "modach". to takze przeminie, a pojawilo sie wraz z nowymi, mlodymi uzytkownikami forum. starocie takie jak my, mialy juz swoj czas i swego czasu wyprawialismy cyrki na forum. jesli dobrze pamietam, ty przyszlas na forum po przerwie i wielkim burdelu, ktory byl kresem kolka wzajemnej adoracji czata thesims. rozpadlo sie, tak samo przeminie ta slodycz. ale potem, po przerwie, pojawia sie kolejni uzytkownicy, z kolejnymi drazniacymi zachowaniami, kiedy emota "<333" skonczy swoj zywot, a zapanuje cos zupelnie nowego...

shezza
09.04.2009, 19:01
no, i tu akurat masz racje. w koncu im sie znudzi. ale mam nieodparte wrazenie, ze ten topik jest wlasnie po to, zeby sobie na takie rzeczy pomarudzic. jak moda sie zmieni, to bede medzic na cos innego, spoko.

Odyn
10.04.2009, 23:20
wlasnie taki mamy problem, ze kazdy, na dodatek nie widzimy, kto je dodal...

Odyn
10.04.2009, 23:22
anoo, wandale!

ale dobrze, ze napisales, skasowalam niepotrzebne

Odyn
11.04.2009, 00:13
ano, tutaj tez cos ciekawego przed chwila bylo

Odyn
11.04.2009, 00:18
cos mysle, ze go sploszylismy.

Odyn
11.04.2009, 00:22
wroci, jak nie bede patrzec, pod oslona dnia

ZuuZaa
11.04.2009, 10:40
ojeju ale z was dobrzy pobozni ludzie : D
humoru troche ;p

kubuss
11.04.2009, 12:13
Noo przydało by się coś zrobić z tymi tagami bo biedna Bjork wykończy się przy ich kasowaniu ... A zresztą takie tagi świadczą o kulturze człowieka, widocznie ktoś jej nie ma.

@edit: przydało by się doglądać do tagów nie tylko mojego tematu ale też innych. Nie chciałbym tu nic sugerować ale fajnie by było jakby zajął się tym moderator odpowiedzialny za dział OffTopic.

Ellie
11.04.2009, 14:32
No ale co, miałby pilnowac wszystkich tagow w kazdym z 999 tematow w Offie ?

Pani_Snejp
11.04.2009, 16:31
http://i44.************/2i3thz.jpg
powiedz.

kubuss
11.04.2009, 16:49
Ellie przecież jest moderatorem tego działu, więc mi się wydaje że powinien sprawdzać, a jak sobie nie poradzi to można mu dokoptować jeszcze jednego moderatora.

vivien
11.04.2009, 17:11
no tak, ale piotrek niestety nie jest wstanie ogarniac WSZYSTKIEGO, no daj spokoj.

modow nie potrzebujemy, nie licz na awans ;]

Rocket
11.04.2009, 17:30
Nie, no Żuber ma 666 komputerow i na wszystkich naraz sprawdza czy ktos przypadkiem nie dodał jakis tagow na forum thesims.pl, a jak ktos dodał to się tnie i płacze. wyluzujcie trochę.

Panna Lawenda
11.04.2009, 19:02
Kubek matko, jak ty się tym ekscytujesz.
to tylko glupie tagi XD

Panna Lawenda
11.04.2009, 19:06
tak dokladnie, mysle ze sie tym mega podjarales. :>

ddo bwayo
11.04.2009, 19:15
Ja jestem po stronie Kubka, no bez jaj ;/ Może wam nie przeszkadza takie coś, a może sami jesteście tacy i wpisujecie takie i dlatego temu protestujecie, ale niektórym to się może nie podobać i nie musicie od razu jechać po nim w stylu "ojoj podnieciłeś się?". ;x

Panna Lawenda
11.04.2009, 19:43
wrzuc na luz kobieto, to tylko durne tagi ;]
zreszta nie obrazajace nikog konkretnego, jedynie mojego kumpla.
jest takie powiedzenie kto sie czubi ten sie lubi :>

ddo bwayo
11.04.2009, 19:45
zreszta nie obrazajace nikog konkretnego, jedynie mojego kumpla.

Lol? Nikt konkretny to Kubek? No fajnie wiedzieć... -.-
To Ty wrzuc na luz.

Tiunivell
11.04.2009, 19:48
To nie miejsce na kłótnie, tylko na opinie.

kubuss
11.04.2009, 20:17
vivien - cóż to za problem przejrzeć kilkanaście/ kilkadziesiąt stron ?? Myślałem że moderatorzy są tu od nadzoru, może się myliłem.

Nie chodzi mi o awans, stwierdzam fakty.

Żeby nie robić offtopu, mógłby jakiś moderator skasować tagi z tematu Liczymy do miliona.

vivien
11.04.2009, 21:12
vivien - cóż to za problem przejrzeć kilkanaście/ kilkadziesiąt stron ?? Myślałem że moderatorzy są tu od nadzoru, może się myliłem.

sa od nadzoru, ale czlowieku ogarnij sie. my nie siedzimy 24/7 na forum i nie czuwamy nad wszystkim. mamy szkole i prace (jak np. w moim przypadku naraz :>) chlopakow/dziewczyny, ZYCIE POZA FORUM <och nie, lamie pierwsze przykazanie nolajfow :<<< WYBACZCIE>, na dodatek teraz SA SWIETA.

wybaczcie ze nie czuwam nad wszystkimi 641546549821556 tematami i nie jestem doskonala :<<<

a tak na serio to wiem, że jestem zaje:)sta <3

kubuss
11.04.2009, 21:27
Przepraszam w ogóle że się odezwałem ...

Odpuszczę i przyznam Ci rację.

fajnie masz ;)

lithium
11.04.2009, 21:36
no to rzuccie szkole, prace, chlopakow/dziewczyny, zostawcie znajomych
omg ja nawet nie zauwazam tych tagow a was to tak strasznie boli =/

vivien
11.04.2009, 21:52
fajnie ze potrafisz sie przyznac do bledu :)

wiem ze mam fajnie, moje zycie jest super !

kubuss
11.04.2009, 22:01
Niekiedy trzeba się przyznać do błędu.

ddo bwayo
11.04.2009, 22:18
Czy specjalnie jest dane w "liczymy do miliona" te wszystkie tagi? :>

haughton
11.04.2009, 22:28
Tak, tagi dodane są specjalnie przeze mnie.

EDIT: Kubek - aby usunąć swój post włączasz jego edycję i tam jest opcja "Kasuj wiadomość" i "Kasuj wiadomość całkowicie".

Björk
12.04.2009, 06:26
sa od nadzoru, ale czlowieku ogarnij sie. my nie siedzimy 24/7 na forum i nie czuwamy nad wszystkim. mamy szkole i prace (jak np. w moim przypadku naraz :>) chlopakow/dziewczyny, ZYCIE POZA FORUM <och nie, lamie pierwsze przykazanie nolajfow :<<< WYBACZCIE>, na dodatek teraz SA SWIETA.

wybaczcie ze nie czuwam nad wszystkimi 641546549821556 tematami i nie jestem doskonala :<<<

a tak na serio to wiem, że jestem zaje:)sta <3

Ja siedzę :D

I cóż - zdarza mi się używać niecezuralnych słów.
Aczkolwiek nie jestem z tego dumna.
Więc nie wiem jaką przyjemność komuś może sprawić dopisanie w tagach "ruchaj mnie", albo "zrób mi loda".
Te tagi, jak ktoś już zauważył świadczą tylko i wyłącznie o poziomie osoby, która je dodaje.

koslawy
12.04.2009, 08:04
to tu są tagi?
och, ale podjarka, ja cie krence.

WOoo!
14.04.2009, 22:24
moim zdaniem to forum działa ze zbyt dużym opóźnieniem. Dostałem bana. Informacje w temacie pojawiła się dopiero po 2 dniach. O 20:00 miałem być odbanowany, a jak sprawdzałem o 22 dalej nie mogłem nic zrobić. Dopiero następnego dnia konto zostało przywrócone.

kubuss
15.05.2009, 10:22
Może niekonieczne jest to o tym forum ale jest to bardzo śmieszny materiał:

"Forum – prawie idealny sposób komunikacji międzyludzkiej. Prawie, bo, oprócz braku komunikantów, komunizmu i komiksów, na forach można spotkać różnej maści osoby niepożądane (np. nooby, lamerzy czy dzieci). Forum jest zarządzane przez admina i moderatorów. Admin ma niepodzielną władzę i wszyscy się go boją, na środku forum stoi zawsze ołtarz ku czci admina. Moderatorzy pełnią funkcję kapłanów jedynego boga forum, jakim jest admin. Czcicielami admina nazywa się użytkowników. Dzielą sie oni na dwa odłamy: „eleeta” i reszta. Eleeta to wąska grupa osób, która cokolwiek napisze na forum, to zawsze jest to śmieszne. Eleeta zawsze się śmieje z dowcipów eleety. Zazwyczaj nie dopuszczają oni do siebie więcej osób, chociaż zdarzają się wyjątki. Naśmiewają się z reszty. Reszta natomiast uważa się za bardziej elitarnych niż eleeta. Często wyzywają eleetę, a nieraz też siebie nawzajem. Wśród reszty następują niewyjaśnione podziały, ponieważ wszyscy osobnicy reszty uważają się za eleetę i pogardzają resztą reszty. Dowcipy reszty nigdy nie śmieszą eleety, i czynią okazję do sprzeczek wewnątrz reszty. [...] Fora są jednym z głównych internetowych importerów tworzywa mięsnego, zwanego popularnie spamem. "

by Nonsensopedia.

Oazis
15.05.2009, 11:08
Lol dobre :D <Bóg> :D

Ellie
15.05.2009, 17:21
<Bóg> :D<sklada ofiare dla Oazis>

XD

bwahaahaha XD

vivien
15.05.2009, 20:12
oaz gon sie, ty jestes co najwyzej moim bozkiem

TO JA JESTEM BOGIEM, STWORZYCIELEM ITD <3

Volturia
15.05.2009, 20:47
Nie będe odbiegała od tematu :D
a więc - forum - czym jest dla mnie? a właściwie czym się stało? - Narkotykiem :D
koniec . kropka.

Ellie
16.05.2009, 17:45
TO JA JESTEM BOGIEM, STWORZYCIELEM ITD <3

<sklada ofiare viv>

ktos jeszcze czuje sie BOGIEM ?

shezza
16.05.2009, 17:51
<sklada ofiare viv>

ktos jeszcze czuje sie BOGIEM ?

JA : [
<heretyk>

Alisha
16.05.2009, 18:10
Zlozylam ofiare z mojego poprzedniego ava bo mam juz innego :P :rolleyes:
Chyba nie musimy isc do Mekki? (I tak nas nie wpuszcza chyba ze jestesmy Muzulmanami) Mysle ze wystarczy po prostu odwiedzanie forum ;)

shezza
17.05.2009, 11:10
ale my jestesmy tym zlym bogiem. Alishia, juz nie szpan, ze uczylas sie o Muzulmanach, bo my tu jestesmy lepsi. :[ Satanisci, ot co, trza nam skladac ofiary z psow, kotow, dziewic i chomikow i pic krew chihuahua na nasza czesc. rozumiemy sie? : [

kubuss
17.05.2009, 13:12
.error - ja mam 3 małe koty. Mogę Ci dać jednego. :D

Invidia Semper
17.05.2009, 13:16
A ja znam parę dziewic xD

Alisha
17.05.2009, 19:04
chomikow
HA!
A ja mam myszke ale jej nie ma na liscie! B)

Rocket
17.05.2009, 19:08
nie ma, bo myszy śmierdzą a szatan preferuje ekskluzywne zwierzątka (i czyste dziewice).

zelkam
17.05.2009, 19:50
Ja mogę ofiarować 3/4 świni i 1/4 łosia, bo miałam zyski na giełdzie.

Tiunivell
17.05.2009, 19:58
Trochę się zapędziliście z tym zwierzyńcem.
Proszę o zaprzestanie offtopu ;)

Odyn
17.05.2009, 20:24
szatan preferuje ekskluzywne zwierzątka (i czyste dziewice).

skad kurna wiesz

Rocket
17.05.2009, 20:28
sama mi powiedzialaś po wczorajszej orgii, no nie pamietasz?!

Odyn
17.05.2009, 20:48
kurna, az juz wierzylam w twoje zdolnosci i chcialam zrobic kaplanem...

vivien
17.05.2009, 20:53
ejj! ja xchce byc kaplanem !

<ojciec swiatlosci>

shezza
17.05.2009, 21:06
klozet, klozet

Odyn
17.05.2009, 21:11
ejj! ja xchce byc kaplanem !

<ojciec swiatlosci>

ty jestes bogiem, zjezdzaj

Rocket
17.05.2009, 21:37
klozet, klozet

a twój avatar to pewnie wc duck
(pamiętasz?!)

shezza
17.05.2009, 22:24
to dopiero byly czasy <3
http://forum.thesims.pl/showthread.php?t=39891

Rocket
17.05.2009, 22:38
babe, z tym linkiem to ja juz nie mam nic wspolnego ;p

shezza
18.05.2009, 13:05
ja tez niespecjalnie, bo to naomi sie wyrwala. anyway, innych namacalnych dowodow na nasze istnienie nie ma. :o

btw, nie wc duck, tylko TOIET duck : /

Becia
09.06.2009, 18:25
Co sądzę o nim? - Moim zdaniem, było by o wiele lepsze, gdybyście go odnowili, tzn. zmieniliby wygląd, i pousuwali zbędne posty - Bo to forum, to jeden wielki śmietnik! o_O.
Jejku, jaka administracja.. powinniście dawać przykład user'om.. a nie.. Pf.

Chryzantem Złocisty
09.06.2009, 18:42
Ej,nie wiem jak Tobie,ale mi administracja daje przykład!
Np.Oazis ciężko ucząca się do sesji... :P
Admini są spoko.Uwierz mi,że są o wieeeele gorsi :P

Invidia Semper
09.06.2009, 18:49
- Bo to forum, to jeden wielki śmietnik! o_O.
Jejku, jaka administracja.. powinniście dawać przykład user'om.. a nie.. Pf.

Jak dla mnie, taki jego urok, z chaosu powstał świat;) Administracja...może jakbyś podał/a konkretny przykład łatwiej byłoby dojść do porozumienia?

Becia
09.06.2009, 19:03
Mam dać przykład?. Okeey, spoko. Np. P. Rooi, czy jak mu tam, off-topic'uje cały czas na forum, tak samo vivien. Nie sądzę żeby dawaliby komukolwiek przykład. ;p

Odyn
09.06.2009, 19:04
wiecie coo, to nie jest takie proste robic tu porzadek majac w ostatni dzien przed wystawieniem zaliczac jeszcze 2, ciezkie i na dodatek najwazniejsze przedmioty.

@up. ze jestem na liscie, to nei znaczy, ze siedze i to wszystko czytam (uroki wlaczanego komputera caly dzien), po pierwsze, w offtopie jest duzo userow i jak chcesz, to sama nad tym zapanuj ;) nastepna urocza osobka ktorej sie wydaje ze my nic poza tym forum nie robimy.

Rocket
09.06.2009, 19:05
Mam dać przykład?. Okeey, spoko. Np. P. Rooi, czy jak mu tam, off-topic'uje cały czas na forum, tak samo vivien. Nie sądzę żeby dawaliby komukolwiek przykład. ;p

sztywniak.

Becia
09.06.2009, 19:10
Dobra, dobra, czy ja mówię, żeby teraz robić ten porządek?. Mówię o przyszłości. Rooi, nikt Ci nie każę czytać wszystkich postów.

Rocket - Muszę Ci wszem i wobec, ogłosić, że NIE jestem sztywniakiem ;].

Edit: Kur.de nawet, posty się nie łączą. o__O

lithium
09.06.2009, 19:13
bo trzeba edytowac.

edit:
Ooo. No to widzisz, trzeba coś zrobić, żeby się łączyły.

ahahahah

Odyn
09.06.2009, 19:17
skoro nawet nie wiesz, ze posty sie nie lacza, to znaczy, ze wchodzisz tu moze raz na pol roku, i akurat wpadlas na to, zeby popsioczyc sobie na ekipe.

Becia
09.06.2009, 19:21

Żuber
09.06.2009, 19:26

http://i43.************/8xljt4.gif

@Tiunii: facepalm =DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Odyn
09.06.2009, 19:26
tak, bo Beatrix nie umie edytowac postów. Tutaj nigdy nie bylo opcji łączenia ich, i skoro po tylu zmianach nie zostala wprowadzona (o ile w ogole jest mozliwa) to zapewne jej nie bedzie. Skoro nie wiedzialas, ze post trzeba wyedytowac, to jednak swiadczy to tylko o tobie, bo tego uczy sie generalnie nowych userow.

Invidia Semper
09.06.2009, 19:28
Przy każdym Twoim poście jest opcja 'Edytuj';) Większość użytkowników jest zadowolona z szefostwa, więc jesteś w mniejszości, chcieliśmy demokracji to ją mamy.

Vanitas
09.06.2009, 19:36
Ja nic do administracji nie mam :) A co do łączenia postów to wydaje mi się zbędne chociaż może być wygodniejsze od edytowania.

Co do samego tematu bardzo lubię to forum

Pani_Snejp
09.06.2009, 19:39
http://i43.************/8xljt4.gif
popieram. o_O

Becia
09.06.2009, 19:42
Żuber - Oh, ale nad tym długo myślałeś. ;>
Rooi - Skąd mogłam wiedzieć, nie jestem Duchem Świętym. I po za tym, jeżeli nie ma takiej opcji, co mnie bardzo dziwi (bo nawet, na głupich, serwerach, typu fora.pl, jest taka opcja), to trzeba zmienić skrypt np. na IPB.

Invidia Semper
09.06.2009, 19:46
Żuber, przypomnij mi, żebym to zgłosiła w następnym Forum Awards na najlepszego posta!
Beatrix widzisz, że wszyscy sobie dają radę z obsłużeniem tego cudu techniki jakim jest nasze forum, więc po co zmieniać i ubliżać naszej inteligencji? Pytam serio, no ale dobra, już milknę.

Becia
09.06.2009, 19:49
Ok. Szkoda z wami gadać. Bo wy i tak swoje, i tak, więc ja kończę ten temat.

Taa, naprawdę jest to cudo techniki ;>.

lithium
09.06.2009, 19:50
Rooi - Skąd mogłam wiedzieć, nie jestem Duchem Świętym.

2. Zabrania się dodawania dwóch pod rząd postów, jeżeli nagle Cię „oświeci” to dodaj swoje dodatkowe informacje do posta poprzez opcję „Edytuj”.

<znakiznaki>

Odyn
09.06.2009, 19:52
Żuber - Oh, ale nad tym długo myślałeś. ;>
Rooi - Skąd mogłam wiedzieć, nie jestem Duchem Świętym. I po za tym, jeżeli nie ma takiej opcji, co mnie bardzo dziwi (bo nawet, na głupich, serwerach, typu fora.pl, jest taka opcja), to trzeba zmienić skrypt np. na IPB.

ale lol, KAZDY o tym wie, kto tu siedzi. skoro o tym nie wiesz, to znaczy, ze nie siedzisz, a skoro nie siedzisz, to twoja krytyka jest bezpodstawna. Forum na dodatek jest duzo wieksze i duzo starsze, niz ci sie wydaje, przeniesienie tego forum to robota po pierwsze dla osoby ktora ma grom wolnego czasu i na dodatek sie na tym bardzo dobrze zna, sama nie jestem pewna, czy daloby sie cos takiego zrobic (na IPB kiedys bylo - 2004 rok, bo 2004, ale pamietam). Nie widze z reszta dlaczego mielibysmy je przenosic i sie meczyc bo ty nie umiesz zastosowac jednej, prostej opcji.

Żuber
09.06.2009, 19:55
Bardzo długo myślałem, gdyż chciałem za twoją radą w końcu dać dobry przykład userom. Tutaj akurat pokazałem jak reagować na tak złożoną, pełną argumentacji i sensu krytykę.

shezza
09.06.2009, 21:33
ej ok, a pomijajac, to moze mi ktos podac ideal admina? :[ zyleta z aureola wokol glowy, co to sie nie kala offtopem?

lithium
09.06.2009, 21:35
jak to! UNO!

shezza
09.06.2009, 21:40
skad mialam wiedziec?! nie jestem przeciez Duchem Swietym!

lithium
09.06.2009, 21:41
cholera tego nie ma w regulaminie wiec nie rzuce cytatem :<

vivien
09.06.2009, 21:49
uno? PFF

IDEALEM JEST PUSHEK, NIE ZNACIE SIE

<coz, ja sie nietstey kalam offtopem : ((( >

Odyn
09.06.2009, 21:50
spadaj, mialam to napisac

Rocket
09.06.2009, 21:51
ej ok, a pomijajac, to moze mi ktos podac ideal admina? :[ zyleta z aureola wokol glowy, co to sie nie kala offtopem?

Angel!

w****iają mnie te *******one znaki

lithium
09.06.2009, 21:55
wstydzilibyscie sie tak offtopowac i dawac zly przyklad uzyszkodnikom.

@down
o nie, wydalo sie :(

Rocket
09.06.2009, 22:01
sztywniak :(

@down: twe cięte riposty lamia mi serce, maleńka :(

Becia
10.06.2009, 08:51
No proszę, proszę, ale oni dają nam przykład. Najbardziej daję nam przykład P. Rooi. Nie no brawa dla niej ;>. A Rocket - Zacięłaś się? - Bo nadajesz jak stara płyta.

kubuss
10.06.2009, 09:05
Beatrix - napisz wreszcie coś mądrego, a jak nie umiesz napisać czegoś mądrego to nie pisz nic.

Björk
10.06.2009, 09:09
Koniec z wymianą zdań tego typu.

gabbana
26.07.2009, 07:44
Na forum jestem już od dosyć dawna. To znaczy jeszcze parę lat temu tu wchodziłam, aby oglądać domy. Pamiętam jeszcze goryczkę, Margierytkę... Potem simsweb. Nie pozostawałam jednak obojętna dla TEGO forum : ) No i nadszedł czas, aby się w końcu zarejestrować i dać znać, że oprócz rozbrykanej grupy jedenastolatków są, chociaż niewiele starsze, również młode osoby, które nie mają forum całkowicie w nosie i nie nabijają sobie postów, aby mieć satysfakcję, że są najslodszymi, najfajniejszymi i w ogóle naj osobami tutaj.

To tyle, tak na powitanie ; )

Gio
02.09.2009, 07:57
Na forum jestem już od dosyć dawna. To znaczy jeszcze parę lat temu tu wchodziłam, aby oglądać domy. Pamiętam jeszcze goryczkę, Margierytkę... Potem simsweb. Nie pozostawałam jednak obojętna dla TEGO forum : ) No i nadszedł czas, aby się w końcu zarejestrować i dać znać, że oprócz rozbrykanej grupy jedenastolatków są, chociaż niewiele starsze, również młode osoby, które nie mają forum całkowicie w nosie i nie nabijają sobie postów, aby mieć satysfakcję, że są najslodszymi, najfajniejszymi i w ogóle naj osobami tutaj.

To tyle, tak na powitanie ; )

poczekaj aż sie 'rozbrykasz' xP
Wtedy będziesz chciała być najsłodsza i najfajniejsza

brzos
02.09.2009, 15:38
poczekaj aż sie 'rozbrykasz' xP
Wtedy będziesz chciała być najsłodsza i najfajniejsza

i mimo swojego wieku bedzie mozliwosc utozsamienia sie z nastolatka SUPERHIPEREXTRA JESTEM, ZIOMALE!
juz tym powitaniem utwierdzilas mnie w tym, ze nadchodzi kolejna w/w nasteczqua

shezza
02.09.2009, 18:51
jasne, bo zadne z was nigdy sie nie lansowalo
fajna autoironia!

Invidia Semper
04.09.2009, 17:14
Zmieniliście logo, koniec świata i żałoba.

A tutaj w nagłówku, nie orientuje się ktoś jak wyłączyć reklamę? W poprzednim wystroju mi nie przeszkadzała, ale w tym dostaję wścieklizny!

FakeYourDeath
04.09.2009, 17:16
Jezu , to logo jest ohydne :x

i tylko nie piszcie ze my narzekalismy , prosze :}

zelkam
04.09.2009, 17:17
Em, niezbyt mi się podoba nowy nagłówek. No i ta reklama.

EDIT: no i za każdym razem, gdy chcę wrócić na stronę główną, to klikałam na logo i teraz odruchowo klikam na ten znaczek i wywala mnie z forum na thesims .

Charionette
04.09.2009, 17:18
Zgadzam się to jest okropne :(( Zmieńcie to

ddo bwayo
Omg, może gdyby nie ten kolorek :c

Ej, jaką reklamę Oo?

blakistoni
Ten naglowek niezbyt mi przypadl do gustu ;x
Wolalam juz ten stary.

Lapis_Lasuli
Jaaa... jak dla mnie banner jest ok, calkiem ladny, oprocz tych powtarzajacych sie dwoch rzedow domkow po prawej. No i szkoda, ze reklama go zaslania.

rosex
04.09.2009, 17:19
boze co to

motyka
Gdyby nie ta reklama to byłoby przyjemnie ;) nie da się jej przesunąć np. na dół forum?

Luthiee
OMFGOMFG.
Zgadzam się z innymi, kompletnie mi się to nie podoba. :I

corvus
04.09.2009, 17:20
mnie ta reklama tez strasznie wkurza ;[ A logo okropne...

Invidia Semper
04.09.2009, 17:21
Dla mnie może być, popłakać trochę nad starym i tyle, taka decyzja zapadła wyżej, tylko czy jest sposób na wyłączenie tych reklam?

Gio
04.09.2009, 17:23
tak, reklama spieprzyła całą robotę, ale mi baaardzo się podoba :)

wuSs
04.09.2009, 17:30
nie wiem jaka reklama, ale naglowek nie jest taki zly... trzeba przywyknac, jak do wszystkiego.

DODAJCIE ANIMOWANE AVATARY!!

dirty_job
04.09.2009, 17:32
Zdecydowanie nie podoba mi się .

Miyoki
04.09.2009, 17:36
Po co nowe logo, którego w zasadzie nie widać? :|:|

Odyn
04.09.2009, 17:38
wam nigdy nic nie pasuje

zelkam
04.09.2009, 17:38
to nie klikaj na naglowek tylko na napis "FORUM" pod naglowkiem

Chyba napisałam, ze robię to ODRUCHOWO i z PRZYZWYCZAJENIA. A nad tym jak wiesz nie da sie zapanować.

Fool
04.09.2009, 17:44
calkiem fajskie, ale te simy niepotrzebne jak dla mnie

le hiroshima
04.09.2009, 17:49
ej ciesze sie, w koncu jakas nowosc. ladnie to wyglada

Nadine
04.09.2009, 17:52
mi sie podoba, jest fajnie, chociaz ta reklama troche przeszkadza, a przez te domki dostaje oczoplasu, ale jest ladniej niz bylo.

zelkam
04.09.2009, 17:56
Oł, już u mnie jej nie ma o.o

EDIT: już jest

Ellie
04.09.2009, 17:58
czy jestem slepa czy tu nie ma zadnej reklamy?
nowe logo calkiem fajne, w zasadzie to mi to obojetne. z tym, ze do tamtego bylam przyzwyczajona i sie czuje jakbym byla na innym forum, ale nvm ;p

kubuss
04.09.2009, 18:03
wam nigdy nic nie pasuje

Kochana takie są polskie realia. Polakowi nic i nigdy się nie podoba, zawsze brynczy, narzeka itp.

Kubek o ile się nie mylę (jak tak to poprawić) to nowy właściciel forum.

@edit. żeby podtrzymać brynkot.
Ci simowie to mogli być z trójki. Nie uwsteczniajmy się. Reszta jest ok.

Gio
04.09.2009, 18:26
Kochana takie są polskie realia. Polakowi nic i nigdy się nie podoba, zawsze brynczy, narzeka itp.

Kubek o ile się nie mylę (jak tak to poprawić) to nowy właściciel forum.

@edit. żeby podtrzymać brynkot.
Ci simowie to mogli być z trójki. Nie uwsteczniajmy się. Reszta jest ok.

nie, po prostu chcą zaznaczyć co poniektórzy jacy są ważni ;)

Mi jak już mówiłem baardzo się podoba, wreszcie jakieś odświeżenie :)

ZuuZaa
04.09.2009, 18:27
domki sa fajneeee, ale simy mi nie pasuja ;p
ale ok

Wielebny
04.09.2009, 18:35
Ogólnie mi się podoba nowy styl .
tylko nie rozumiem po co nowe logo skoro zasłania je reklama ?
nie można było lepiej dać te reklamy pod logo tak jak zawsze było ???
Rozumiem że reklamy muszą być bo w końcu z czegoś musi te forum zarabiać na utrzymanie .
Ale dawanie reklam na środku loga to według mnie głupota :)
Pozdrawiam
mam nadzieje że zmienicie umiejscowienie reklamy

Gio
04.09.2009, 18:43
eee... czy mi się wydaje, czy wreszcie tematy nie są wypośrodkowane ;)

ps. dziwne, bo na explorerze sa wypośrodkowane, a na mozilli już jest normalnie...

brzos
04.09.2009, 18:46
na mozilli tez sa
ja tez nie mam reklamy, dajta skrina

mario
04.09.2009, 18:49
Mi się nowe forum podoba. Simy faktycznie nie pasują i wyglądają na kiepsko wycięte (ba, są takie) i słabej jakości. Ogólnie na plus. Dobrze, że styl został ten sam.

Nadine
04.09.2009, 18:50
reklaaama

http://i27.************/96krnq.jpg

Liv
04.09.2009, 18:50
Ej :(
Banner jakoś niezbyt pasuje do stylu forum (Default). No i ta reklama, ale o tym już wiecie ;)
A Simy mogły już być z trójki ;/

No i byłam bardzo przyzwyczajona do starego, zabytkowego loga :|

Björk
04.09.2009, 18:53
A jak wchodzę do działu reklama znika.
Czyli jest tylko na głównej.

brzos
reklama jest bez sensu, prawie nie widac loga ;o

Ellie
dzieki nad
u mnie jej nie ma :|

Wielebny
04.09.2009, 18:55
Sam nie wiem raz reklama jest a raz jej nie ma
później przetestuje program do usuwania reklam z przeglądarki ponoć skuteczny w 100 % :)

Żuber
04.09.2009, 18:56
reklaaama

http://i27.************/96krnq.jpg
http://i31.************/11j2jw2.jpg
Na głównej u mnie też brak.

Ellie
04.09.2009, 18:57
Sam nie wiem raz reklama jest a raz jej nie ma
później przetestuje program do usuwania reklam z przeglądarki ponoć skuteczny w 100 % :)

glupia jestem
przeciez mam ten program XDD

Windrider
04.09.2009, 19:10
Szlag mnie trafia jak widzę te simowe koszmarki na górze, no ale trudno, jestem na forum o simsach więc muszę to uszanować. Dobrze, że chociaż reklama je zasłania, ale one i tak ładują się wcześniej : < W zasadzie siedziałbym cicho, gdyby nie to, że pytania w ankiecie są tendencyjne - chciałem tam dać upust swojemu niezadowoleniu, ale odpowiedź "średnio" też mnie nie satysfakcjonuje ^^

brzos
04.09.2009, 19:24
glupia jestem
przeciez mam ten program XDD

ja tez XDDD

Raven
04.09.2009, 19:25
juz sie przyzwyczailam i mam nadzieje na kolejne zmiany.

Jakiś ten niebieski sprawia wrażenie cieplejszego

lithium
04.09.2009, 19:25
teraz wszystko laduje mi sie 20384784576 razy dluzej, no ale ladne logo, ladne...

Björk
04.09.2009, 19:28
teraz wszystko laduje mi sie 20384784576 razy dluzej, no ale ladne logo, ladne...

A ja z kolei mam poczucie, że mi forum wczytuje teraz szybciej...

brzos
04.09.2009, 19:29
no gdzie, jak to logo ma X wiecej mb?

lithium
04.09.2009, 19:32
ja niestety jestem "szczesliwa" posiadaczka blueconnect, i wszystko z reguly laduje mi sie dluzej, a teraz to juz przeszlo wszelkie oczekiwania eehheh, no nic

brzos
04.09.2009, 19:34
wydawalo mi sie ze blueconnect jest szybkie
nawet taka szybka nazwa: blukonekt!

dżin.
04.09.2009, 19:35
To nowe logo jest ładne, ale przystosowałem oczy do tego starego.... :(

Monitkowa
04.09.2009, 19:43
Prawie dobrze, ale reklama (rozumiem, ze to nie wasza wina) jest koszmarnie wnerwiająca, kryształek z napisem fajnie wyglada, ale ten dziki niebieski troche mi dokucza :)
A w komorce forum odpala sie dobre 3 minuty x( przy 10mb łączu

Żegnam legendarny nagłówek

brzos
04.09.2009, 19:45
w komorce to idzie z 5 minut albo wieceej

ultraviolence
04.09.2009, 19:49
Oj, przestańcie wreszcie narzekać... Jak forum zdobiło stare logo to było mówione, że są potrzebne zmiany, a teraz jak mamy nareszcie nieco odświeżony wygląd forum, to też jest niedobrze... Jak to mówią: "Jeszcze się taki nie urodził, co by wszystkim dogodził". Według mnie jest okej, a jeśli chodzi o reklamę to tak bardzo mi nie przeszkadza (w końcu nie po to tu wchodzę, aby się na nią gapić, tylko po to, aby przeanalizować nowe wątki i jeśli trzeba, czasem dodać coś od siebie).

lithium
04.09.2009, 19:51
ja tam nigdy nie chcialam nowego stylu, no ale skoro juz jest to trudno

Monitkowa
04.09.2009, 19:52
Ja tez.... stara skórka była zupelnie odpwiednia
Nie sadze, ze forumpowroci do poprzedniego stylu, wiec trzeba sie przyzwycvzaic

Nyks
04.09.2009, 20:01
A mi sie bardzo podoba xd tamto bylo kiepsciejsze imo.

Oazis
04.09.2009, 20:11
Mi sie bardzo podoba zmiana. Ale reklama faktycznie denerwująca.

zelkam
04.09.2009, 20:21
Simsomputronik na naszym forum :

http://img252.imageshack.us/img252/466/simsoputronik.png

lithium
04.09.2009, 20:24
a o co chodzi z tym nowym wlascicielem? za pushka, uno? bo nie znam sie na tym szczerze mowiac;p

Oazis
04.09.2009, 20:31
Nowy własciciel ma tu nicka shooters. To on jest odpoiedzialny za zmiany te i przyszłe, ktore sie napewno spodobaja :)

aluminium.
04.09.2009, 20:37
Kiedyś było pisane, że tamto stare logo to "historia" itp. To czemu je zmieniono.? ;/
To jest takie "dzikie", ale to tylko moje skromne zdanie...

Raven
04.09.2009, 20:45
nom najlepiej wróćmy do najpierwszych z pierwszych szat graficznych dla forów...

ryj w kubeł, CHANGES WE NEED!

Pawelzondzi
04.09.2009, 20:50
super:)
te forum jest fajne:)

Dżiglipaff
04.09.2009, 20:52
przez ta chwilke, zanim pojawi sie reklama, banner wyglada super <3
taki ładny, kolorowy i nowoczesny w porownaniu z poprzednim :)))

a styl deflaut tez mi nie przeszkadza, bo i tak uzywam tylko jego...

Rocket
04.09.2009, 21:05
super, mimo calego sentymentu trzeba przyznac ze stare logo bylo nieco przypalowe. czekam na dalszy rozwoj!

aluminium.
04.09.2009, 21:23
wam nigdy nic nie pasuje

Na tamto mało kto narzekał...

kubuss
04.09.2009, 21:26
Odnoszę wrażenie wiecznego wczytywania się forum.

Dlaczemu Newsy The Sims Polska są w dziale o The Sims 1 ??

Odyn
04.09.2009, 21:33
Na tamto mało kto narzekał...

wciagle musialam odpisywac, ze to zabytek. nie bylo takiego szoku, bo bylo nie bylo nowe :(

PS. przeniesli je do muzeum narodowego.

ddo bwayo
04.09.2009, 21:37
Rooi - czemu ostatnio coraz więcej osób ma takie fajne teksty? xD

Ale do topicu: na pierwszy rzut oka, wydało mi się to straszne (jak już pisałam :p) ale po chwili wydaję mi się to naprawdę fajne ^o^ Da się przyzwyczaić i tak nowocześnie jest.

FakeYourDeath
04.09.2009, 21:39
ladna reklama

wiem , zaraz mnie zjedziecie
to takie do przewidzenia

kubuss
04.09.2009, 21:42
Samara Ty w ogóle nie masz skruchy ani wyrozumiałości dla reklam.

Dobrze że ja jej nie widzę.

FakeYourDeath
04.09.2009, 21:42
no coz :(

xxx

le hiroshima
04.09.2009, 21:54
dobra przymknijcie sie juz, jak wam nie pasuje nowe logo to sciagnijcie sobie firefoxa albo opere i zainstalujcie wtyczke ktora kasuje obrazki/reklamy i problem z glowy.

Odyn
04.09.2009, 22:12
Rooi - czemu ostatnio coraz więcej osób ma takie fajne teksty? xD

ale ze ja? nie wiem, im mniej spie tym wieksze bzdury gadam, nie wiem jak inni

Profesor Parker
04.09.2009, 22:37
no niestety sie nie przymkne bo tez musze wyrazic swoje rozzalenie :(

omatko jak wszystko idzie do przodu! szkoda mi starego loga, wczesniej kazde ladowanie sie forum to byla istna wycieczka sentymentalna :<.
ojojoj

tzn generalnie to mi wszystko jedno

ebola
05.09.2009, 09:18
tanczace simsy, koniec swiata.

hmmmm, szkoda, ze to nowe logo zaslania mi reklama, hehe.

Wielebny
05.09.2009, 09:19
Jedno pytanie z mojej strony dlaczego z działy
konkurs [Pokaż mi swoje wnętrze ] został usunięty temat pokazu projektów użytkowników wiele osób nie wstawiło tych zdjęć domów do innych działów więc czasem lubiłem je po oglądać :)

brzos
05.09.2009, 09:47
bo po co zostawiać stare tematy
pooglądać*

Tiunivell
05.09.2009, 11:06
Ja również wolę stary nagłówek ;) .

wildthing
05.09.2009, 12:58
super reklama na calym naglowku lol

brzos
05.09.2009, 13:08
a moze naglowek to reklama

edzia
wylaczylam adblock plusa, i mam srutka
aaaa :/

brzos
05.09.2009, 17:20
Witamy!

Dzisiaj tj (Sobota 5 wrzesień) w godzinach 21:30-24:00 odbędzie się przerwa techniczna, która jest
związana z aktualizacją forum do najnowszej wersji!

Za utrudnienia przepraszamy!

------

matko jedyna, co jeszcze?!

Fool
05.09.2009, 17:24
Witamy!

Dzisiaj tj (Sobota 5 wrzesień) w godzinach 21:30-24:00 odbędzie się przerwa techniczna, która jest

!

nareszcie .

brzos
05.09.2009, 17:25
zalezy, co to bedzie.

le hiroshima
05.09.2009, 18:01
Witamy!

------

matko jedyna, co jeszcze?!
idz sobie na inne forum jak ci to nie odpowiada

Gio
05.09.2009, 18:05
absinth- tak chciałaś zeby forum mialo nowa skórkę, wiec te 2,5 godziny możesz sobie podarować...

Oazis
05.09.2009, 18:50
Nic zawsze wam nie pasuje...

bubel-96
05.09.2009, 18:56
No a jak inaczej, gdzieś trzeba ponarzekać.

shezza
05.09.2009, 19:11
cieszyc sie powinniscie ze kogos w ogole obchodzi to co wam sie nie podoba, admini rownie dobrze mogliby was olac i nie martwic sie niczym
nie przeginajcie

Invidia Semper
05.09.2009, 21:19
Ja się tam cieszę, że wreszcie forum rusza z miejsca i tego otępienia:)

Dżiglipaff
05.09.2009, 21:28
juhu~ juz po zmianach <3

łaaał~ mozna miec bloga na forum *_*

ale ja pewnie i tak korzystac nie bede, mam juz 3 blogi+devianta+cos tam jeszcze : p

koslawy
05.09.2009, 21:44
a przyciski przy postach dalej nie działają : D

Oazis
05.09.2009, 21:49
pracujemy nad tym :D

Reminiscencja
05.09.2009, 21:54
ejj w ogóle tu się tak pozmieniało jakieś blogi są [?] wygląd jest ok ! : dd
<pijak>

corvus
06.09.2009, 07:43
Waaa...blogi są *-*

I ta piękna reklama... ><

kubuss
06.09.2009, 09:28
Ja tam nie widzę żadnych zasadniczych zmian, oprócz blogów dla 14-stek, które będą się żalić jakie one to mają problemy itp.

Analisse
06.09.2009, 09:49
mi sie podoba ;) nie jest źle

brzos
06.09.2009, 09:50
Ja tam nie widzę żadnych zasadniczych zmian, oprócz blogów dla 14-stek, które będą się żalić jakie one to mają problemy itp.

niekoniecznie. Oaz na blogu kontynuuje "Gdzieś za Jasną Górą", a nie powiem, żeby to był blog 14-stki [to to już na pewno nie], która żali się jak straszne ma problemy.
w przesyłaniu prywatnych wiadomości zaszła chyba zmiana, że nie trzeba klikać "odpowiedz", żeby odpowiedzieć, tylko pod przychodzącą wiadomością jest okienko szybkiego odpisywania.
chyba, że to już było.
i tyle zauważyłam

Oazis
06.09.2009, 09:59
<dowiaduje sie, że ubyło jej 7 lat i ma problemy!!>

Co do zmian to w grupach mozna tworzyć wątki nowe

brzos
06.09.2009, 10:06
no widzisz, czego to się człowiek o sobie nie dowie!

Anonimowe Alkocholiczki
06.09.2009, 10:16
Lol, kubuss masz o czym mówić! Sam masz 16, a chłopaki dojrzewają psychicznie ok. 3 lat później.

Dżiglipaff
06.09.2009, 10:32
Lol, kubuss masz o czym mówić! Sam masz 16, a chłopaki dojrzewają psychicznie ok. 3 lat później.
hahaha xd

brawo dla was <3

zelkam
06.09.2009, 10:41
Ejjj.... tu się robi coraz fajniej =D
A nawet doszłam do wniosku, że gdyby nie reklama to banner byłby lepszy od poprzedniego :D

motyka
06.09.2009, 11:27

Sądzicie, że każdy się rozwija zgodnie ze schematami i statystykami? Brawo dla Was ;)

Pytanie do adminów: nie da się przesunąć tej reklamy w inne miejsce? Psuje cały efekt, a logo jest naprawdę przyzwoite :)

brzos
06.09.2009, 11:30
nie lepiej ustawić niewidoczność reklam jakimś programem?

i adam, tak czy inaczej chłopaki dojrzewają później

motyka
06.09.2009, 11:35
Jeśli patrzeć na ogół społeczeństwa to trudno się nie zgodzić, ale każdy jest inny i trzeba sprawę rozpatrywać indywidualnie ;)

A co do programu to słyszałem, że jest on kompatybilny tylko z Firefoxem (mam rację?), a nie każdy go używa :)

kubuss
06.09.2009, 11:41
AA - nie będę wdawał się w konwersację z wami bo nie jest to mi do niczego potrzebne. Każdy ma swoje zdanie i ma prawo je wyrazić.

pozdrawiam.

vivien
06.09.2009, 11:45
i adam, tak czy inaczej chłopaki dojrzewają później

aha, spoko, znam jednego szesnastolatka, ktory jest bardziej dojrzaly i odpowiedzialny niz polowa dziewczyn w moim wieku : )

nie chce mi sie kombinowac z blokowaniem, zreszta nawet ta reklama mi nie przeszkadza ;p

ale faktem jest, ze forum mi sie troche dluzej wczytuje

RoxyFM
06.09.2009, 12:17
co sadze o forum? ogolnie nie rozumiem dlaczego zabrano mi uprawnienia? nie moge nic napisac i moj nick ma kolor jasno niebieski.. nie rozumiem dlaczego?

/sephora (z konta siostry)

Oazis
06.09.2009, 12:28
Lol..Juz sie tym zajmuje, nie wiem co sie stało. Gomene

Nieidealna
06.09.2009, 12:41
Ejjj.... tu się robi coraz fajniej =D
A nawet doszłam do wniosku, że gdyby nie reklama to banner byłby lepszy od poprzedniego :D

Dokładnie,robi sie coraz fajniej,a to dzięki temu,że dochodzą te bajery:D

Anonimowe Alkocholiczki
06.09.2009, 13:15
Sądzicie, że każdy się rozwija zgodnie ze schematami i statystykami? Brawo dla Was ;)
Tak właśnie jest , niestety... I statystyki sądzą również, że spotkać takiego chłopaka który dorównuje poziomem albo ma wyższy, to jak dostać miesiączkę w wieku 16 lat- prawie niemożliwe. Ale jednak prawdopodobne! Przykłady mamy nawet na forum- inteligentne Ireth czy Analisse i Kubek. Ehhh!
AA - nie będę wdawał się w konwersację z wami bo nie jest to mi do niczego potrzebne. Każdy ma swoje zdanie i ma prawo je wyrazić.

Ehh, no właśnie.

I właśnie- nowe forum! Przydało się odświeżenie, bo zastój był straszliwy. Wygląda to wszystko ślicznie, super i w ogóle popieramy zmiany- nawet jeszcze większe. Czekamy tylko na avy w formacie gif. czyli animowane, bo brakuje je ich nam do szczęścia nie pierwszym i nie ostatnim.

Invidia Semper
06.09.2009, 13:20
spotkać takiego chłopaka który dorównuje poziomem albo ma wyższy, to jak dostać miesiączkę w wieku 16 lat- prawie niemożliwe.
A ilu chłopaków spotkałyście w życiu?

Jeżeli będzie zmieniany styl forum, to niech chociaż zostanie ten, do ustawienia sobie samodzielnie- na pewno się nie przestawię tak łatwo na inny;p Poza tym bardo cieszę, się, że zachodzą zmiany, ale to już chyba pisałam.

brzos
06.09.2009, 13:21
właaśnie, avy w .gif. i tylko tyle.

Oazis
06.09.2009, 13:29
Tak właśnie jest , niestety... I statystyki sądzą również, że spotkać takiego chłopaka który dorównuje poziomem albo ma wyższy, to jak dostać miesiączkę w wieku 16 lat- prawie niemożliwe.

Ja dostałam w wieku 18stu :[ Jestem nienormalna i opóźniona O_O

Odyn
06.09.2009, 13:34
a ja znam wielu chlopakow w swoim wieku, ktorzy sa jak najbardziej dojrzali. inteligencja nie zalezy od wieku, a dziewczyn od nich glupszych jest od groma.

brzos
06.09.2009, 13:48

nienormalna, opóźniona w rozwoju, fizycznie niedorozwinięta i inne w tym guście :D
fajnie kurde tak pozno :<

Anonimowe Alkocholiczki
06.09.2009, 14:01
Umysłowo może i nie, ale fizycznie, to delikatnie jesteś.

Odyn
06.09.2009, 14:37
biorac pod uwage ze Oaz jest w tym momencie dorosla kobieta to raczej nie sadze aby mozna bylo mowic o opoznionieniu fizycznym w tym momencie

Oazis
06.09.2009, 15:02
Ale wiecie jak fajnie ?:D 18 lat miałam spokój, dopiero w tym roku nabrałam odpowiednich rozmiarów, kształtów itd. :D Ale wcześniej mnie dręczyli w gimnazjum i liceum oj tak:<
Ach i dziekuje za kompelementy o dojrzałości psychicznej <ukłon>