PDA

Zobacz pełną wersję : Virtual Me – nowy projekt Electronic Arts i Endemol

P_aula
21.09.2007, 19:20
Kolejny niesamowity projekt firmy Electronic Arts, tworzony przy współpracy z: Endemol w końcu ujrzał światło dzienne!

<center><font size="4">Virtual Me</font><br><font size="1">"Wirtualny Ja"</font></center><p align="justify"><I>Virtual Me pozwala połączyć technologię tworzenia wirtualnego wizerunku z możliwościami telewizyjnych reality show, takich jak Big Brother. Widz - użytkownik podejmuje interakcję i staje się częścią środowiska online, które może samodzielnie kreować.

Chcesz zostać gwiazdą filmu lub telewizji? Marzy ci się kariera rockowego showmena? Nic prostszego. Virtual Me daje nieograniczone możliwości udziału w wirtualnych wersjach najbardziej popularnych show kreujących przyszłe gwiazdy. W najbliższych miesiącach ruszy strona internetowa VirtualMe.com, która umożliwi użytkownikom tworzenie własnych cyfrowych wcieleń. (...) </I>

<B>Więcej informacji:</B> <a href=http://www.virtualme.pl>Virtual Me</a>

News dodany przez: <B>P_aula.</B>

ivette
21.09.2007, 19:35
Nie podoba mi się.
Maja brzydkie twarze. Wole zwykłe simsy.

vanity
22.09.2007, 12:09
Nie podoba mi się wygląd tych postaci. Ale za to gra jest zrobiona jak dla mnie xDD Długo czekałam na coś w takim stylu i doczekałam się ;] Mam nadzieję, że szybko wyjdzie x]