Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Nienawidzę Podróży :( !!

ebo
25.09.2007, 21:09
Może jest ktoś mądry na forum który wymyśli co może być przyczyną wieszania się komputera przy grze w simsy??? Bo ja już nie mam żadnych pomysłów. Do podróży śmigał i nie było żadnego problemu, a teraz pół godziny grania i zawiecha ;( .Nie mam ściągnietych za dużo dodatków z neta, tylko podstawowe
(i sprawdzone cleanerem), gdy próbowałam grać bez nich też się zawiesił :(. Specjalnie przed podróżami dokupiłam 512 ramu, ale to tez nie dało efektu. Próbowałam też wyłączać antywirusa, odkurzyłam obudowę i barachło w środku, przeinstalowałam grę i żadnego efektu.
Dodam, że przy innych grach jest ok, nawet takich które mają większe wymagania. Może to wina procka bo chyba jest kiepski: AMD Athlon XP, 1256MHz?? Zupełnie się nie znam. Może mi ktoś pomoże?

avril26
26.09.2007, 14:57
AMD Athlon - wydaje mi się że to nie jest problemem bo ja mam tak samo i działa dość dobrze

ebo
26.09.2007, 21:46
A może ktoś ma kartę graficzną Ati Radeon 9200? Może to ona temu winna??

stagnacja
27.09.2007, 06:57
A może ktoś ma kartę graficzną Ati Radeon 9200? Może to ona temu winna??

Niee... to nie karta graficzna. Chociaż jak miałam Ati to mi mieszał w programach. Ale to chyba nie wina karty graficznej. Może wirus w kompie? Przeskanuj komputer.