PDA

Zobacz pełną wersję : Mały domek dla małżeństwa [BRAK ZDJĘĆ]

bialoczarna
25.09.2007, 22:55
http://i60.************/24d4if4.jpg

Castaway
26.09.2007, 17:04
Piękny tylko trochę za dużo dodatków z neta :] . Czy dałaś jakieś maxisowskie rzeczy oprócz lustra ??? 10/10

Natuśka____
26.09.2007, 17:58
No więc , ;]]

Ten dom jest strasznie ,,czerwony" w żadnym pomieszczeniu nie obyło się bez czerwieni.
Brzydki nie jest ale moim zdaniem za ciemny :) Za dodatki z neta się czepiać nie mam zamiaru , ponieważ sama potrafię zrobić dom bez jakichkolwiek dodatków od maxisa ;)

ulmille
26.09.2007, 18:37
Nie podoba mi się :-/ Bryła nie jest urozmaicona no i kolor tej cegły jest co najmniej dyskusyjny :-/ Podjazd nie połączony z wejściem do domu. Ogród wygląda troche jak graciarnia :) W środku namieszane - nowoczesna kanapa obok kutego stolika? Zabójcze połączenie. Rówie zabójczo jest w sypialni, w której są okropne meble z internetu. Lepsze byłoby łóżko maxisa :)
Dałbym 3/10 ale, że to twój pierwszy dom podwyższam do 4,5 :)
Pozdrawiam:
ulmille

luja
26.09.2007, 19:51
Na zewnatrz wszędzie cegła i wszędzie kolor czerwony(nawet samochód). W salonie ładne meble tylko ciemne kolory. Łazienka jest chyba najładniejsza z tego wszystkiego:P A sypialnia...no cóż te meble to za piękne nie są, i do tego kompletnie nie pasuje ta szafka na ubrania.

bialoczarna
26.09.2007, 21:48
Hmm.. dzięki za oceny, następnym razem postaram sie zrobić coś lepszego.

weeraa
27.09.2007, 16:10
No coz. Domek zwykly, ale bardzo ladny. Nie pododba mi sie to, ze jak sie wchodzi do domu, to odrazu jest biurko z komputerem, a nie ma zadnego holu, ani nic. 9/10

IgaAnne
27.09.2007, 16:56
Z zewnątrz dałabym inne schody i barierkę. Ogród mi sie nie podoba, bryła również.
W środku jest już lepiej, jednak jest tam za ciemno.

hania
07.10.2007, 08:36
taki sobie zwykly dom ale bardzo ladny 9,5/10

ps za malo zeczy z maxisa.

Irbis
09.10.2007, 12:25
Podoba mi się bryła: jest skromna i swojska, a nie zimna i klockowata (szkoda, że nie ma zdjęć rzutów domu i nie można zobaczyć rozmieszczenia pokoi).
Kolor czerwony również mi się podoba.

Nigdzie nie jest napisane, że dom nie może być czerwony. W grze jest do wyboru mnóstwo kolorowych tapet do pokrywania zewnętrznych ścian domu i zaryzykuję stwierdzenie, że są po to, żeby ich używać. Jeśli komuś podoba się żółta ściana, to elewacja całego domu może być żółta, jeśli ktoś kocha różowy kolor - to czemu nie pomalować nim całego domu. Jeśli inne zewnętrzne elementy są umiejętnie dobrane do tego koloru, to moim zdaniem wszystko jest jak najbardziej w porządku.

Tak więc ode mnie masz duży plus za odważną czerwoną elewację :tu: Uważam, że trafnie dobrałaś czerwony chodniczek i podjazd, a także białe okna.
Mogłaś jeszcze wyłożyć ściany w basenie jakąś białą tapetą (no chyba, że nie masz takiej możliwości).

Wnętrza domu podobają mi się duuużo mniej. Po zobaczeniu takiej bryły spodziewałam się ciepłych i przytulnych pomieszczeń. Tymczasem zobaczyłam nieprzyjemne nowoczesne dodatki z internetu.
Najlepiej prezentuje się to co, co jest w pobliżu wejścia do domu.
Kuchnia bardzo mi się nie podoba: czarne internetowe szafki ustawione w dwóch rządkach - i nic poza tym.
W salonie widzę coś ciemnego pod oknem i domyślam się, że jest to ciemna kanapa na tle ciemnej ściany.
Nowoczesna łazienka może być.
W sypialni nie podoba mi się zestaw nieładnych mebli z internetu. Poza tym zupełnie nie pasują do reszty domu.

Ogólnie wnętrza domu są za ciemne.

Irbis pozdrawia :D

juice
09.10.2007, 12:58
Ładny ale nie pasuje mi to drewno na ścianach w sypialni. Trochę dużo dodatków z neta ja na taki domek i nie pasuje mi kolor w salonie. Mogłaś zrobić na kremowy kolor albo coś w tym stylu.
5/10