Zobacz pełną wersję : Mały domek dla małżeństwa [BRAK ZDJĘĆ]
bialoczarna
25.09.2007, 22:55
http://i60.************/24d4if4.jpg
Castaway
26.09.2007, 17:04
Piękny tylko trochę za dużo dodatków z neta :] . Czy dałaś jakieś maxisowskie rzeczy oprócz lustra ??? 10/10
Natuśka____
26.09.2007, 17:58
No więc , ;]]
Ten dom jest strasznie ,,czerwony" w żadnym pomieszczeniu nie obyło się bez czerwieni.
Brzydki nie jest ale moim zdaniem za ciemny :) Za dodatki z neta się czepiać nie mam zamiaru , ponieważ sama potrafię zrobić dom bez jakichkolwiek dodatków od maxisa ;)
Nie podoba mi się :-/ Bryła nie jest urozmaicona no i kolor tej cegły jest co najmniej dyskusyjny :-/ Podjazd nie połączony z wejściem do domu. Ogród wygląda troche jak graciarnia :) W środku namieszane - nowoczesna kanapa obok kutego stolika? Zabójcze połączenie. Rówie zabójczo jest w sypialni, w której są okropne meble z internetu. Lepsze byłoby łóżko maxisa :)
Dałbym 3/10 ale, że to twój pierwszy dom podwyższam do 4,5 :)
Pozdrawiam:
ulmille
Na zewnatrz wszędzie cegła i wszędzie kolor czerwony(nawet samochód). W salonie ładne meble tylko ciemne kolory. Łazienka jest chyba najładniejsza z tego wszystkiego:P A sypialnia...no cóż te meble to za piękne nie są, i do tego kompletnie nie pasuje ta szafka na ubrania.
bialoczarna
26.09.2007, 21:48
Hmm.. dzięki za oceny, następnym razem postaram sie zrobić coś lepszego.
No coz. Domek zwykly, ale bardzo ladny. Nie pododba mi sie to, ze jak sie wchodzi do domu, to odrazu jest biurko z komputerem, a nie ma zadnego holu, ani nic. 9/10
Z zewnątrz dałabym inne schody i barierkę. Ogród mi sie nie podoba, bryła również.
W środku jest już lepiej, jednak jest tam za ciemno.
taki sobie zwykly dom ale bardzo ladny 9,5/10
ps za malo zeczy z maxisa.
Podoba mi się bryła: jest skromna i swojska, a nie zimna i klockowata (szkoda, że nie ma zdjęć rzutów domu i nie można zobaczyć rozmieszczenia pokoi).
Kolor czerwony również mi się podoba.
Nigdzie nie jest napisane, że dom nie może być czerwony. W grze jest do wyboru mnóstwo kolorowych tapet do pokrywania zewnętrznych ścian domu i zaryzykuję stwierdzenie, że są po to, żeby ich używać. Jeśli komuś podoba się żółta ściana, to elewacja całego domu może być żółta, jeśli ktoś kocha różowy kolor - to czemu nie pomalować nim całego domu. Jeśli inne zewnętrzne elementy są umiejętnie dobrane do tego koloru, to moim zdaniem wszystko jest jak najbardziej w porządku.
Tak więc ode mnie masz duży plus za odważną czerwoną elewację :tu: Uważam, że trafnie dobrałaś czerwony chodniczek i podjazd, a także białe okna.
Mogłaś jeszcze wyłożyć ściany w basenie jakąś białą tapetą (no chyba, że nie masz takiej możliwości).
Wnętrza domu podobają mi się duuużo mniej. Po zobaczeniu takiej bryły spodziewałam się ciepłych i przytulnych pomieszczeń. Tymczasem zobaczyłam nieprzyjemne nowoczesne dodatki z internetu.
Najlepiej prezentuje się to co, co jest w pobliżu wejścia do domu.
Kuchnia bardzo mi się nie podoba: czarne internetowe szafki ustawione w dwóch rządkach - i nic poza tym.
W salonie widzę coś ciemnego pod oknem i domyślam się, że jest to ciemna kanapa na tle ciemnej ściany.
Nowoczesna łazienka może być.
W sypialni nie podoba mi się zestaw nieładnych mebli z internetu. Poza tym zupełnie nie pasują do reszty domu.
Ogólnie wnętrza domu są za ciemne.
Irbis pozdrawia :D
Ładny ale nie pasuje mi to drewno na ścianach w sypialni. Trochę dużo dodatków z neta ja na taki domek i nie pasuje mi kolor w salonie. Mogłaś zrobić na kremowy kolor albo coś w tym stylu.
5/10
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.