Zobacz pełną wersję : DVD czy CD?
serrduszko
02.10.2007, 14:37
Mam problem.
Miałam TS 2,ale płyta za bardzo jest porysowana żeby na coś się przydała (efekt wielokrotnego grania xD).Próbuję znaleźć tę samą grę,ale wszędzie są tylko plyty do czytników DVD,a wcześniej miałam PC cd-rom.Nie wiem czy mi wejdzie na kompa,bo nie mam pojęcia o co chodzi z tym DVD.To jak tak jakby się oglądało film na DVD czy co O.o? No i prawie wszystkie dodatki są teraz w DVD.
to jest tak, że musisz mieć czytnik DVD żeby płyta zadziałała. na tej wysuwanej szufladce powinno być napisane jaki czytnik ty masz: CD-ROM albo DVD
jeżeli filmy DVD ci nie chodzą to raczej takiego czytnika nie masz, ale upewnij się. zawsze możesz go kupić i wymienić :P
A co, już nie sprzedają TS2 podstawki na CD? :O Na allegro.pl na pewno znajdziesz na CD. :)
Edit: Tu proszę bardzo jest na CD (możesz kupić, ale ktoś z Twojej rodziny musi mieć konto na allegro i przynajmniej się na tym znać ;))
http://www.allegro.pl/item250867983_the_sims_2_cd.html
Tak, tylko na allegro. W sklepie są tylko na DVD, na dodatek ze zmienioną okładką :)
Teraz już komputerów z CD-Rom nie sprzedają tylko na DVD ;( No i dodatki do The Sims 2 wychodzą tylko DVD.Też miałem taki problem ale kupiłem sobie DVD. Kosztuje tylko 70 zł + zamontowanie.Na allegro można znaleźć The Sims 2 na CD.
serrduszko
03.10.2007, 14:18
dziękuję bardzo za rady,jednak chyba DVD mi wejdzie ^^.
Tylko,że te płyty kosztują drożej xD.
serrduszko
04.10.2007, 19:57
przepraszam za post pod postem,ale mam jeszcze jedno pytanie....czy wydanie DVD czymś się różni od CD?Tzn.czy są jakieś dodatkowe fryzury,meble itd.?Czy to to samo?
przepraszam za post pod postem,ale mam jeszcze jedno pytanie....czy wydanie DVD czymś się różni od CD?Tzn.czy są jakieś dodatkowe fryzury,meble itd.?Czy to to samo?
To samo. :)
Pamiętam, że niektóre DVD zawierały "bonus" w postaci komentarzy autorów itp.
Różni się tylko tym, że np. The Sims 2 nie zajmuje czterech płyt CD, tylko jedną DVD ;)
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.