Zobacz pełną wersję : Pierwszy dom na forum [BRAK ZDJĘĆ]
UPDATE: Jeden motherlode i juz mamy gotowy domek :)
Nie wiem jak wy, ale ja tych paru desek nie nazywalbym 'garazem' :) Istnieja tylko po to zeby oswietlic ciekawie samochod :)
Komentarze mile widziane te dobre i te 'konstruktywne'
eee no... niezły jak na pierwszą hacjende xD
7/10
Natuśka____
05.10.2007, 15:05
Nowoczesny , garaż zniewala ;) Na zewnątrz nowoczesny , ale w środku zupełnie nie w moim stylu (przedeszystkiem nie podobaja mi się dobrane kolory)
Brzydki nie jest :) ale to jest tylko moje zdanie
Wow!Super!Zdjęcica są troche ciemne i nie widać bryły domku.Ale to też ma i swoje plusy,domek w środku wygląda bardzo przytulnie co daje simom pełny wystrój.10/10
Truskawkowa
05.10.2007, 15:57
Jak na pierwszy raz , ładny.
Taki przytulny. :shifty:
Wielebny
05.10.2007, 16:36
nooo.
Podoba mi sie bryłą świetnie prezentuje się w nocy w środku niektóre dobrane kolory nie bardzo wpadły mi do gust a reszta ok jak na pierwszy raz to bardzo ładnie daje 9\10
Jak na pierwszy dom to jest wręcz idealnie. :smirk:
Mi tam sie kolorystyka podoba, garaż jest boski. :)
W numerkach to bym ci dała 10/10 :)
Chryzantem Złocisty
05.10.2007, 17:47
Chciałeś/łas zrobić dom w stylu ulmille?
Jeśli nie,to przepraszam.
Ale i tak Ci się nie udało =d
Po co wstawiasz dom "niedokończony"?
Garaż ma jedną fajną zaletę - podczas deszczu rodzina ma darmowe mycie auta =D Gorzej ze śniegiem czy gradem.
W środku takie nie wiadomo co - pomieszanie nowoczesności z surowością "kamiennych" ścian.Do tego meble "przytulne".
To się trochę kupy nie trzyma.
Salon taki ni z gruchy ni z pietruchy,kuchnia może nawet być,a w sypialni zmieniłabym tylko nogi biurka - na czarne =d
"Odpicuj" ten domek do końca,i wtedy pokaż zdjęcia =)
PS - Odie nie miał żadnych łatek -____-
@down - Kubusiu,wyobraź sobie że domki ulmilla są dla mnie...Nie podobają mi się xD ale on ma taki styl,że jak ktoś właśnie robi takie cudawianki ze ścianami,to mi się zaraz z ulmillem kojarzy.
niech każdy buduje jak uważa i jak lubi.
moim skromnym zdaniem domów a la modern powinno być jak najmniej =)
Noo ja widzę, że domu już zrobić nie można, bo wszyscy po prostu wszystko zgapiają od Ulmille. Tylko chcą budować takie domy jak on... Nie wydaje mi się... :con: Ja na przykład nie chcę i nie buduje brył typu Ulmille, a raczej klocków bez wyrazu, które są bardzo zimne i puste (nie wszystkie). A nawet jak ktoś buduje, to nie zgapia od Ulmille. Halo? Nie można zrobić bryły bez dachu, gdzie to jest napisane? Śmieszy mnie już to wszystko. Niedługo trzeba będzie się pytać czy można użyć stolika jakiegoś, bo Ulmille go już użył w swoim domu... :con:
A mi się podoba nawet Twój domek. Pamiętam, że mój pierwszy to była tragedia :P Pracuj a będą bardzo dobre efekty ;)
Po co wstawiasz dom "niedokończony"?
Garaż ma jedną fajną zaletę - podczas deszczu rodzina ma darmowe mycie auta =D Gorzej ze śniegiem czy gradem.
W środku takie nie wiadomo co - pomieszanie nowoczesności z surowością "kamiennych" ścian.Do tego meble "przytulne".
To się trochę kupy nie trzyma.
Salon taki ni z gruchy ni z pietruchy,kuchnia może nawet być,a w sypialni zmieniłabym tylko nogi biurka - na czarne =d
"Odpicuj" ten domek do końca,i wtedy pokaż zdjęcia =)
PS - Odie nie miał żadnych łatek -____-
@down - Kubusiu,wyobraź sobie że domki ulmilla są dla mnie...Nie podobają mi się xD ale on ma taki styl,że jak ktoś właśnie robi takie cudawianki ze ścianami,to mi się zaraz z ulmillem kojarzy.
niech każdy buduje jak uważa i jak lubi.
moim skromnym zdaniem domów a la modern powinno być jak najmniej =)
Obawiam sie, ze 'styl' domkow Ulmille'a i moich (mojego tutaj zamieszczonego) roznia sie nie tylko pod wzgledem konstrukcji jak i estetyki. Chociaz ja osobiscie nie mowilbym "Styl Ulmille'a" poniewaz tego typu domy sa budowane juz od prawie stu lat. Skonczony dom zaprezentuje w niedziele, a wlasciwie za kilkanascie godzin :P
Odie: http://www.fetti.com/garfield/bilder/slides/garfield%20et%20odie.jpg
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.