Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Problem ;(

Lejdiii_
09.10.2007, 18:08
Witajcie =*
Mam pewien problem ;( Oczywiście związany z The Sims 2. Ponieważ mam tą grą zainstalowaną na brata komputerze, a nie chce mi się cały czas chodzić do niego i prosić, aby mi dawał grać [w ogóle u niego gra się często zacina ;//] i chciałabym zainstalować u siebie, ale nie chciałabym zaczynać wszystkiego od nowa. Czy mogę w jakiś sposób zapisać tamten stan gry co mam u brata i przenieść go na mój komputer?
Z góry dziękuje za odpowiedzieć =*

Rocket
09.10.2007, 21:54
nie ten dział, powinnaś założyć temat w problemy z grą :)
możesz przenieść swoje zapisy, są one w folderze EA Games w moich dokumentach. musisz po prostu przenieść go na swój komp po zainstalowaniu simów. jeżeli nie mieści ci się na żaden nośnik np płytę możesz go spakować, a potem rozpakować

KAMOL
01.12.2007, 07:02
Albo masz twardy dysk przenośny i kopiujesz z brata kompa,albo wyciągasz z kompa brata twardy i podłanczasz do swojego kompa i kopiujesz. ;) Chyba że brat ma lapa to sie nieda,da sie na płytke ale nie wiadomo czy ci pujdzie. :|

Sindi lala
01.12.2007, 08:23
Chyba się nie da . Ja zainstalowałam gre u koleżanki i ona grała rodziną którą zrobiła . I ja musiałam już iść do domu i ona poprosiła mnie zebym jej coś tam dobudowała. Więc wziełam płyte i zainstalowałam u siebie . Ale u mnie nie było jej rodziny i nic w ogóle.

KAMOL
01.12.2007, 09:04
Nie zapisało się.Albo sie tak nie da.

Samantha
01.12.2007, 14:59
Chyba się nie da . Ja zainstalowałam gre u koleżanki i ona grała rodziną którą zrobiła . I ja musiałam już iść do domu i ona poprosiła mnie zebym jej coś tam dobudowała. Więc wziełam płyte i zainstalowałam u siebie . Ale u mnie nie było jej rodziny i nic w ogóle.
Nie bardzo rozumiem jaka płytę wzięłaś - tę z zapisanym foderem czy płyte z grą?

W każdym razie gdy wejdziesz w "moje dokumenty" (na kompie brata) masz tam foder "EA Games" nagraj go na płytę i wklej go do "moje dokumenty" na swoim komputerze. Pojawi się komunikat: "Czy zamienić istniejące pliki..." i klikasz "Tak"! I gotowe!