Zobacz pełną wersję : Fryzury
Natuśka____
13.10.2007, 09:24
Mam pewien problem :wacko:
Ściągłam sobie fryzury , i jak zawsze zapisałam je w folderze Download , weszłam w simsy chcąc sprawdzić czy wszystkie się wgrały. Ale nic , nie było ani jednej z tych co sciągłam :con: może to trzeba wgrać do jakiegoś innego folderu :angry: Proszę o pomoc :gu:
Bo ten folder musi się nazywać Downloads, koniecznie "s" na końcu.
Do niektórych fryzur potrzebne są meshe. Może ich nie ściągnęłaś i dlatego ich nie ma?
Samantha
13.10.2007, 13:05
Do fryzur musisz pobrać meshe. Jeśli jest napis "mesh included", to znaczy że pobierasz fryzurę razem z meshem. Napis "not included" oznacza, że jest on osobno do pobrania!! :)
Hm... a ja nawet czasem jak pobieram z meshem to nic się nie wyświetla. Albo głowa z obciętym czubkiem, albo te zwykłe proste włosy :(
Natuśka____
13.10.2007, 17:25
Hm... a ja nawet czasem jak pobieram z meshem to nic się nie wyświetla. Albo głowa z obciętym czubkiem, albo te zwykłe proste włosy :(
No właśnie też tak mam , i dlatego napisałam na forum :con:
A inne dodatki z internetu sciagałaś?
Masz program win-rar?
Natuśka____
13.10.2007, 19:27
A inne dodatki z internetu sciagałaś?
Masz program win-rar?
Tak mam ten program , inne dodatki ściągałam też mam ich mnóstwo i wszytsko było ok.
Niewiem, ja zawsze ściagam fryzury z internetu, i zawsze je mam w grze.
a dzieje sie tak tylko z wybranymi fryzurami, czy ze wszystkimi z intenetu?
Natuśka____
14.10.2007, 14:56
a dzieje sie tak tylko z wybranymi fryzurami, czy ze wszystkimi z intenetu?
Niektóre fryzury wchodzą , ale ja ściągłam ich ok. 10 a agrała sie tylko 1 :O
Może do dziewięciu fryzur, które nie działają potrzebny jest jakiś dodatek/mini-pack, którego Ty nie masz zainstalowanego na kompie?
Natuśka____
21.10.2007, 09:25
Może do dziewięciu fryzur, które nie działają potrzebny jest jakiś dodatek/mini-pack, którego Ty nie masz zainstalowanego na kompie?
Tylko ja mam wszytskie dodatki i akcesoria :) można to sprawdzić na moim profilu. Wszytskie są orginalne.
Ja kiedyś ściągałem jakąś tam fryzurę z raonsims.com i ściągnąłem samego mesha. Czasami ściągam same meshe i jest zawsze czarny kolor włosów i wszystko jest ok. Jednak nie z tą fryzurą, co ściągnąłem z raonsims.com. Sam mesh nie wystarczył - trzeba było jakiś recolour ściągnąć. Może pościągałaś same meshe? ... nie wiem. :con:
To może podasz link? zobaczymy czy tylko u ciebie nie wchodzą czy tez u każdego.
Czekaj, poszukam tych włosów. A zresztą po co Ci link? :O No, nieważne.
Te włosy: http://www.raonsims.com/item/detail.php?num=116&cat1=1&page=4&key=
Może się zdarzyć tak, że u jednych od razu działają, a u innych nie. :P
Chodzio mi o to, aby link podała Natuśka :)
A te włosy mam w grze, to prawda trzeba ściągnąć recolory.
mi działają. są wszytskie. wystarczy wybrać d. all :)
Moja koleżanka miała podobny problem,a w tedy to była wina karty grafiki. Nie wiem jak u Ciebie.
Podaj parametry komputera czyli na 1 miejscu karte.
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.