PDA

Zobacz pełną wersję : Skunks?

stagnacja
15.10.2007, 17:32
Gram sobie dzisiaj w Simsy i przychodzi mi skunks. Ale to nie był skunks tylko raczej jego skin. Czarno-biały kot i nie było napisane "śmierdziuch Skunks" tylko "*SkunkSkin" czy jakoś tak. A dodam, że wcześniej (tego samego dnia) skunks był jeszcze normalny :O może to dlatego, że przywołałam wszystkie zwierzęta przybłędy (np. Klimek) za pomocą kodu? Fotkę dam później, bo imageshack mi się popsuł.
Czy ktoś z was miał tak samo?
EDIT:
Fotka:
http://i21.************/2ppla9z.png

Rëñáës
15.10.2007, 17:48
Ja tak miałem i myślałem, że to skunks, a to Skunks-Skin.
Dziwne ale go wykasowałem za pomocą kodu, bo się kręcił i kręcił po parceli

IgaAnne
20.10.2007, 21:26
Cóż... gdy doda sie skunksa do rodziny kodem boolProp to jest obrazek małego, czarnego kotka...
Podejrzewam, że EA skunksa robiło właśnie na takim kocie, tylko dodali sierść i trochę go zmodyfikowali, a to, że możesz przywołać NPC 'Skunks-Skin', to już po prostu niedociągnięcie Eletronicts Arts.

Takie moje domysły, jednak czy naprawdę tak było to nie wiem.

stagnacja
20.10.2007, 21:48
Cóż... gdy doda sie skunksa do rodziny kodem boolProp to jest obrazek małego, czarnego kotka...
Podejrzewam, że EA skunksa robiło właśnie na takim kocie, tylko dodali sierść i trochę go zmodyfikowali, a to, że możesz przywołać NPC 'Skunks-Skin', to już po prostu niedociągnięcie Eletronicts Arts.

Takie moje domysły, jednak czy naprawdę tak było to nie wiem.

No, to ja wiem ;p
Tylko zdziwiło mnie to, że przyszedł SKIN, a nie sam skunks. Zresztą temat do zamknięcia bo się naprawił ;d