PDA

Zobacz pełną wersję : Stroje wizytowe u gości

megwitch
21.10.2007, 00:35
Czy jest jakiś sposób by zmusić gości do przebrania się w stroje wizytowe? Łuk ślubny, to wiem, ale poza tym? Tak, żeby na przykład podczas Jubileuszu wszyscy byli elegancko ubrani... W pierwszej części była do tego specjalna skrzynia z ubraniami, to było bardzo wygodne...

P.S. To chyba odpowiedni dział na to pytanie?

Gabiq
21.10.2007, 08:59
Możesz skorzystać z kodu boolprop testingcheatsenabled true, przytrzymujesz SHIFT klikasz na Simie - gościu i dodajesz go na chwilkę do rodziny - MAKE SELECTABLE chyba.
I tak jak aktywnym Simem karzesz mu się przebrać w strój wizytowy, a później klikasz na niego
9też z SHIFTEm) i wybierasz MAKE UNSELECTABLE czy jakoś tak, nie pamiętam ;)...
Taki mam pomysł, może są inne.

Rocket
21.10.2007, 17:27
jeżeli masz insimenator to w edytorze garderoby jest taka opcja (bodajże ubranie dla grupy - strój wizytowy)

misterio
21.10.2007, 20:20
Spróbuj tego : wchodź najpierw do rodzinki , która ma przyjść i poprzebieraj ich w stroje wizytowe. No i tak wszystkich po kolei. I potem ich zaproś i powinni przyjść w wizytowych :D

Iminashi
22.10.2007, 06:10
Spróbuj tego : wchodź najpierw do rodzinki , która ma przyjść i poprzebieraj ich w stroje wizytowe. No i tak wszystkich po kolei. I potem ich zaproś i powinni przyjść w wizytowych :D
to dziala, bo jak gralam rodzinka, w ktorej facet mial przyjsc do pracy i z niej wyszlam to przyszedl do drugiej rodzinki policjentem :) a co z maxisowymi rodzinkami?

perslyy
22.10.2007, 07:05
to dziala, bo jak gralam rodzinka, w ktorej facet mial przyjsc do pracy i z niej wyszlam to przyszedl do drugiej rodzinki policjentem :) a co z maxisowymi rodzinkami?

Racja ja tak samo robiłam :)

megwitch
22.10.2007, 10:23

Z tego co wiem to działa właśnie TYLKO w przypadku pracy. Najwyraźniej wtedy ich "ubranie codzienne" ustawia się domyślnie na to pracownicze. Przecież jak położysz Sima spać w pidżamie, to nie będzie potem w niej paradował po mieście ;p